hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A FLIR T840 infravörös hőkamerát úgy tervezték, hogy megkönnyítse az elektromos, gépészeti közüzemi és egyéb szakemberek számára a kül- és beltéri ellenőrző termográfiai mérések elvégzését, akár az egész napot igénybe vevő vizsgálatok során is.

hirdetés

Egy hazai fejlesztői csapat néhány éve a magyar fővárosban dolgozik az odense-i központú, de globális piacot lefedő, dán OnRobot leginnovatívabb robotikai termékein.

Az önjáró robotok eltörlik az anyagszállítás határait, akár egy repülőgépet is elvisznek a hátukon.

Gyorsan megrendelhető hajtástechnikai kábelek az Igus readycable online keresőjében. Az új, integrált termékkereső és az élettartam-kalkulátor nagyban megkönnyíti a keresést és megrendelést.

A Schneider Electric EcoStruxure platformja több száz, az internethez csatlakoztatott és egymással kommunikáló eszközt kezel egy központi rendszerben.

A Chiron-csoport meggyőződése szerint a digitalizálás hatalmas racionalizációs potenciált jelent a gyártószektorban. 

hirdetés

A digitális technológiák új horizontot nyitnak a kommunikációban, a vásárlásban, az oktatásban, de az ipari termelésben is. 

A fokozódó munkaerőhiány, a globálisan bővülő kereslet, az egyedi termékek iránt növekvő igény és az energiahordozók egyre korlátozottabb elérhetősége, amely problémákra megoldást nyújt a robotizáció – legalábbis az egyik legnagyobb robotikai gyártó szerint.

A munkaerő kapcsán egyre kisebb a kínálat és a megbízhatóság, a robotikai automatizáció életképes megoldásnak bizonyul a vállalkozások számára. (X)

Az ipar 4.0 egyre fontosabb téma a gyártó vállalatok számára. Ebben a bejegyzésben öt mítoszt oszlatunk el az ipar 4.0-ról és bemutatjuk  megvalósulási szintjeit. 

Pusztán a szemmozgások vezérlik azt az adatszemüveget, amelynek gyártása októberben indul Bécs új városrészében, Seestadtban. A szemkövetést és kevert valóságot ötvöző eszköz főként a gyártás, a szállítmányozás és logisztika terén nyithat új perspektívákat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Ipar 4.0 know-how

Megvizsgáltuk a hazai vállalati képzéseknek azt a szegmensét, amelyen keresztül a cégek a digitális átalakuláshoz és működéshez szükséges tudást elsajátíthatják. 

Digitális transzformáció

2020 végére akár százezren szerezhetnek alapismereteket a mesterséges intelligenciáról Magyarországon.

Szakkiállítás

Több mint 200 kiállítóval kezdődött meg a hetedik alkalommal megrendezett Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2019. október 16-án a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés