hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Online robotikai piacteret hozott létre egy dán cég annak érdekében, hogy ez egyre növekvő automatizációs kereslet és kínálat minél átláthatóbb körülmények között találhasson egymásra.  

hirdetés

A megelőző karbantartás egy időigényes folyamat, amelynek dokumentálása – meglepő módon – javarészt még mindig papíralapon történik. Azonban létezik egy szoftver, amely véget vet ennek. 

A koronavírus miatt kialakult vészhelyzetre a Trumpf Hungary Kft. is gyorsan reagált,  a személyes találkozók helyett áttértek az online ügymenetre. 

MI-etikai kódexet hozott létre az egyik legnagyobb autóipari beszállító, a Bosch. 

Az évszámváltáshoz igazodva az SAP Hungary szakértői is megtették tétjeiket a húszas években várható fejleményekkel kapcsolatban.

A WERKBLiQ beépített szerviz- és karbantartási platform integrált megoldást kínál a DMG Mori és egyéb gyártmányú szerszámgépekhez.

hirdetés

Egyszerű automatizálás és kis költség – az igus delta robotok mindkettőt lehetővé teszik a kenésmentes, tribopolimerekből készült alkatrészek használatával.

A robotok egyszerűen és hatékonyan vezérelhetők nagy távolságból, felhasználva az 5G technológia által nyújtott valós idejű kommunikációt.

A graphIT az innovációt folyamatosan szem előtt tartva arra törekszik, hogy segítse a magyarországi vállalatokat korszerű szoftvermegoldások bevezetésével elindulni az ipar 4.0 útján. 

A mesterséges intelligencia alkalmazása új feladatot jelent vezetőknek, mivel ki kell alakítaniuk az AI-asszisztensek és az emberek közötti ideális kommunikációt. 

A dolgok internete és a mesterséges intelligencia együttes használata sokkal versenyképesebbé teszi a piaci szereplőket, mintha csupán az IoT-re támaszkodnának.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

COVID-19

Kiemelt probléma az átláthatóság, az ellenőrzés, és a megfelelő kiberbiztonsági szint kialakítása. Az első sokk után most következik a konszolidáció időszaka. 

2009-es mélyponton az Ifo-index

Egy 15 ezer vállalat részvételével készült német gazdasági felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek 92,4 százaléka érzi a járvány üzleti tevékenységére gyakorolt negatív hatását. 

COVID-19

A hőkamerákkal felszerelt eszközök a magas testhőmérsékletű emberek személyazonosságát is meg tudják állapítani, és a kórtörténetükre is rálátást biztosítanak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés