hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Regionális tapasztalatairól, a MiR újdonságairól és az autonóm mobil robotok jövőjéről beszélgettünk Jesper Sonne Thimsennel, a Mobile Industrial Robots A/S regionális értékesítési vezetőjével magyarországi látogatása alkalmával.

A teljes egészében rozsdamentes acélból készült, párhuzamos kinematikai rendszerrel ellátott KR Delta robot kiemelkedő teljesítményt nyújt az élelmiszer- és csomagolóiparban. (X)

A mobil robotika óriásit fejlődött az elmúlt 5 évben, ezzel az üzemi automatizálás utolsó fehér foltjai is eltűntek. Az ipar4.0 lehetőségeit kihasználva megnyílt az út a teljesen integrált gyárautomatizáció, „black factory” széles körű elterjedésének irányába.

hirdetés

A GyártásTrend magazin podcastjának első epizódjával jelentkezünk. 

Ha az elmúlt lassan két év valamire felhívta a gyártó szektor figyelmét, akkor az a rugalmas, könnyen alakítható és gyors reagálású gyártás szükségessége, amely automatizált folyamatok nélkül kivitelezhetetlen.

hirdetés

A kollaboratív automatizálás kiegyenlített versenyhelyzetet teremtett a kkv-k számára is, mivel a robotberuházások egyre egyszerűbbé és költséghatékonyabbá válnak.

A graphIT Kft., a Siemens Smart Expert partnerének kínálatában megtalálható a teljes digitális gyártási portfólió, amelyen belül kiemelt szerepe van a Tecnomatix termékcsalád következő két szoftverének.

A megrendelő igénye alapján egy szerver- és számítógép-összeszerelő üzemben lévő véggyártósori palettázást, a gyártósoron érkező álló és fekvő csomagolt számítógépek, szerverek típus szerinti raklapra pakolását valósítottuk meg.

A Doosan Robotics a kollaboratív robotok piacának egyik meghatározó szereplője.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gazdaság

Egyre nagyobb szelet jut a kontinens országainak a high-tech tortából.

Minőségbiztosítás másként

Az élelmiszeripar egy különösen innovatív terület, ahol fő cél a termelésen túl a megfelelő minőség biztosítása. Digitalizált folyamatokkal mindez költséghatékonyan biztosítható.

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés