hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A LabVIEW NXG 1.0 a LabVIEW hatékonyságát nyújtja a nem programozó szakemberek számára is.

hirdetés

A Takumi márkájú nagy sebességű portálgépek megkülönböztető jegye a nagyfokú merevség, a pontosság és a dinamika. A H-sorozat gépei gyorsak, pontosan dolgoznak, és kiváló felületi minőségre képesek. 

Az Emerson Asco 330-as pneumatikus teljesítményerősítője felügyeleti rendszerekben, ki-/bekapcsolásos alkalmazásokban és részleges lökettesztekben használható.

A folyadékadagolást igénylő technológiák üzemeltetőinek érdemes utánaszámolniuk, mennyi lehet az anyagveszteségük térfogatban, de leginkább önköltségben kifejezve.

Nincs több rendszerhiba, előre látható az elhasználódás. Az Aventics új SPM modulja a Drinktec 2017 világvásáron mutatkozik be.

Robusztus, nagy teljesítményű és rugalmas – a Festo VZXA ferde ülékes szelepei gyorsan és megbízhatóan vezérlik a közegek áramlását.

hirdetés

A meglévő eszközöket is fel lehet ruházni mesterséges intelligencia és ipar 4.0-megoldásokkal.  

A Markforged 3D-nyomtatógyártó felismerte, hogy a kompozitok 3D-printelése megoldást nyújthat azok számára, akiknek nem maga a fém alapanyag, hanem inkább a fém tulajdonságai, szilárdsága, ellenállósága a fontos.

Az ABB digitális vezérlési és hálózatfelügyeleti technológiáival növelhető egy város elöregedett ivóvízhálózatának üzembiztonsága.

2017 első felében átlagosan majdnem ötven alkalommal ért vírustámadás minden egyes számítógépet. A kártevők 99 százaléka még mindig Windowsra készül, és minden 3,2 másodpercben születik egy új példány.

A chiliSOM és liteSOM kártya nyíl forráskódú elven alapul, és ipari alkalmazások számára készült.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A felesleges ember

A robotok nemcsak beszivárogtak a munkahelyekre, de egyre jobban végzik a dolgukat, ennek megfelelően egyre magasabbra kapaszkodnak a vállalati ranglétrán, sorra szorítva ki humán vetélytársaikat immár olyan, kifejezetten magasabb kvalifikációt igénylő pozíciókból, amelyekről korábban elképzelhetetlennek tartottuk, hogy ne emberek töltsék be őket. Na de akkor milyen szerep jut majd nekünk?

Üzleti szoftverek

A meglévő eszközöket is fel lehet ruházni mesterséges intelligencia és ipar 4.0-megoldásokkal.  

Innovációs irányok az unióban

Tapasztaljuk, hogy a digitalizáció iparágakat formál át, és az is bizonyosra vehető, hogy az átalakulásnak azok a szervezetek lesznek a legnagyobb nyertesei, amelyek a változás élére tudnak állni. Interjú Martin Kernnel, a European Institute of Innovation and Technology megbízott igazgatójával.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés