hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A DMG Mori az Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a 2019-es trendeknek megfelelően a kiállított gépeit automatizálási megoldásokkal és technológiával mutatja be. (x)

hirdetés

Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a Rolatast több újdonságot is prezentál meglevő és jövőbeli ügyfeleinek. Bővült a portfólió, és az újonnan kínált gépeket meg is tekinthetik az érdeklődők a vásári standon. (x)

A háromkomponenses hegesztési védőgázok és a technológiára szabott lézergázok előnyeit mutatja be a Messer Hungarogáz az idei Mach-Tech szakkiállításon. (x)

A győri székhelyű Rother Metal Kft. a Sartorius Werkzeuge magyarországi partnereként az elmúlt évtizedben a hazai minőségi szerszámkereskedelem meghatározó vállalkozása lett. Olyan neves európai gyártók képviseletét látják el Magyarországon, mint a Heller, Röders, Spinner vagy az Unisign.

A Varinex Zrt. 3D-nyomtatástól automatizált additív gyártásig terjedő portfóliója a mérnöki és gyártástechnológiai szakértelmet ötvözi a kifinomult CAD-tervezői megoldásokkal. (x)

A Grimas Ipari Kereskedelmi Kft. ipari anyagvizsgáló berendezések és anyagok forgalmazásával, valamint Jutec csőhajlító gépek kereskedelmével foglalkozik immár 25 éve. (x)

hirdetés

Hatékonyság – egy sokat használt szó manapság. De vajon hogyan érhetjük el ezt munkánkban? Az EuroSolid Kft.-nek van erre megoldása. (x)

Április végétől száz napig csúcsminőségű szerszámok ünnepi feltételek mellett, valamint 100 ezer euró jubileumi adomány kíséri a nevezetes születésnapot. (x)

A Hardtest Ipari Kereskedelmi Kft. 25 éves fennállása alatt folyamatosan az ipar fejlődéséhez igazította termékválasztékát. Csupán egy előírás alapján is a partnerekkel együtt gondolkozva igyekeznek megtalálni az optimális technológiát. (x)

Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a Signdepot az Xlase legújabb kombinált sík-cső lézervágó berendezését állítja ki. (x)

Linde Gáz Magyarország Zrt. az idei Mach-Tech szakkiállításon innovatív hegesztési technológiájával és Avanto hegesztési menedzsment szolgáltatásával várja a látogatókat. (X)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Technológia

Megkezdődött Szentendrén a Solar Decathlon Europe 2019 innovációs házépítőverseny. Az ÉMI (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.) Szentendrei Ipari Park területén július 13-28-ig lehet megnézni a környezettudatos és energiahatékony építészetet.

EMO Hannover 2019

A mesterséges intelligencia a digitalizálás második hullámát hozza el, az ipar 4.0 keretén belül új, megújító értelmezést nyer az AI és a fémmegmunkálási folyamatok kulcstényezőjévé válik – hangzott el többek között az idei EMO fémmegmunkálási világvásár legfontosabb témáit beharangozó nemzetközi sajtóelőzetesen, július 3-án a rendezvénynek is otthont adó Hannoverben.

Digitalizáció

Bővült annak a 26 gyárnak a listája, amelyek a negyedik ipari forradalom innovációiban vezető szerepet töltenek be – jelentették be a World Economic Forumon.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés