hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Használja ki a profileltérésekre vonatkozó új ISO-szabványban rejlő összes lehetőséget!

A német MEWA textilszolgáltató legújabb projektje keretében hidrogénhajtású teherautókkal szállítja ötvenszer használható ipari törlőkendőit.

A karbantartásmentes jelölési technológia segítségével költséghatékonyan elláthatja termékeit az azonosításhoz szükséges adatokkal.

hirdetés

Az alábbiakban bemutatjuk az ikerorsós csavarszivattyú működését, amely az élelmiszeriparban újszerű innovációt jelent.  

Kanadai szakemberek létrehoztak egy, a gyárilag beépített webkamerákra illeszthető eszközt, amellyel a számítógépek gesztusokkal irányíthatók.

hirdetés

Egyre szélesebb körben jelenik meg az igény a gyártó vállalatok körében automatizációs megoldások impelentálásra, ez pedig új lehetőségeket nyit a kollaboratív robotikában szerepet vállaló cégek számára is. 

A fogyasztói társadalomban igen fontos feladat az adott termékre vonatkozó információk feltüntetése. A terméken vagy a csomagoláson feltüntetett információkat jelölőgépek viszik fel a felületre.

Az új rendszer a lehető legmagasabb anyagleválasztást kínálja esztergáláshoz a legalacsonyabb vágóélenkénti költségek mellett.

A digitalizálással és a fenntartható csomagolással egyszerre lehetne csökkenteni az élelmiszer-pazarlást, így több élelmiszer kerülne a polcokra, és kevesebb a szeméttelepre.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gazdaság

Egyre nagyobb szelet jut a kontinens országainak a high-tech tortából.

Minőségbiztosítás másként

Az élelmiszeripar egy különösen innovatív terület, ahol fő cél a termelésen túl a megfelelő minőség biztosítása. Digitalizált folyamatokkal mindez költséghatékonyan biztosítható.

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés