hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemrégiben mutatta be a forrasztási folyamatok minőség-ellenőrzésére és optimalizálására szolgáló hőmérséklet-profilozó rendszerét a Fluke Process Instruments.

hirdetés

Az Eaton tovább bővíti PowerXL termékcsaládját: a PowerXL DB1 frekvenciaváltóval erőteljes készüléket hoz a piacra a legkisebb méretű IEC-kompatibilis kategóriában.

Az új RS Pro 2205A-20 oszcilloszkóp a funkciók teljes körét és a maximális teljesítményt nyújtja kompakt, kis költségű csomagban.

A WLubeMon figyelihogy a megfelelő mennyiségű kenőolaj kerül-e adagolásra a megfelelő időben a csapágyra, amely a megbízható kenési rendszer alapvető feltétele. 

A Fluke Process Instruments távoli objektumok mérésére is alkalmas érzékelőfejekkel felszerelt modellekkel bővítette az Endurance terméksorozatot.

Az érdességi etalonok első vizsgálatai azt mutatják, hogy az aktuálisan elérhető, röntgentomográfiás szenzorokkal ellátott koordinátamérő gépek alapvetően érdességmérésre is alkalmasak.

hirdetés

A szenzorspecialista Balluff BTS jelzéssel infravörös hőmérséklet-érzékelőt fejlesztett ki IO-Link interfésszel és két kapcsolókimenettel.

A koordinátamérés-technika multiszenzoros rendszerei lehetővé teszik az összes méret meghatározását egyetlen gépen, általában egyetlen elrendezéssel.

A LabVIEW NXG 1.0 a LabVIEW hatékonyságát nyújtja a nem programozó szakemberek számára is.

Az új ENI58IL forgójeladókkal a Pepperl+Fuchs tökéletes, szabványos megoldásokat kínál a legmagasabb fordulatszámig, miközben eddig csak a legmagasabb kategóriákban megszokott teljesítményfunkciókat is biztosít.

A hűtővizet stabilizátorok és inhibitorok adagolásával kezelik, és szűrők használatával garantálják a hűtőtoronyrendszer megbízható védelmét.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Repülő taxi

A német kormány engedélyt adott, hogy a cégek Ingolstadt légterében próbára tehessék a járművet.

Használt autó nem vén autó

Idén már az „oldtimerek” világát is magába olvasztja a világ legnagyobb, használt gépjárműveket kiszolgáló piacának szakvására.

RFID

Éppen ezért megfigyeli őket. Jelenleg az egyes autókat nyomon követő rendszert kezd bevezetni a távol-keleti ország kormánya.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés