hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hekkereknek csupán egy hozzáférési pont közelében kell lenniük ahhoz, hogy hozzájussanak a felkészületlen felhasználók értékes adataihoz.

hirdetés

A gép „visszafiatalítása” viszonylag kis költséggel jár, és szinte egy második élettel ajándékozhatja meg jól megismert gépünket.

Magyar fejlesztésű mobilapplikáció oldhatja meg az építőipari munkaerőhiányt.

Az újonnan alapított OnRobot az Automatica 2018 kiállításon mutatta be új termékeit.

Székesfehérváron nemrég újra élet költözött az Ikarus szerelőcsarnokaiba, itt születnek ugyanis azok a speciális buszok, amelyek a hadiipar, a polgári védelem és a katasztrófaelhárítás számára nyújtanak új lehetőséget a vezetési-irányítási, logisztikai és egyéb feladatok ellátásában.

A Balluff Safety over IO-Link-megoldása az első olyan rendszer, amely integráltan tartalmazza a Profisafe-en alapuló IO-Link biztonságtechnikai koncepciót.  

hirdetés

Azaz lehet része annak, aki ellátogat az Egyesül Arab Emírségek fővárosában, Abu-Dzabiban található új vízipark-filmszínházba. 

Nemrégiben mutatta be a forrasztási folyamatok minőség-ellenőrzésére és optimalizálására szolgáló hőmérséklet-profilozó rendszerét a Fluke Process Instruments.

Az Atlas Copco VSD+-sorozata akár a fele energiát is megtakarítja.

Kiváló minőségű optikai, mechanikai és megvilágítási megoldásai, illetve folyamatos fejlesztései révén a Hirox cég 3D-s digitális videomikroszkópjai immár harminc éve a legjobb optikai vizsgálati teljesítményt nyújtják.

A FANUC Roboshot-sorozatának gépei az elektromos fröccsöntés előnyeit a hidraulikus gépek erejével és sokoldalúságával vegyítik, számos helyen helyettesíthetik a korábban elterjedt berendezéseket.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Lehetőségek és tanácsok

Gyorsan nő az előrejelző karbantartás piaca, mivel egyre több vállalat vezet be dolgok internetére és mesterséges intelligenciára épülő megoldásokat, vagy erre készül. Projektjeik azonban könnyen elbukhatnak olyan hibák miatt, amelyeket a bevált gyakorlat alkalmazásával elkerülhetnének.

Űrkutatás

Az izraeli fejlesztésű szonda várhatóan a bolygó mágneses mezejét fogja egy kicsit tüzetesebben szemügyre venni.

Klíma

A nehézkedés módosulásainak nyomon követésével az éghajlatváltozás alakulását is tanulmányozni lehet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés