hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az igen egyszerű, úgynevezett 3-2-1 adatvédelmi szabályt betartva könnyedén tehetünk egy nagy lépést az adatvesztés réme ellen.

hirdetés

Az EB egy nagy teljesítményű számítástechnikai közös vállalkozásról szóló új rendeletre tett javaslatot, hogy előmozdítsa Európa vezető szerepét a kvantuminformatika területén.

Mostantól Európában is elérhető a májusban bemutatott Dell Latitude 9510-es modell, az első 5G-kompatibilis, Intel vPro processzorral rendelkező üzleti PC a piacon.

Tegnap bejelentette a Facebook az Oculus Quest 2 piacradobását, ami jobb, könnyebb, gyorsabb, szebb és olcsóbb, mint a 6 évvel ezeleőtt piacra dobott elődje. 

Legújabb IoT megoldásaikat mérik össze szeptember 17-én hazai vállalatok a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban, az IoT Live Show keretében, amelyet idén rendez meg először a MOHAnet Mobilsystems Zrt. 

A molekulából a gyárban lesz rettegett növényvédőszer, a késztermék egyéb összetevőivel alkothat egészségre potenciálisan káros anyagot.

hirdetés

A számítástudomány fejlődésével az automatizálás már nem csak fizikai tevékenységek emberi beavatkozás nélküli elvégzését jelentheti.

A háztartások egyre növekvő számban használnak vezeték nélküli kapcsolattal működő eszközöket. Ha valamilyen hiba merül fel, az jellemzően nem okoz katasztrófát. Ez az, ami jelentősen eltér az IIoT esetében.

Fontos képzést indít a hazai mérnöki szoftvermegoldásokat szolgáltató, a graphIT Kft., amely során termeléstervező készségeket, szoftverfüggetlen alkalmazásokat lehet elsajátítani. 

Számos olyan ország szerepel a rosszindulatú IT támadások szempontjából legkevésbé biztonságos államok rangsorán, ahol magyar cégeknek is üzleti kapcsolataik lehetnek.

Az innovatív mechatronikai termékek legutóbbi bevezetése után Olaszország vezető pneumatikus elemeket gyártó cége úgy határozott, hogy idén a pneumatikus automatizálás alapvető elemeire helyezi a hangsúlyt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A technológia a közeljövőben leginkább az akkumulátorcellák szintjén javul majd. A BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar docensével, dr. Höfler Lajossal beszélgettünk az akkumulátorfejlesztések irányairól.

Elektromos autózás

Elon Musk bejelentette az új 4680-as cellát, a strukturális teherviselő akkutömböt, a szárazelektrolitot, a szilícium anódot és a katódfül nélküli akkumulátort – mindezekkel jelentősen csökkennek az elektromos autók gyártási költségei. 

Esettanulmány

Bemutatunk egy valós idejű helymeghatározásra és hangalapú kiszedésre épülő, innovatív intralogisztikai megoldást. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés