hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az összetett feladatok megoldásában a Hurco berendezései a WinMax vezérléssel rendkívül precíz és gyors megmunkálást tesznek lehetővé, egyúttal jóval költséghatékonyabbak is.

hirdetés

Egy-egy hibás darab jelentős károkat okozhat a vállalati folyamatokban. A legyártott megrendelések minőség-ellenőrzésének egyik legjobb módja a koordinátamérő gépes vizsgálat. 

Az NI bővítette VirtualBench kombinált műszere oszcilloszkópjának és függvénygenerátorának képességeit. 

A Rockwell Automation FactoryTalk TeamOne alkalmazása felgyorsítja az üzemi diagnosztikát, ezzel javítva az ipari vállalatok termelékenységét. 

Angela Merkel vasárnap este megnyitotta a világ legnagyobb információ-technológiai kiállítását.

Az Aventics EV03 típusú elektropneumatikus nyomásszabályozójának kijelzője és új funkciói nagyobb szabadságot biztosítanak a beüzemelés, a használat, sőt a raktározás során is. 

hirdetés

A Scherer Feinbau egy- és kétorsós függőleges esztergáit és tengelymegmunkáló központjait számos alkalmazási területen használják kiemelkedő hatékonysággal. 

Infravörös hullámokra épít a holland tudósok által kifejlesztett, rekordsebességű vezeték nélküli internetkapcsolat.

Az ipari automatizálás világában senkit nem ér váratlanul, hogy jelenleg a legnagyobb figyelem a kollaboratív robotok és azok integrálása felé fordul, mégpedig olyan gyártási környezetekbe, ahol eddig a robotizálás elképzelhetetlen volt.

A 2015-­ös 7,906 után 7,136 milliárd eurós adatot mutatott ki a társaság. 

A TE Connectivity Alcoswitch vandálbiztos kapcsolói rugalmas és megbízható megoldást kínálnak ipari alkalmazásokhoz.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

CeBIT 2017

Az évtized végére 20 milliárd eszköz fog csatlakozni az internetre a Gartner előrejelzése szerint, a Cisco becslése ennek a kétszerese. Legyen bármekkora is a számuk 2020-ra, azt már napjainkban is tapasztaljuk, hogy egyre többféle eszköz kapcsolódik alapértelmezetten a hálózatra, és ezáltal új alkalmazásokat, szolgáltatásokat, üzleti modelleket hív életre. 

Az uniós támogatások és az ipar

A Széchenyi 2020 program keretében lehívható uniós támogatások legaktívabb időszaka zajlik, amelynek egyik fő célja a hazai ipar fejlesztése. Bár hét év állt rendelkezésre a pénzek kiosztására, idén hirdetik meg a pályázatok nagy részét, és szintén idén már be is kerül a gazdaságba egy hatalmas összeg. Essősy Zsomborral, a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk a helyzetről.

A megfáradt egészségügy jövője

A tudományos és technológiai fejlődés miatt a gyógyászat teljes paradigmaváltás előtt áll. Cikkünkben áttekintjük, hogyan változik meg az orvos-beteg viszony a technológia fejlődése által. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés