hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A minőség javítása, a költségek csökkentése állandó kihívást jelent a hegesztett szerkezetek gyártói számára. Erre adhat megoldást a korszerű háromkomponensű hegesztési védőgázok alkalmazása.

hirdetés

Az egyéni védőeszközök piacán belül kiemelten látványosak a munkavédelmi lábbelik minőségi áttörései, amelyek a munkabiztonsági szempontokon felül egészségprevenciós célokat is szolgálnak.

Az AKE cégcsoport az alumínium és a műanyagok vágása jelentette igényes környezethez egy olyan speciális körfűrészlapot kínál, amelynek különleges tulajdonságai igazolják a Bombastic elnevezést.

Az online érkező hírek és a közösségi média terjedésével az újságolvasás egyre inkább régimódi tevékenységgé válik. Mégis, egy kávéházban ez a rituálé ma is az egyik legkedveltebb időtöltés. 

A prediktív karbantartási intézkedések a Murrelektronik alkatrészeinek köszönhetően gyakran már az első elkerült üzemkieséskor megtérülnek.

A véletlenszerű algoritmus segítségével, digitálisan előállított azonosítóknak köszönhetően új korszak kezdődik: a jövőben a hibás és a hamis árukat is egyértelműen ki lehet majd szűrni.

hirdetés

A fél- és teljesen automatikus Rösler centrifugális koptatóberendezések teljesítményüknek és rugalmasságuknak köszönhetően népszerű eszközök a felületkezelési technológiákban.

A Markforged Metal X fémnyomtató rendszerének köszönhetően itthon is gyorsabban terjedhet a házon belüli fémnyomtatás gyakorlata. 

Az ipari automatizálás kommunikációs rendszereinek követelményei jelentősen eltérnek a hálózatok általánosan elvárásaitól, a legfontosabb kritériummá a stabilitás, a megbízhatóság és az integrálhatóság vált.

A Hurco egy új gépcsaláddal jön ki a piacra. Elsőként a BX40i háromtengelyes gépsorozat tagjait mutatja be a májusi Moulding Expo szakvásáron, a BX40i, BX50i és BX60i portál- és vízszintes megmunkálóközpontot.

A negyedik budapesti Startup Safarit is az ötödik generációs mobilkommunikációhoz kapcsolódó előadás indította el, kíváncsiak voltunk, mit üzennek a szakemberek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Két legyet egy csapásra

Átadták a ZalaZone, a világon egyedülálló járműipari tesztpálya első ütemét, ahol a járművek dinamikai képességei mellett önvezető technológiákat, 5G hálózatot tesztelhetnek és fejleszthetnek a cégek, de okosváros is épül. Május 30-ai konferenciánkon a digitalizációs előadások mellett ezt is megnézheti!

Az MI felhasználási területei

Elképzelni is nehezen tudtuk, hogy lehet algoritmusokat kiállítani, amíg nem jártunk a Mesterséges Intelligencia Koalíció szervezésében megrendezett interaktív kiállításon, ahol a mesterséges intelligencia (MI) felhasználási területeit mutatták be.

Vörös bolygó

A NASA végül is egy kúp alakú épületnek ítélte oda a fődíjat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés