hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hekkereknek csupán egy hozzáférési pont közelében kell lenniük ahhoz, hogy hozzájussanak a felkészületlen felhasználók értékes adataihoz.

hirdetés

Az alkatrészeket rendszeresen és alaposan meg kell tisztítani úgy, hogy ez ne szennyezze a környezetet, és a dolgozók egészsége se károsodjon.

A gép „visszafiatalítása” viszonylag kis költséggel jár, és szinte egy második élettel ajándékozhatja meg jól megismert gépünket.

Magyar fejlesztésű mobilapplikáció oldhatja meg az építőipari munkaerőhiányt.

Az újonnan alapított OnRobot az Automatica 2018 kiállításon mutatta be új termékeit.

Székesfehérváron nemrég újra élet költözött az Ikarus szerelőcsarnokaiba, itt születnek ugyanis azok a speciális buszok, amelyek a hadiipar, a polgári védelem és a katasztrófaelhárítás számára nyújtanak új lehetőséget a vezetési-irányítási, logisztikai és egyéb feladatok ellátásában.

hirdetés

A Balluff Safety over IO-Link-megoldása az első olyan rendszer, amely integráltan tartalmazza a Profisafe-en alapuló IO-Link biztonságtechnikai koncepciót.  

Azaz lehet része annak, aki ellátogat az Egyesül Arab Emírségek fővárosában, Abu-Dzabiban található új vízipark-filmszínházba. 

Nemrégiben mutatta be a forrasztási folyamatok minőség-ellenőrzésére és optimalizálására szolgáló hőmérséklet-profilozó rendszerét a Fluke Process Instruments.

Az Atlas Copco VSD+-sorozata akár a fele energiát is megtakarítja.

Kiváló minőségű optikai, mechanikai és megvilágítási megoldásai, illetve folyamatos fejlesztései révén a Hirox cég 3D-s digitális videomikroszkópjai immár harminc éve a legjobb optikai vizsgálati teljesítményt nyújtják.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Technológia

Az ELTE kutatói biológiai motivációjú algoritmusokat és az evolúció elvét használták az új csoportos drónvezérlés megalkotásához.

E-kereskedelem

Az Aventics az elsők között hozott létre egy sztenderdek alapján felépített B2B online kereskedelmi szolgáltatást, amely kiszolgálja az összetett igényeket, mégis a legnagyobb B2C platformok előnyeit is megtartja. Interjú. 

Lehetőségek és tanácsok

Gyorsan nő az előrejelző karbantartás piaca, mivel egyre több vállalat vezet be dolgok internetére és mesterséges intelligenciára épülő megoldásokat, vagy erre készül. Projektjeik azonban könnyen elbukhatnak olyan hibák miatt, amelyeket a bevált gyakorlat alkalmazásával elkerülhetnének.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés