hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A blokklánc koncepciója készen áll arra, hogy a pénzügyi tranzakciók után forradalmasítsa az elektronikát és a dolgok internetjét.

hirdetés

Az évszámváltáshoz igazodva az SAP Hungary szakértői is megtették tétjeiket a húszas években várható fejleményekkel kapcsolatban.

A WERKBLiQ beépített szerviz- és karbantartási platform integrált megoldást kínál a DMG Mori és egyéb gyártmányú szerszámgépekhez.

Egyszerű automatizálás és kis költség – az igus delta robotok mindkettőt lehetővé teszik a kenésmentes, tribopolimerekből készült alkatrészek használatával.

A robotok egyszerűen és hatékonyan vezérelhetők nagy távolságból, felhasználva az 5G technológia által nyújtott valós idejű kommunikációt.

A graphIT az innovációt folyamatosan szem előtt tartva arra törekszik, hogy segítse a magyarországi vállalatokat korszerű szoftvermegoldások bevezetésével elindulni az ipar 4.0 útján. 

hirdetés

A mesterséges intelligencia alkalmazása új feladatot jelent vezetőknek, mivel ki kell alakítaniuk az AI-asszisztensek és az emberek közötti ideális kommunikációt. 

A dolgok internete és a mesterséges intelligencia együttes használata sokkal versenyképesebbé teszi a piaci szereplőket, mintha csupán az IoT-re támaszkodnának.

A robotikával kapcsolatos összköltség mértéke folyamatos csökkenésben van, az elmúlt 30 év alatt minimum a felére esett, és az elkövetkező években még ennél is nagyobb csökkenésre lehet számítani. (X)

Az új Igus lineáris robotok a költségtakarékos automatizálást segítik.

Az automatizálás trendje egyértelmű: több tengely, több érzékelő, több csatlakoztathatóság – több adat.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Képzés

Indulnak az első államilag engedélyezett robotprogramozó tanfolyamok.

Mesterséges intelligencia

Elkészült hazánk mesterségesintelligencia-stratégiája, amely a kormány elfogadása után nyilvánosan is elérhető lesz. 

Innovációs centrum a cél

Átadták a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Z-épülétének 10. emeletén a startup inkubációs központot. Az ilyen egyetemi startupoktól azt várja a kormány, hogy növekedjen az ország innovációs teljesítménye.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés