hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Paul Vahle GmbH&Co. KG Kamenben üzembe helyezte Európa egyik legmodernebb anyagáramlási rendszerét. Ezzel a 2,5 millió eurós raktármodernizálás hivatalosan is befejeződött. 

hirdetés

Még szeptember 29-ig láthatók azok a környezettudatos házak Szentendrén, amelyeket a nyáron megrendezett Solar Decathlonon építettek fel a világ különböző pontjairől érkezett egyetemisták. 

Az ipari termelés során az autonóm mobil robotok segítenek megfelelni a nagy rugalmasságot és átlátható anyagáramlást érintő igényeknek. 

A Jungheinrich AG és a Triathlon Holding GmbH  közös vállalatot alapít lítiumion-akkumulátorrendszerek gyártására és újrahasznosítására JT ENERGY Systems GmbH néven.

A Bell repülégépgyártó Autonóm Pod Transport 70 névre keresztelt önvezető drónját videózták le működés közben. 

Az intralogisztika legrangosabb szakmai díját kapta a Still fejlesztése az AGV-k és az intralogisztikai robotok kategóriájában, de mielőtt elmondanánk, hogy mit tud a Still újdonsága, lássuk, mit is jelent az IFOY-győzelem!

hirdetés

Abban az ágazatban, ahol a vállalatok teherautóik élénk színeivel próbálják megkülönböztetni magukat vetélytársaiktól, újabban a zöld lett a legdivatosabb szín.

Huszonnégy évesen már saját cége volt Müller Ádámnak, a szállítmányozással foglalkozó Variola Zrt. megálmodójának, vezetőjének és résztulajdonosának. Szerinte nem kell más, csak bátorság, hogy túllépjünk a saját határainkon.(X)

A Volvo júniusban munkába állította új, önvezető és elektromos szállítmányozási járművét. 

A Jungheinrich 2019-ben meghirdette a jövő raktári forradalmát. Újragondolt raklapemelő, kiemelkedő teljesítményű felrakógép, veszélyhelyzeteket elkerülő asszisztensrendszer és hálózatba kapcsolt targoncák törik a jövőbe vezető utat. 

Az üzemi hétköznapokban a takarításnak nem kellene kiemelt témának lennie. Mégis, a munkaidő jelentős részét fordítják erre, többek között azért, mert komplex jogszabályi előírások szabályozzák a veszélyes hulladékok kezelését.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Ipar 4.0 know-how

Megvizsgáltuk a hazai vállalati képzéseknek azt a szegmensét, amelyen keresztül a cégek a digitális átalakuláshoz és működéshez szükséges tudást elsajátíthatják. 

Digitális transzformáció

2020 végére akár százezren szerezhetnek alapismereteket a mesterséges intelligenciáról Magyarországon.

Szakkiállítás

Több mint 200 kiállítóval kezdődött meg a hetedik alkalommal megrendezett Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2019. október 16-án a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés