hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az OnRobot piacra dobja a világ legnagyobb teljesítményű elektromos vákuumos gripperét a nagy teherrel járó raklapozó alkalmazásokhoz.

hirdetés

Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét.

Egyes iparágakban a robotika már jelenleg is elterjedtnek számít, például az autó-, vagy a fémiparban, és a technológia egyre több olyan szegmensben is felbukkan, ahol korábban ezt nem is gondoltunk volna.   

Bemutatunk egy sín nélküli terméktovábbító rendszert, intelligens kocsikkal, amelyek függetlenül mozognak az egyes állomások között.

A gyorsabb, rugalmasabb ipari automatizálás elemeként jelenik meg hamarosan egy operációsrendszer, amelynek fejlesztését az egyszerű használhatóság és az automatizálási rendszerek intuitív kezelhetősége inspirálta.

hirdetés

Sebtében állít elő igény szerint kialakított, működőképes robotokat a Massachusetts Institution of Technology szakemberei által megépített, egyik új, sokoldalú berendezés.

Plant Simulation szoftverével létre hozhatja gyára digitális ikerpárját. A létesítmény minden része leképezhető a szimulációs modellel beleértve a gépeket, munkaállomásokat, szállítószalagokat és a tárolókat.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mely trendek jelenleg az új robotikai alkalmazások mozgatórugói, valamint mely piacok szolgálhatnak növekedési potenciállal a vállalkozások számára.

A világ népessége egyre csak nő, azonban a demográfia csak egyike azoknak a mozgatórugóknak, amelyek az élelmiszeripari automatizálást szorgalmazzák. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Informatika

A számítógépes információ végeláthatatlan mennyiségének tárolásához hoztak létre szintetikus DNS-szálakat a Kaliforniai Egyetem kutatói.

Kevert valóság

Végre kiderül, milyen is az, amikor a munkatársak saját maguk holografikus avatárjaként egyetlen közös virtuális munkakörnyezetben dolgozhatnak együtt az aktuális projektjeiken.

Kiborgok

Egy sáska fülét robotba integrálva hoztak létre a környezeti hanghatásokra megbízhatóan reagáló kiborg rendszert a Tel Avivi Egyetem kutatói.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés