hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A 12 folyosóban található több mint 10 ezer raktárhelyet öt Jungheinrich ETX 515a típusú automata magasraktári targonca és egy új, a rakományméretet ellenőrző rendszer szolgálja ki.

hirdetés

A logisztikai folyamatok korszerűsítése során különösen értékesek azok a megoldások, amelyek lehetővé teszik a skálázhatóságot, továbbá különböző rendszerekkel kompatibilisek. 

A Bosch jelentős lehetőségeket lát a „központtól központig” automatizálásban – a logisztikai telepek közötti vezető nélküli ingázásban.

A Jungheinrich a Logimat 2018 kiállításon mutatta be az első nagy teljesítményű, darabáru tárolására alkalmas, saját fejlesztésű felrakógépét. (x)

A Li-ion akkumulátorok forradalmasítják az elektromos anyagmozgató gépek piacát: a nagy teljesítményű energiacellák világbajnok teljesítményt és meggyőző többletértéket nyújtanak a savas ólomakkumulátorokkal szemben.

Az RTLS- (Real Time Location System) rendszerek olyan áttörést hozhatnak az anyagmozgatás automatizálásában, amellyel az eddig megközelíthetetlennek hitt korlátokat léphetjük át.

hirdetés

Nyolcadik alkalommal rendeznek hálózatépítő szakmai platformot a logisztika döntéshozói számára. (x)

Az Igus vezetőcsatornái biztonságosan és csendesen vezetik az energialáncokat. 

Várják a régió logisztika- és ellátásiláncmenedzsment-folyamatait előmozdító innovatív pályázatokat. (x)

A Waberer's vezetői a Teslánál, az Amazonnál és a Paccarnál folytattak tárgyalásokat múlt héten, amikor a Varga Mihály pénzügyminisztert kísérő üzleti delegációval az Egyesült Államokba utaztak. 

A Starship koncepciókamion célja, hogy minimálisra csökkentse az energiát, amely a rakomány eljuttatásához szükséges.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Esemény

36 gyár mutatja be digitalizációs megoldásait országszerte november 16-án, a Modern Gyárak Éjszakáján.

Demokratikus technológia

A 2008-ban kifejlesztett blokklánc-technológiával kapcsolatos hírek tavaly árasztották el a mainstream médiát, és a jóslatok szerint nem is a pénzügyi világban, hanem az egészségügyben válik először széles körűvé a technológia alkalmazása, forradalmi változásokat eredményezve az egészségmegőrzésben és a gyógyításban egyaránt.

Német gazdasági kilátások

A Nemzetközi Valuta Alap idei, a világgazdaság növekedésére vonatkozó előrejelzését a közelmúltban 3,9-ről 3,7 százalékra, az Európai Bizottság az unió tagországaira vonatkozó növekedési prognózisát az év eleji 2,3 százalékról 2,1 százalékra mérsékelte, s – többek között az olasz gazdaságról érkező riasztó hírek nyomán – ennek megvalósulása is egyre bizonytalanabbá vált.  

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés