hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Lenze Hajtástechnika Kereskedelmi Kft. 2019-ban az Ipar Napjai kiállításon betekintést kínál partnereinek a teljes berendezésautomatizálási portfólióba. (x)

hirdetés

A szerszámgép-kereskedelemmel és szakszervizzel foglalkozó PMT Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft. modern lemez-megmunkálási és alakítástechnológiai eljárásokkal segíti vevőit, hogy jobb eredményeket érjenek el. A 2019-es Mach-Tech/Ipar Napjai szakkiállításon is prémium gépekkel lesznek jelen. (X)

A Fanuc fókuszában mindig a valódi ipari alkalmazások állnak, ennek fényében fogják megmutatni ipari robotjaik és szerszámgépeik tudását éles gyártásban a májusi Ipar Napjai – Mach-Tech szakvásáron. (x)

A Solutions Metál Kft. az idei Mach-Tech kiállításon többek között a nagy keménységű anyagok (VHM) forgácsolásához alkalmas szerszámgyártást mutatja be.(X)

A Paul Horn GmbH idén ünnepli 50. születésnapját. A németországi anyacég prémium termékeivel a Horn Magyarország Kft. 18 éve szolgálja ki hazai partnereit. (x)

A Rösler vállalat számára a Mach-Tech kiállítás egy jó lehetőség arra, hogy bemutathassa a legújabb fejlesztéseit, és erősítse a már meglévő ügyfélkapcsolatait, valamint újakat alakítson ki. (x)

hirdetés

A 2019. évi Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon az AKE Hungária Kft. a standard és speciális fémipari darabolási technikához alkalmazott szerszámai bemutatására helyezi a hangsúlyt. (x)

A 2007-ben alapított Masterprint Kft. Magyarország egyik meghatározó és vezető jelöléstechnikai vállalkozása. Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a nyomonkövetési megoldásaik hardver és szoftver oldalát is megmutatják. (X) 

A Klüber Lubrication Budapesten, a 2019-es Ipar Napjai kiállításon, az A pavilonban mutatja be újdonságait. A vállalat mindenekelőtt a robotika ágazat számára kínál új kenőanyag-innovációkat. (x)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Emberi szenzortérkép

A világ meditechfejlesztői tetőtől talpig ellátnak minket szenzorokkal! Korunk digitális eszközeivel nyomon követhetjük a testünk működését, és egyre nagyobb segítséget nyújtanak a személyre szabott orvoslás megvalósulásában. 10 hordozható egészségügyi eszközt gyűjtöttünk össze.

Szintetikus hús

A transzplantáció és a transzplantálható szervek növesztésének orvostudományából kezd kinőni a szintetikushús-ipar. A következő agrárforradalomként beharangozott technológia fejlesztését sebészek, kardiológusok, őssejtbiológusok, a NASA és a holland kormány kezdte, vegetáriánus indiaiak, szilícium-völgybeli befektetők és izraeli startupok folytatják.

Brnói szakvásárok

A magyar-cseh gazdasági kapcsolatok alakulásáról csak jó híreket lehet elmondani, és ez a brnói szakvásárok iránti magyar érdeklődés élénkülésében is érezteti a hatását – ez a megállapítás vezette fel a Brnói Vásárváros éves bemutatkozó beszélgetését csütörtökön a budapesti cseh nagykövetség épületében.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés