hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hajózás pusztító hatással van a környezetre, azonban az új, innovatív technológiák reményre adnak okot. 

hirdetés

A tavaly februárjában bevezetett szerializáció rengeteg logisztikai, szállítási, szállítmányozási és raktározási módosítást vont maga után, ami sok változást jelent, illetve nagy felkészülést igényel az érintett vállalatoknak.

Az önjáró elektromos komp kapitány nélkül, de emberi felügyelet mellett szállítja utasait a folyó túlsó partjára, 0-24-ben, teljesen ingyen.

Befejeződött az 1,4 milliárd forintnyi európai uniós támogatásból megvalósuló ipari park kialakítása Kiskunfélegyházán.

Minőség, pontosság, energiahatékonyság és az erőforrások kímélése – ezek voltak a világ egyik vezető anyacsavargyártójának a céljai, amikor az új gyárat építették.

Önvezető járművet is alkalmazó automatizált anyagmozgatás bevezetésével megkezdte a tervezett pilot programok helyszíni tesztjét a BorgWarner Kft.

hirdetés

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége szerint a trendváltás miatt jelentősen csökkenhet az út- és környezeti terhelés. 

A Neumaier INDUSTRY TRAIN vontatmány megoldásaival a Jungheinrich a legmodernebb technológiát kínálja. 

Bemutatunk egy valós idejű helymeghatározásra és hangalapú kiszedésre épülő, innovatív intralogisztikai megoldást. 

Az automatizálás nem egyszerűen csak a monoton munkát váltja ki, de a hagyományosnál gyorsabb, pontosabb folyamatokat tesz lehetővé, miközben csökkenti a balesetek és a károkozás esélyét is.

10 milliárd dózis szérum globális szállításához megnövelt kapacitású (orvosi) ellátási láncokra van szükség. A DHL tanulmánya bemutatja a COVID-19 logisztikai kihívásait és megalapozza egy jövőbeni egészségügyi vészhelyzetre való felkészülést, a koronavíruson túl. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A munka heteken belül el is kezdődik, amelynek célja, hogy 18 hónap alatt felépüljön egy kísérleti biztonságvédelmi rendszer az ITER magfúziós kísérleti berendezés számára. 

FoodTechline

Rántott szejtán, szójafasírt, mandulatej és növényi sajtok – néhány azok közül az élelmiszerek közül, amelyekkel a hagyományos állati eredetű ételeket helyettesíthetjük. 

Egészséges robotika

Egyre sokasodnak a járvány elleni védekezésben a robotikai megoldások, az okoseszközökre, mesterséges intelligenciára támaszkodó, tesztelés vagy épp már kipróbálás alatt lévő, élesben működő új módszerek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés