hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Második szakaszába lépett a koronavírus elleni küzdelem, egyre több vállalatnál indul be a termelés, és térnek vissza a dolgozók. Az SAP szakértői összefoglalták 5+1 ajánlásukat a járványhelyzet miatti készültség fokozatos lazításának időszakára. 

hirdetés

A szén-dioxid-leválasztás javítása érdekében a Total olyan nanopórusos anyagokon dolgozik, amelyek felhasználhatók ipari műveletek által kibocsátott szén-dioxid lekötésére.

A hagyományos gép-, tartószerkezet-, iparcsarnok tervezési projekt nagy része a dokumentációval telik – ennek egyszerűsítésére kínál megoldást a graphIT.

Egy, a csapat elérhetőségét nyomon követő alkalmazást fejlesztett az egyik legnagyobb technológiai vállalat.

Az alapozó képzés résztvevői átfogó képet kapnak az egyes IT-szakmákról, logikai és személyiségtesztek és élő karriertanácsadás, illetve az IT-képzésekről szóló webinárium segítségével eldönthetik, hogy milyen munkakör illik hozzájuk az informatikában.

A Phoenix Contact IoT-alapú Emalytics-rendszere egyetlen intelligens platformban egyesíti az „okosépületek” vezérlő- és kezelőegységét, valamint energiamonitorozását.

hirdetés

Újabban egy, a felkelő Nap országában megszületett komputer vezeti a szuperszámítógépek kétévente összeállított, Top500 nevű, gyorsasági rangsorát.

A HELL ENERGY Magyarország Kft. elnyerte az Energiatudatos Vállalat 2020 díjat.

Ventilátor nélküli vezérlést ajánlunk, kis méretben IP 65/67-es védettség mellett, erőteljes Edge-eszközzel.

A nagy adatkapacitást igénylő, virtualizációs és analitikai feladatokhoz nyújtott, soha nem látott szerverteljesítmény birtokában gyorsabban átalakítható az üzleti működés. 

Közös felkészülés a klímaváltozási kihívásra – gyorsjelentés az SAP felhőbe költözött gigakonferenciájáról, a SAPPHIRE NOW-ról. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Festo TechTalk 2020

A tetemes energiát megtakarító digitális szelepszigettől az emberi kéz finom manipulációjára képes soft handig – online megtartott TechTalk beszélgetésen mutatták be a Festo szakemberei a vállalat legújabb, az ipar 4.0 világba illeszkedő megoldásait.

Autonóm légiközlekedés

A gépgyártó légi járművei most már önvezető módban is képesek fel és leszállni, valamint gurulni a kifutópályán. 

Látszat

A Facebook szakembereinek új fejlesztésével a jövőben kényelmesebben ugorhatunk fejest a mesterséges és látszólagos, párhuzamos univerzumokba.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés