hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A vonatos rendszerek előnyeit csak kivételes esetekben élvezhetik kültéri használatban – ezen igyekeznek változtatni a fejlesztők.

hirdetés

A Gyermelyi Holding élelmiszeripari vállalatcsoportnál bátran alkalmaznak olyan úttörő technológiai megoldásokat, mint például a Jungheinrich automata, lítiumion-akkumulátorral működő targoncái.

A Rudolph Ipari Logisztikai Kft. az új tatabányai csarnokával tovább szélesítette raktározási és szállítmányozási szolgáltatásait. A Rudolph Logistik Gruppe komplex logisztikai szolgáltatást nyújt a hazai cégeknek. (x)

A Jungheinrich volt a legnagyobb kiállító a hannoveri Cemat 2018 kiállításon. Illusztris vendégek előtt is bemutatkozott az EKX 516a automata elektromos komissiózó targonca, valamint a lítiumion-sziget.

Számos vállalat automatizálja a belső anyagáramlását vezető nélküli szállítórendszerekkel, amelyek rugalmas alkalmazását a kommunikáció, a navigáció, valamint a biztonságtechnika segíti.

A Jungheinrich a stuttgarti Logimat 2018 kiállításon mutatta be az EZS 7280 típusú, 28 tonna vontatási teljesítményű elektromos vontatóját, amely kiválóan alkalmas kültéri alkalmazásra.

hirdetés

A Jungheinrich az idei Logimat szakvásár legnagyobb kiállítójaként két világpremierrel is készült.

Hogy kapcsolódik a taoista filozófia az intralogisztikához? Ezt is megtudtuk az Automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában című konferencián, amelyet a Logi-Kom Kft. rendezett február 27-én Budapesten, az Akváriumban.

A DHL Express világszinten az ötödik, Európában pedig az első három legnagyobb közé tartozó elosztóközpontját nyitotta meg február 22-én Brüsszelben.

Egyre több vállalat automatizálja a belső anyagáramlását automata, vezető nélküli szállítórendszerekkel, úgynevezett AGV-kkel. 

A lean filozófia megvalósítására törekvő vállalatok gyakorta alkalmazzák a vonatos anyagmozgató rendszereket. És ezt nemcsak divatból teszik, hanem amiatt is, hogy felismerik a rendszerben lévő hatékonyságot.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Élelmiszeripar

Egyre inkább megkerülhetetlen a robotika a feldolgozóiparban.

Digitalizációs roadshow

Háromállomásos roadshowt szervez a GyártásTrend Magazin és kiadója, a PPH Media Factory Experience címmel, digitalizációs témában vidéki gyártó cégek számára. Az első rendezvény Székesfehérváron lesz május 31-én.  

Nem mindenkinek éri meg

Az IDC (International Data Corporation, Nemzetközi Adatbank) előrejelzése szerint a virtuális és kiterjesztett valóság (VR/AR) termékekre és szolgáltatásokra fordított globális kiadásai 2021-ig minden évben megduplázódhatnak, a 2017-es 11,4 milliárd dollárról 215 milliárd dollárra nőhetnek. A technológia ipari alkalmazása egyelőre a precíziós, tervezési és oktatási feladatokban hasznosítható leginkább, szakemberek szerint azonban itt sem mindenkinek éri meg.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés