hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A szerszámgép-kereskedelemmel és szakszervizzel foglalkozó PMT Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft. modern lemez-megmunkálási és alakítástechnológiai eljárásokkal segíti vevőit, hogy jobb eredményeket érjenek el. A 2019-es Mach-Tech/Ipar Napjai szakkiállításon is prémium gépekkel lesznek jelen. (X)

hirdetés

Az ipari vállalatok a Rockwell Automation ThinManager platformjának 11.0 verziójával még jobban egyéni igényeiknek megfelelően alakíthatják a termelési információk megjelenítését.

A Siemens bejelentette digitálizációs platformjának bővítését és ennek keretében az NX szoftver legújabb, gépi tanulással (ML) és mesterséges intelligencia (AI) alapú képességekkel bővített verzióját.

A Solutions Metál Kft. az idei Mach-Tech kiállításon többek között a nagy keménységű anyagok (VHM) forgácsolásához alkalmas szerszámgyártást mutatja be.(X)

Az új Brady Printer M611-es mobil nyomtató új fejezetet nyit az azonosítás folyamatos evolúciójában. (x)

A Vito AG először állított ki az őszi AMB nemzetközi fémmegmunkálási szakvásáron, és mutatta be a hűtő-kenő anyagok, vizes oldatok és vágóolajok szűrőberendezésének legújabb generációját.

hirdetés

A Deutsche Telekom telepíti az első 150 ötödik generációs antennáját hat európai országában – jelentették be a barcelonai Mobil Világkongresszuson.

A Huawei nemrég bemutatott Balong 5000 chipkészlete az 5G-termékek számos fajtáját támogatja.

Az elvégzendő feladatok egyszerűsítése vezetett ahhoz, hogy a gépgyártók vezető szerepet vállaljanak az intelligensebb és intuitívabb hajtástechnológiák terén is.

A Brady számos megbízható és jól látható biztonsági azonosító megoldást kínál a kitettség veszélyének csökkentésére. (x)

A furat- és palástköszörülés,a csúcs nélküli köszörülés és a nagy sebességű hónolás területeire specializálódott Bahmüller Technologies a Flex CNC-köszörűgéppel egészítette ki széles termékválasztékát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Felmérés a világkereskedelemről

Kereskedelempolitikai viták, az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból való távozása és a különféle gazdasági szankciók okozta bizonytalanságok fékezik a világgazdaság lendületét. Ez a jelenség a magyar gazdaság növekedésére és exportja alakulására is fékező hatást gyakorol.

Szintetikus hús

A transzplantáció és a transzplantálható szervek növesztésének orvostudományából kezd kinőni a szintetikushús-ipar. A következő agrárforradalomként beharangozott technológia fejlesztését sebészek, kardiológusok, őssejtbiológusok, a NASA és a holland kormány kezdte, vegetáriánus indiaiak, szilícium-völgybeli befektetők és izraeli startupok folytatják.

Brnói szakvásárok

A magyar-cseh gazdasági kapcsolatok alakulásáról csak jó híreket lehet elmondani, és ez a brnói szakvásárok iránti magyar érdeklődés élénkülésében is érezteti a hatását – ez a megállapítás vezette fel a Brnói Vásárváros éves bemutatkozó beszélgetését csütörtökön a budapesti cseh nagykövetség épületében.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés