hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Li-ion akkumulátorok forradalmasítják az elektromos anyagmozgató gépek piacát: a nagy teljesítményű energiacellák világbajnok teljesítményt és meggyőző többletértéket nyújtanak a savas ólomakkumulátorokkal szemben.

hirdetés

Az RTLS- (Real Time Location System) rendszerek olyan áttörést hozhatnak az anyagmozgatás automatizálásában, amellyel az eddig megközelíthetetlennek hitt korlátokat léphetjük át.

Nyolcadik alkalommal rendeznek hálózatépítő szakmai platformot a logisztika döntéshozói számára. (x)

Az Igus vezetőcsatornái biztonságosan és csendesen vezetik az energialáncokat. 

Várják a régió logisztika- és ellátásiláncmenedzsment-folyamatait előmozdító innovatív pályázatokat. (x)

A Waberer's vezetői a Teslánál, az Amazonnál és a Paccarnál folytattak tárgyalásokat múlt héten, amikor a Varga Mihály pénzügyminisztert kísérő üzleti delegációval az Egyesült Államokba utaztak. 

hirdetés

A Starship koncepciókamion célja, hogy minimálisra csökkentse az energiát, amely a rakomány eljuttatásához szükséges.

Az EasyPilot Follow komisssiózó targonca nyert a „Raktártechnikai gépek” kategóriájában, az SLH 300 akkumulátortöltő rendszer lett a „Az Év Különlegessége”.

A vonatos rendszerek előnyeit csak kivételes esetekben élvezhetik kültéri használatban – ezen igyekeznek változtatni a fejlesztők.

A Gyermelyi Holding élelmiszeripari vállalatcsoportnál bátran alkalmaznak olyan úttörő technológiai megoldásokat, mint például a Jungheinrich automata, lítiumion-akkumulátorral működő targoncái.

A Rudolph Ipari Logisztikai Kft. az új tatabányai csarnokával tovább szélesítette raktározási és szállítmányozási szolgáltatásait. A Rudolph Logistik Gruppe komplex logisztikai szolgáltatást nyújt a hazai cégeknek. (x)
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Elektromobilitás

Az akkumulátorgyártás kapacitásának hiánya és a magas gépkocsiárak állnak az elektromobilitás szélesebb körben való elterjedésének az útjába, de már nem sokáig – legalább is ezt állították szakemberek az Emobility Forumon, Budapesten.

Az ipari robotika évtizede

Az ipari robotfejlesztések eredményeképpen már 10 éve berobbantak a kollaboratív robotok a piacra, és térnyerésük lenyűgöző lendületet vett. Azóta fokozatosan épülnek be a gyártási kultúrába, aminek a hajtóereje az üzleti megtérülés. Riportunkban áttekintjük az ipari robotok elmúlt évtizedét.

Apple

Az OLED-kijelző ráadásul mélyebb feketét és világosabb színeket kínál az elődjeihez képest.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés