hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyre inkább megkerülhetetlen a robotika a feldolgozóiparban.

hirdetés

Kevés dolog bosszantóbb és drágább a gépek és berendezések nem tervezett leállásánál. A szünetmentes áramforrásra fordított beruházás gyakran már az első elkerülhető leálláskor megtérül.

Az új, magas hőmérsékletre tervezett Klüberfood NH1 74-401 csapágykenőzsír NSF H1-regisztrált, és ISO 21469 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az ABB és a The Economist indexe a robotika és a mesterséges intelligencia szempontjából rangsorolja a világ országait.  

Az új RS Pro 2205A-20 oszcilloszkóp a funkciók teljes körét és a maximális teljesítményt nyújtja kompakt, kis költségű csomagban.

Magyar egyetemi hallgatók vitték el az idei Global Legal Hackathon amerikai szoftverfejlesztő viadal első díját. 

hirdetés

A STEP-fájlként rendelkezésre álló 3D-modelleket immár közvetlenül lehet importálni Hurco gépekre a Solid Model opció révén, különösen leegyszerűsítve az ötoldalas megmunkálást.   

A mozgékony és kis helyigényű megoldással számos iparágban gyorsíthatjuk a termelést, a FANUC több évtizedes tapasztalata pedig garantálja, hogy megbízható megoldást jelentsen az új robotcsalád.

A második generációs NTX 3000 szerszámgép alig több mint 16 négyzetméteren kombinálja a termelékenységet a kis helyigénnyel.

A megbízható kommunikáció érdekében az NK-2.4Y 2,4 GHz-es távirányító egység CRC-hibafelismerést tartalmaz, amellyel az elért Hamming-távolság 6-os.

A Huawei Mate 10 Lite a felhasználó által készített és a galériában tárolt fényképek alapján azonosítja a tulajdonosa arcát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Élelmiszeripar

Egyre inkább megkerülhetetlen a robotika a feldolgozóiparban.

Digitalizációs roadshow

Háromállomásos roadshowt szervez a GyártásTrend Magazin és kiadója, a PPH Media Factory Experience címmel, digitalizációs témában vidéki gyártó cégek számára. Az első rendezvény Székesfehérváron lesz május 31-én.  

Nem mindenkinek éri meg

Az IDC (International Data Corporation, Nemzetközi Adatbank) előrejelzése szerint a virtuális és kiterjesztett valóság (VR/AR) termékekre és szolgáltatásokra fordított globális kiadásai 2021-ig minden évben megduplázódhatnak, a 2017-es 11,4 milliárd dollárról 215 milliárd dollárra nőhetnek. A technológia ipari alkalmazása egyelőre a precíziós, tervezési és oktatási feladatokban hasznosítható leginkább, szakemberek szerint azonban itt sem mindenkinek éri meg.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés