hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az alábbiakban jó gyakorlatokat mutatunk be, hogy miként lehet digitalizálással és az erőforrások kímélésével növelni a termelés hatékonyságát.

hirdetés

Egy ötletes és nem túl drága megoldás segítségével a fotoelektromos szenzorokat is megtaníthatjuk a mozgás irányának érzékelésére.

Az ABB Electrification új, dinamikus, online platformot indított, ahol ügyfelei közvetlen kapcsolatba léphetnek kulcsfontosságú szakemberekkel és közvetlenül hozzáférhetnek az ABB digitális megoldásaihoz.

Új gondolkodásmódok és tervezési megközelítések jelentek meg a hidraulikus hajtások terén. Ismerje meg a jövő gyára csapatának oszlopos tagját!

Egy olyan elektromos hajtást mutatunk be, melynek testreszabása nem igényel semmilyen szoftvert vagy speciális szaktudást.

Az ABB 2020 végéig ingyenessé tette a digitális szolgáltatásait, hogy segítsen ügyfeleinek fenntartani a termelést.

hirdetés

Áttörés az iparnak: 30 százalékkal gyorsabb gyártás, kevesebb selejt, elkerülhető munkahelyi balesetek és betanítás.

A megelőző karbantartás egy időigényes folyamat, amelynek dokumentálása – meglepő módon – javarészt még mindig papíralapon történik. Azonban létezik egy szoftver, amely véget vet ennek. 

A koronavírus miatt kialakult vészhelyzetre a Trumpf Hungary Kft. is gyorsan reagált,  a személyes találkozók helyett áttértek az online ügymenetre. 

Online robotikai piacteret hozott létre egy dán cég annak érdekében, hogy ez egyre növekvő automatizációs kereslet és kínálat minél átláthatóbb körülmények között találhasson egymásra.  

MI-etikai kódexet hozott létre az egyik legnagyobb autóipari beszállító, a Bosch. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Mi változott?

Kíváncsiak voltunk, hogyan érintette a koronavírus-járvány az ipari cégeket. Milyen intézkedéseket hoztak munkavállalóik védelme érdekében, hogyan készülnek az újraindulásra, és milyen tanulságokat rejtett magában számukra a krízishelyzet. 

Új technológiák a válságkezelésben

Az új technológiák többsége megmutatta hatékony szerepét a COVID-19 okozta globális krízishelyzet elleni harcban. A 3D-nyomtatás is fókuszba került, elsősorban a védőfelszerelések és lélegeztetőgép-alkatrészek gyártása miatt.

Koronavírus-hatás

Elkészült az első olyan Range Rover, amelyet a Jaguar Land Rover dolgozók egészségének védelmét szolgáló közösségi távolságtartási korlátozások betartásával gyártottak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés