hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az EasyPilot Follow komisssiózó targonca nyert a „Raktártechnikai gépek” kategóriájában, az SLH 300 akkumulátortöltő rendszer lett a „Az Év Különlegessége”.

hirdetés

A Starship koncepciókamion célja, hogy minimálisra csökkentse az energiát, amely a rakomány eljuttatásához szükséges.

A vonatos rendszerek előnyeit csak kivételes esetekben élvezhetik kültéri használatban – ezen igyekeznek változtatni a fejlesztők.

A Gyermelyi Holding élelmiszeripari vállalatcsoportnál bátran alkalmaznak olyan úttörő technológiai megoldásokat, mint például a Jungheinrich automata, lítiumion-akkumulátorral működő targoncái.

A Rudolph Ipari Logisztikai Kft. az új tatabányai csarnokával tovább szélesítette raktározási és szállítmányozási szolgáltatásait. A Rudolph Logistik Gruppe komplex logisztikai szolgáltatást nyújt a hazai cégeknek. (x)

A Jungheinrich volt a legnagyobb kiállító a hannoveri Cemat 2018 kiállításon. Illusztris vendégek előtt is bemutatkozott az EKX 516a automata elektromos komissiózó targonca, valamint a lítiumion-sziget.

hirdetés

Számos vállalat automatizálja a belső anyagáramlását vezető nélküli szállítórendszerekkel, amelyek rugalmas alkalmazását a kommunikáció, a navigáció, valamint a biztonságtechnika segíti.

A Jungheinrich a stuttgarti Logimat 2018 kiállításon mutatta be az EZS 7280 típusú, 28 tonna vontatási teljesítményű elektromos vontatóját, amely kiválóan alkalmas kültéri alkalmazásra.

A Jungheinrich az idei Logimat szakvásár legnagyobb kiállítójaként két világpremierrel is készült.

Hogy kapcsolódik a taoista filozófia az intralogisztikához? Ezt is megtudtuk az Automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában című konferencián, amelyet a Logi-Kom Kft. rendezett február 27-én Budapesten, az Akváriumban.

A DHL Express világszinten az ötödik, Európában pedig az első három legnagyobb közé tartozó elosztóközpontját nyitotta meg február 22-én Brüsszelben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Lehetőségek és tanácsok

Gyorsan nő az előrejelző karbantartás piaca, mivel egyre több vállalat vezet be dolgok internetére és mesterséges intelligenciára épülő megoldásokat, vagy erre készül. Projektjeik azonban könnyen elbukhatnak olyan hibák miatt, amelyeket a bevált gyakorlat alkalmazásával elkerülhetnének.

Űrkutatás

Az izraeli fejlesztésű szonda várhatóan a bolygó mágneses mezejét fogja egy kicsit tüzetesebben szemügyre venni.

Klíma

A nehézkedés módosulásainak nyomon követésével az éghajlatváltozás alakulását is tanulmányozni lehet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés