hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Pozi Technologies szerint pillanatnyilag a gyártósor átalakítása helyett az üzemi logisztika korszerűsítésével lehet a legtöbbet lefaragni a vállalatok kiadásaiból. 

hirdetés

Október 9-én nyitja meg kapuit és öt napon keresztül fogadja a látogatókat a Brnói Vásárközpont legjelentősebb évenkénti rendezvénye, az MSV Nemzetközi Gépipari Vásár.

Homo Logisticus mottóval nyílik meg november 22-én az ellátásilánc-menedzsment kelet-közép-európai szakembereinek idei TRANSLOG Connect Kongresszusa. (x)

A budapesti Arteries Studio 2015-ben jelent meg az Egyesült Államokban a dolgok internetjére épülő és ipar 4.0-s megoldások beszállítójaként, ahol többek között a logisztika területén alkalmazza a Google Glasst. 

Az elektromobilitás egyik fontos eleme az elektromos áruszállítás, amely jelentős megtakarítást eredményezhet a szállítmányozó cégeknek. 

Kísérleti projektet indított útjára a Toyota és a kiskereskedelmi franchise hálózat, a Seven-Eleven Japánban, amelynek célja a hidrogén, mint zöld energiahordozó felhasználása a közúti áruszállításban. 

hirdetés

Közösen tesztelt mobil robotokat a DHL és a Wärtsilä finn energetikai technológiai cégcsoport a vállalat legnagyobb európai elosztóközpontjában, a hollandiai Kampenben.

Várják a hazai és nemzetközi pályázatokat az V. Kelet-közép-európai Logisztikai Kiválósági Díjra.

Június 30-án partnerei körében tartotta a vállalat új, 800 négyzetméteres magyarországi raktárbázisának ünnepélyes megnyitóját.

A Bridgestone adatai szerint iparági szinten akár több milliárd forint üzemanyagköltséget is megtakaríthatnának a magyar vállalkozások az alacsony gördülési ellenállású tehergépjármű abroncsok használatával.

Valószínűleg éppen ezért olyan hátborzongató a máskülönben elektromos meghajtású teherautó megjelenése.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Pályázat

Minden magyar gyártóegységgel rendelkező cég pályázhat december 31-ig. Idén ipar 4.0 kategóriában is lehet pályázni. 

Fordulópontok

A dinamizmus az a tulajdonság, amely elengedhetetlen egy kompetitív világméretű piacon. Bizonyos esetekben azonban nem elégséges a folyamatos, kis lépésekben történő alkalmazkodás, hanem nagyobb döntésekre és teljes fordulatokra van szükség a sikerhez. 

Nemzetközi autókiállítás, Frankfurt

Csütörtökön nyílik és tíz napig várja a négykerekűek rajongóit a Frankfurti Autószalon. Az idei seregszemle mottója is lehetne: kutatással és fejlesztéssel a bizalom visszaszerzéséért.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés