hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az intralogisztikai beruházások tervezésénél jelentősen befolyásolja a megtérülést az automatizálás mértéke.

hirdetés

Az új budapesti Jászberényi úti kirendeltség teljes mértékben átvette a korábbi biatorbágyi telephely élelmiszerlogisztikai tevékenységét. (x)

A UPS forgalomba állítja első elektromos kiszállító autóját Magyarországon, amely egyben a cég első alternatív üzemelésű járműve a kelet-közép-európai régióban.

Az új technológiák kifejlesztésére 723,82 millió forint európai uniós támogatást kap a konzorcium. 

A Bochumban épült európai alkatrészellátó logisztikai központ 12 futballpálya nagyságú raktárcsarnokból áll, innen látnak el több mint 11 millió Opel tulajdonost alkatrészekkel Európában. 

A DHL Express megnyitotta új, 13 000 m2-es központját, ezzel csatlakozik a DHL másik két üzletágához, a DHL Global Forwardinghoz és a DHL Freighthez, amelyek 2013-ban költöztek be a Budapest Airport Business Parkba.

hirdetés

Az Electrosub elektronikai és elektrotechnikai szakkiállításon mutatkoztak be a Kardex Remstar elektronikai gyártók számára kifejlesztett intralogisztikai megoldásai. (x)

A járműpark felügyelete a cégek számára lényegesen megkönnyítheti a flottájuk zökkenőmentes üzemeltetését, és ezzel működésük költséghatékonyabbá válhat. Egy Angliában született magyar cég erre fejlesztette ki a szolgáltatását. 

A Galileo európai műholdprogram már fennállásának első évében beváltotta a hozzá fűzött reményeket. 

Nincs ideje nyomon követni a 4. ipari forradalom logisztikai megoldásait? Háromnapos konferenciánkon segítünk felvenni a ritmust.

A bázisállomásokra épülő hálózat használata esetenként életmentő lehet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Consumer Electronics Show

A fogyasztói elektronika világszinten egyik legnagyobb kiállítását idén is majd szétvetették a korszakalkotó, meglepő vagy éppen mókás találmányok. Jelen cikkünkben be is mutatunk néhányat, amelyek sikeresen levették a lábáról a látogatóközönséget.

Nincs megállás, aki lemarad, az kimarad

A gyártóipar jövőjét többek között a különféle smart rendszerek alkalmazása fogja meghatározni. A legnagyobb vállalatoknál már ma is számos megoldás szolgálja a termelés intelligensebbé tételét, de hogyan tudnak lépést tartani a fejlődéssel a multiknál szerényebb lehetőségekkel gazdálkodó, hazai tulajdonban lévő cégek? Portörő Balázst, a Fémalk Zrt. innovációs és előfejlesztési osztályvezetőjét kérdeztük az öntödei vállalkozás okosmegoldásairól.

MI, deep learning, machine learning…

Az ipar 4.0 Európa-szerte támogatott koncepció. Szabados Leventével, mesterségesintelligencia- (MI-) szakértővel beszélgettünk arról, hogy az ipari szereplők hogyan tudják az MI-t munkára bírni, ehhez milyen ismeretek és befektetések szükségesek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés