hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Van mit tanulnia az iparágnak a világjárványból – többek között az egyetlen ország beszállítóira való hagyatkozás megszüntetését, valamint a helyi és regionális gyártási központok kiépítésének szükségességét.

A Sachs 2,2 milliárd dollárra értékeli az üzletet.

A Boston Dynamics Stretch robotja óránként akár 800 nehéz doboz mozgatására képes.

hirdetés

Zöld logisztika és előtérbe kerülő szolgáltatások a trendek között.

A Tárgyak Internete (IoT) és az Ipar 4.0 korában egyre fontosabb szerepet játszik az intralogisztika. Az áruk és anyagok pontos mozgatása a hatékony termelés kulcstényezőjévé válik.

hirdetés

Hogyan lehetséges, hogy 1 Crown targonca felér akár 2 másikkal? Mitől teljesít az amerikai márka a várható élettartamban is kiugróan? (x)

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy egy németországi tésztagyár miért döntött a raktározás automatizálása mellett, és hogy milyen megoldást választottak.

Ami jelenleg csupán versenyelőny a szolgáltatóknál, az pár év múlva már a túlélés alapfeltétele lesz. A kereskedelmi folyamatokat alapjaiban kell átalakítani ahhoz, hogy a kereskedők a növekvő online vásárlási igényekkel lépést tudjanak tartani.

Egy Crown targonca felér két másikkal – hirdetik a világmárkáról, de a szavak mögött ezúttal jól körülhatárolható és összehasonlítható számokat is találunk.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gazdaság

Egyre nagyobb szelet jut a kontinens országainak a high-tech tortából.

Minőségbiztosítás másként

Az élelmiszeripar egy különösen innovatív terület, ahol fő cél a termelésen túl a megfelelő minőség biztosítása. Digitalizált folyamatokkal mindez költséghatékonyan biztosítható.

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés