hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyelőre száz háztartást érint, de a rendszert működtető vállalkozás fokozatos terjeszkedésre törekszik.

hirdetés

A logisztikai tárolók jelentős innováció előtt állnak. Ludo Gielen, a Schoeller Allibert vezérigazgatója betekintést engedett a cég legújabb fejlesztéseibe.

A Bosch multikamerás rendszerének beépítésével a vezető 360 fokban látja a targonca környezetét még akkor is, ha nagyméretű rakományt szállít.

A Jungheinrich a február végén Stuttgartban megrendezett Logimat 2019 intralogisztikai kiállításon bejelentette a jövő raktári forradalmát.

Logisztikai piacra szánja a Bosch mutikamerás rendszerét, amely segítségével a vezető 360 fokban látja a targonca környezetét még akkor is, ha nagyméretű rakományt szállít. 

Az új gyártóüzem magasraktárát és automata darabáruraktárát a Jungheinrich technológiájával szerelik fel.

hirdetés

A Loop megoldás nagyban csökkentheti a fogyasztói egyutas csomagolások mennyiségét. 

A mai raktárak működése során fokozott kihívást jelent a növekvő raktározási és kiszolgálási igény, a magas szintű üzembiztonság és minőség, az átfutási idők csökkentése és a termékek követhetősége. Ezekre tud megoldást nyújtani az automatizálás, amelynek egyik fundamentuma a szoftver.

Kollektív intelligenciára alapozva kifejlesztettek egy egyedi, testreszabott megoldást, hogy megkönnyítsék a motorkerékpárok szállítására használt eszközök menedzsmentjét.

Folyamatosan nő az igény a logisztikai folyamatok automatizálására, amikor az egységek mozgatását és követését megpróbáljuk teljesen automatikussá tenni.

A szakképzett munkaerő hiánya általános, így az az extra- és intralogisztikát is sújtja. Éppen akkor, amikor a digitalizáció, az automatizálódás és az IoT első eredményei alapjaiban kezdhetik átalakítani a szektort.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Az MI felhasználási területei

Elképzelni is nehezen tudtuk, hogy lehet algoritmusokat kiállítani, amíg nem jártunk a Mesterséges Intelligencia Koalíció szervezésében megrendezett interaktív kiállításon, ahol a mesterséges intelligencia (MI) felhasználási területeit mutatták be.

Vörös bolygó

A NASA végül is egy kúp alakú épületnek ítélte oda a fődíjat.

Esemény

Ma délelőtt megnyílt az Ipar Napjai – Mach-Tech 2019 nemzetközi ipari szakkiállítás a Hungexpo budapesti vásárközpontjában, amelyen 20 ország 550 kiállítója mutatja be újdonságait.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés