hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A DMG Mori az Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a 2019-es trendeknek megfelelően a kiállított gépeit automatizálási megoldásokkal és technológiával mutatja be. (x)

hirdetés

Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a Rolatast több újdonságot is prezentál meglevő és jövőbeli ügyfeleinek. Bővült a portfólió, és az újonnan kínált gépeket meg is tekinthetik az érdeklődők a vásári standon. (x)

A háromkomponenses hegesztési védőgázok és a technológiára szabott lézergázok előnyeit mutatja be a Messer Hungarogáz az idei Mach-Tech szakkiállításon. (x)

A győri székhelyű Rother Metal Kft. a Sartorius Werkzeuge magyarországi partnereként az elmúlt évtizedben a hazai minőségi szerszámkereskedelem meghatározó vállalkozása lett. Olyan neves európai gyártók képviseletét látják el Magyarországon, mint a Heller, Röders, Spinner vagy az Unisign.

A Varinex Zrt. 3D-nyomtatástól automatizált additív gyártásig terjedő portfóliója a mérnöki és gyártástechnológiai szakértelmet ötvözi a kifinomult CAD-tervezői megoldásokkal. (x)

A Grimas Ipari Kereskedelmi Kft. ipari anyagvizsgáló berendezések és anyagok forgalmazásával, valamint Jutec csőhajlító gépek kereskedelmével foglalkozik immár 25 éve. (x)

hirdetés

Hatékonyság – egy sokat használt szó manapság. De vajon hogyan érhetjük el ezt munkánkban? Az EuroSolid Kft.-nek van erre megoldása. (x)

Április végétől száz napig csúcsminőségű szerszámok ünnepi feltételek mellett, valamint 100 ezer euró jubileumi adomány kíséri a nevezetes születésnapot. (x)

A Hardtest Ipari Kereskedelmi Kft. 25 éves fennállása alatt folyamatosan az ipar fejlődéséhez igazította termékválasztékát. Csupán egy előírás alapján is a partnerekkel együtt gondolkozva igyekeznek megtalálni az optimális technológiát. (x)

Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a Signdepot az Xlase legújabb kombinált sík-cső lézervágó berendezését állítja ki. (x)

Linde Gáz Magyarország Zrt. az idei Mach-Tech szakkiállításon innovatív hegesztési technológiájával és Avanto hegesztési menedzsment szolgáltatásával várja a látogatókat. (X)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Az MI felhasználási területei

Elképzelni is nehezen tudtuk, hogy lehet algoritmusokat kiállítani, amíg nem jártunk a Mesterséges Intelligencia Koalíció szervezésében megrendezett interaktív kiállításon, ahol a mesterséges intelligencia (MI) felhasználási területeit mutatták be.

Vörös bolygó

A NASA végül is egy kúp alakú épületnek ítélte oda a fődíjat.

Esemény

Ma délelőtt megnyílt az Ipar Napjai – Mach-Tech 2019 nemzetközi ipari szakkiállítás a Hungexpo budapesti vásárközpontjában, amelyen 20 ország 550 kiállítója mutatja be újdonságait.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés