hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

2020/2021 fordulóján a német autóipar vezető tisztségviselői abban reménykednek, hogy csakhamar befejeződik a koronavírus-járvány és az ágazat mind a termelés, mind az értékesítés tekintetében elindulhat a felfelé vezető úton.

A BLUETTI piacra dobott egy mobil töltőállomást, amelynek használata ideiglenesen akár az otthonihoz hasonló fokú komfortérzettel is megajándékozhatja a kempingezőket.

A Sachs 2,2 milliárd dollárra értékeli az üzletet.

hirdetés

A Boston Dynamics Stretch robotja óránként akár 800 nehéz doboz mozgatására képes.

Európai vállalatot hoz létre a Volkswagen-csoport, amely az elektromos járművek akkumulátor-ellátási láncának tevékenységeit tömöríti – a nyersanyagok feldolgozásától a Volkswagen-akkumulátorok kifejlesztésén át az öt európai gigagyár irányításáig.

hirdetés

Az illinois-i Northwestern Egyetem tudósai kifejlesztettek egy olyan, a maszk belsejére applikálható eszközt, amely képes folyamatosan figyelemmel kísérni a huzamos maszkviselésre kényszerülő emberek életjeleit.

Zöld logisztika és előtérbe kerülő szolgáltatások a trendek között.

A Tárgyak Internete (IoT) és az Ipar 4.0 korában egyre fontosabb szerepet játszik az intralogisztika. Az áruk és anyagok pontos mozgatása a hatékony termelés kulcstényezőjévé válik.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gazdaság

Egyre nagyobb szelet jut a kontinens országainak a high-tech tortából.

Minőségbiztosítás másként

Az élelmiszeripar egy különösen innovatív terület, ahol fő cél a termelésen túl a megfelelő minőség biztosítása. Digitalizált folyamatokkal mindez költséghatékonyan biztosítható.

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés