hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az új Ethernet-APL kommunikációs technológiával a feldolgozóipar felhasználói erős partnerre tettek szert a nagyobb hatékonyság és a minőség javítása érdekében. 

Az alábbiakban bemutatjuk az ikerorsós csavarszivattyú működését, amely az élelmiszeriparban újszerű innovációt jelent.  

Bemutatjuk az első önkalibráló kompakt hőmérőt, amelynek különösen az ultramagas hőmérsékletű hőkezelési technológiában (UHT) van kiemelkedő szerepe.

hirdetés

A villamos szerelésnél már a tervezés korai szakaszában megbújnak olyan költségfaló tényezők, amelyeket rendszerben gondolkodva és decentrális automatizálástechnikával ki lehet küszöbölni.

Az E-Switch egy amerikai márka, amely a legkülönfélébb kapcsolókra specializálódott. 

hirdetés

DC-motoros Drylin E lineáris tengelyeihez az Igus költséghatékony és könnyen használható vezérlőrendszert fejlesztett ki.

A magasabb fokú automatizálás miatt a tengelyek száma folyamatosan növekszik. Ez azonban nem feltétlenül vezet nagyobb komplexitáshoz és nehezebb kezelhetőséghez.

Az ABB technológiájával működik Svédországban a gravitációt meghazudtoló, lélegzetelállító élményt ígérő lengőhinta.

A Keller D-line a rendkívül robusztus ipari nyomástávadók és a széles körben elterjedt I²C-interfészek egyedülálló kombinációja. A sorozat most tovább bővült, és már gyújtószikramentes verzióban is elérhető.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gazdaság

Egyre nagyobb szelet jut a kontinens országainak a high-tech tortából.

Minőségbiztosítás másként

Az élelmiszeripar egy különösen innovatív terület, ahol fő cél a termelésen túl a megfelelő minőség biztosítása. Digitalizált folyamatokkal mindez költséghatékonyan biztosítható.

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés