hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A távolsági adattovábbító egységgel rendelkező adatgyűjtő legújabb generációját mutatta be a Keller.

hirdetés

A Murrelektronik IP67-es irányított kapcsolói gyors adatkommunikációt és tökéletes hálózati kapcsolatot biztosítanak.

Nemrégiben mutatta be a forrasztási folyamatok minőség-ellenőrzésére és optimalizálására szolgáló hőmérséklet-profilozó rendszerét a Fluke Process Instruments.

Az Eaton tovább bővíti PowerXL termékcsaládját: a PowerXL DB1 frekvenciaváltóval erőteljes készüléket hoz a piacra a legkisebb méretű IEC-kompatibilis kategóriában.

Az új RS Pro 2205A-20 oszcilloszkóp a funkciók teljes körét és a maximális teljesítményt nyújtja kompakt, kis költségű csomagban.

A WLubeMon figyelihogy a megfelelő mennyiségű kenőolaj kerül-e adagolásra a megfelelő időben a csapágyra, amely a megbízható kenési rendszer alapvető feltétele. 

hirdetés

A Fluke Process Instruments távoli objektumok mérésére is alkalmas érzékelőfejekkel felszerelt modellekkel bővítette az Endurance terméksorozatot.

Az érdességi etalonok első vizsgálatai azt mutatják, hogy az aktuálisan elérhető, röntgentomográfiás szenzorokkal ellátott koordinátamérő gépek alapvetően érdességmérésre is alkalmasak.

A szenzorspecialista Balluff BTS jelzéssel infravörös hőmérséklet-érzékelőt fejlesztett ki IO-Link interfésszel és két kapcsolókimenettel.

A koordinátamérés-technika multiszenzoros rendszerei lehetővé teszik az összes méret meghatározását egyetlen gépen, általában egyetlen elrendezéssel.

A LabVIEW NXG 1.0 a LabVIEW hatékonyságát nyújtja a nem programozó szakemberek számára is.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Űrkutatás

Ezúttal nem idegen létformákat keres, hanem megvizsgálja, miként lenne érdemes nekivágni az idegen létformák megkeresésének.

10 év az űrtörténetben

A GyártásTrend Magazin 10 éves évfordulója alkalmából néhány terület áttekintésére vállalkoztunk. Jelen cikkünkben az űrtörténet kiemelkedő eseményeit foglaljuk össze. 

Napenergia

A Zephyr legújabb prototípusa csaknem 26 napot töltött el egyhuzamban a sztratoszférában.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés