hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Pozi Technologies szerint pillanatnyilag a gyártósor átalakítása helyett az üzemi logisztika korszerűsítésével lehet a legtöbbet lefaragni a vállalatok kiadásaiból. 

hirdetés

Az új technológiák kifejlesztésére 723,82 millió forint európai uniós támogatást kap a konzorcium. 

A Bochumban épült európai alkatrészellátó logisztikai központ 12 futballpálya nagyságú raktárcsarnokból áll, innen látnak el több mint 11 millió Opel tulajdonost alkatrészekkel Európában. 

A DHL Express megnyitotta új, 13 000 m2-es központját, ezzel csatlakozik a DHL másik két üzletágához, a DHL Global Forwardinghoz és a DHL Freighthez, amelyek 2013-ban költöztek be a Budapest Airport Business Parkba.

Az Electrosub elektronikai és elektrotechnikai szakkiállításon mutatkoztak be a Kardex Remstar elektronikai gyártók számára kifejlesztett intralogisztikai megoldásai. (x)

A járműpark felügyelete a cégek számára lényegesen megkönnyítheti a flottájuk zökkenőmentes üzemeltetését, és ezzel működésük költséghatékonyabbá válhat. Egy Angliában született magyar cég erre fejlesztette ki a szolgáltatását. 

hirdetés

A Galileo európai műholdprogram már fennállásának első évében beváltotta a hozzá fűzött reményeket. 

Nincs ideje nyomon követni a 4. ipari forradalom logisztikai megoldásait? Háromnapos konferenciánkon segítünk felvenni a ritmust.

A bázisállomásokra épülő hálózat használata esetenként életmentő lehet.

Október 9-én nyitja meg kapuit és öt napon keresztül fogadja a látogatókat a Brnói Vásárközpont legjelentősebb évenkénti rendezvénye, az MSV Nemzetközi Gépipari Vásár.

Homo Logisticus mottóval nyílik meg november 22-én az ellátásilánc-menedzsment kelet-közép-európai szakembereinek idei TRANSLOG Connect Kongresszusa. (x)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Karrier

Jelentős ösztöndíjjal motiválják a fiatalokat arra, hogy az informatikai tanulmányokba kezdjenek. Informatikus üzemmérnök alapképzés is indul. 

Emobility Forum 2017

Az idei Emobility Forum konferencia két fókusztémát hozott, egyrészt a hatékony piaci modell utáni kutatást, valamint a szabályozói keretrendszer létrejöttének sürgetését, amelyek az elektromos közlekedést elterjedtebbé tehetik.

E-mobilitás

Az idei, október 18–20. között megrendezett Automotive Hungary szakkiállításon a Schneider Electric standjánál jártunk, ahol az elektromos autók töltési infrastruktúráját is bemutatták.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés