hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A projekt során a vállalat öt végzős hallgatót választ ki pályázat útján az energetika és automatizálás területéről.

hirdetés

A köziskolásoknak szóló magazinban a duális képzéssel kapcsolatos tudnivalókat szedtük össze. Érvek, ellenérvek, hasznos tanácsok és jó ötletek is olvashatók a PPH Media kiadványában. Olvasson bele!

A díjjal a független nonprofit szervezetnek azt a közel tíz éves munkáját ismerték el, amellyel támogatja a nőket, lányokat abban, hogy bátran válasszanak tudományos területekhez kapcsolódó hivatást.

A budapesti székhelyű Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) digitális ága, az EIT Digital ötödik éve díjazta az európai deep tech cégeket, amelyek közül a tíz legjobb nemzetközi növekedést segítő üzletfejlesztési csomagot kapott. 

Egy San Franciscó-i lap évtizedek óta meghatározza, hogyan kell írni a technológia világáról. A 25 éves Wired sztorija.

Harmadik alkalommal írta ki a Siemens sajtóversenyét, amelynek hazai fodulójában a GyártásTrend szerzőjét is díjazták. A versenyre a közép- és délkelet-európai országokból, valamint Izraelből lehetett jelentkezni.

hirdetés

A negyedik alkalommal meghirdetett versenyre november 16-ig nyújthatják be pályázati anyagaikat kilenc kategóriában a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok.

Új ösztönzőket vezet be a Hauni Hungaria, hogy növelje a fiatalok számát a cégnél. 

A Hell Energy Magyarország Kft.-t az év legjobb európai gyártó vállalatának választotta az angol ACQ5 vállalati magazin .

Laufer Tamás Jónás, a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium diákja harmadik díjban részesült a 33. Kínai Ifjúsági Tudományos és Technológiai Innovációs Versenyen.

Többen jelentkeztek és jutottak be mérnökszakokra 2018-ban a hazai felsőoktatási intézményekben, mint tavaly.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Esemény

36 gyár mutatja be digitalizációs megoldásait országszerte november 16-án, a Modern Gyárak Éjszakáján.

Demokratikus technológia

A 2008-ban kifejlesztett blokklánc-technológiával kapcsolatos hírek tavaly árasztották el a mainstream médiát, és a jóslatok szerint nem is a pénzügyi világban, hanem az egészségügyben válik először széles körűvé a technológia alkalmazása, forradalmi változásokat eredményezve az egészségmegőrzésben és a gyógyításban egyaránt.

Német gazdasági kilátások

A Nemzetközi Valuta Alap idei, a világgazdaság növekedésére vonatkozó előrejelzését a közelmúltban 3,9-ről 3,7 százalékra, az Európai Bizottság az unió tagországaira vonatkozó növekedési prognózisát az év eleji 2,3 százalékról 2,1 százalékra mérsékelte, s – többek között az olasz gazdaságról érkező riasztó hírek nyomán – ennek megvalósulása is egyre bizonytalanabbá vált.  

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés