hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az akut hazai mérnökhiány középtávú megoldását a legalább egy éves duális, kooperatív vagy gyakornoki képzések fejlesztésében, illetve ezek kombinálásában látják a hazai cégek.

A Delta Technologies Nyrt. kiemelt figyelmet fordít az oktatási intézmények felzárkóztatására.

Újra elindult a papírgyártás és feldolgozás nappali szakképzése Magyarországon, az oktatás szerkezetileg, tartalmilag és módszertanilag is megújult, sokkal inkább illeszkedik a piac, a vállaltok igényeihez.

hirdetés

Elkezdődött a csaknem 2,2 milliárd forintból megvalósuló fémipari képzőközpont kialakítása Békéscsabán, ahol a tervek szerint szeptemberben már indul az oktatás.

Ha nem is jut be valaki a kinézett egyetemi szakra, nincs oka különösebb elkeseredésre. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján például a programozás reális alternatíva számára.

hirdetés

Idén is elérhető a Siemens Mobility Kft. ösztöndíj pályázata a BME villamosmérnök és mérnök-informatikus hallgatói számára. 

Fémipari képzőközpontot alakítanak ki Békéscsabán csaknem 2,2 milliárd forintos beruházással.

Indulnak az első államilag engedélyezett robotprogramozó tanfolyamok.

„Tudjuk, hogy ti jobban tudjátok” – üzenik a diákoknak a II. Országos Lauder Innovációs Maraton szervezői.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gazdaság

Egyre nagyobb szelet jut a kontinens országainak a high-tech tortából.

Minőségbiztosítás másként

Az élelmiszeripar egy különösen innovatív terület, ahol fő cél a termelésen túl a megfelelő minőség biztosítása. Digitalizált folyamatokkal mindez költséghatékonyan biztosítható.

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés