hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A gépgyártó légi járművei most már önvezető módban is képesek fel és leszállni, valamint gurulni a kifutópályán. 

hirdetés

Tizenegy csapattal indultak a Startup Campus, az EIT Urban Mobility RIS HUB Magyarország őszi inkubációs programjai, amelyekben a BME és a győri SZIE szakmai partnerként vesz részt. 

A Husqvarna akkumulátoros gépeinek segítségével elbúcsúzhatunk a zajtól és a káros anyagoktól, az eszközök között könnyedén cserélhető akkumulátorok által pedig egyszerűbbé válnak a kert körüli teendők.

A Bosch 10 éve fejleszt kerékpárokba építhető elektromos motorokat. Ezt megünnepelve, a jubileumra legyártotta a cég a saját elektromos bringáját.

Az MI-vel kapcsolatos egyik legnagyratörőbb célkitűzés a Föld digitális „ikertestvérének”, vagyis egy, a bolygó rendszereit és folyamatait leképező replikának a létrehozása.

A napokban elkészült a hárommilliomodik kerékpár az Accell Hunland Kft. tószegi gyárában. A jeles állomás a kerékpárgyártásban és az e-mobilitás terén egyaránt mérföldkőnek számít a hazai piacon.

hirdetés

A Husqvarna Automower megmutatja, hogy környezettudatosan és zavaró zajok nélkül sem álom többé senki számára a tökéletesen nyírt gyep.

Egy magyar cég több világújdonsága is áttörést hozott a smart home területén, technikai vívmányukkal a használt lakások is okosíthatók. 

Határon átívelő együttműködés jött létre az okosváros-fejlesztésekben és digitális falvak kialakításában.

Erdők megóvásával, helyreállításával és új erdők telepítésével ellensúlyozza a VELUX az 1941-es megalapításuk óta kibocsátott és 2041-ig kalkulált összes, mintegy 5,6 millió tonna szén-dioxid-mennyiséget.

Bővül a SHARE NOW budapesti zónája és flottája. Mostantól már 60 Ft/perctől lehet prémium kategóriás kompakt autókat, kabriókat vagy SUV-kat használni a fővárosban. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A munka heteken belül el is kezdődik, amelynek célja, hogy 18 hónap alatt felépüljön egy kísérleti biztonságvédelmi rendszer az ITER magfúziós kísérleti berendezés számára. 

FoodTechline

Rántott szejtán, szójafasírt, mandulatej és növényi sajtok – néhány azok közül az élelmiszerek közül, amelyekkel a hagyományos állati eredetű ételeket helyettesíthetjük. 

Egészséges robotika

Egyre sokasodnak a járvány elleni védekezésben a robotikai megoldások, az okoseszközökre, mesterséges intelligenciára támaszkodó, tesztelés vagy épp már kipróbálás alatt lévő, élesben működő új módszerek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés