hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az 1946-ban érintkezők gyártására Svájcban alapított Lemo cég az S és az E sorozatban sokpólusú koncentrikus érintkezős csatlakozókat mutatott be.

hirdetés

A sofőrök túlnyomó része szeretné, ha az önvezető autója terhet venne le a válláró – derül ki a Bosch csaknem 6 ezer autóvezetőt megkérdező kutatásának eredményeiből.

A legkisebb földrész maholnap teljesen átállhat a megújuló energiára.

A Waymo elgondolásával összhangban álló ellágyuló autók még tovább minimalizálhatnák a gyalogosokat ért balesetek veszélyét.

Megvalósításuk esetén természetesen elektromos meghajtásúak lennének, ami egy elektromosjármű-gyártó cégnél talán nem is olyan abszurd elvárás.

Kísérleti projektet indított útjára a Toyota és a kiskereskedelmi franchise hálózat, a Seven-Eleven Japánban, amelynek célja a hidrogén, mint zöld energiahordozó felhasználása a közúti áruszállításban. 

hirdetés

A bőrsejtek újraprogramozásával a jelenlegi metódusokhoz képest sokkal hatékonyabban lehet ellátni a sérüléseket.

A szoros együttműködés részeként például egy közös üzem létesítését is naprendre tűzték.

Ha a tunéziai kormány rábólint, a létesítmény megépítése akár már 2020-ig befejeződhet.

A Google anyavállalata nem nézheti tétlenül, amint az erőművek által megtermelt erőforrások egy része semmibe vész.

A Norcomp Micro-D csatlakozósorozata a katonai specifikációjú csatlakozók alternatívájaként szolgál az ipari alkalmazásokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A felesleges ember

A robotok nemcsak beszivárogtak a munkahelyekre, de egyre jobban végzik a dolgukat, ennek megfelelően egyre magasabbra kapaszkodnak a vállalati ranglétrán, sorra szorítva ki humán vetélytársaikat immár olyan, kifejezetten magasabb kvalifikációt igénylő pozíciókból, amelyekről korábban elképzelhetetlennek tartottuk, hogy ne emberek töltsék be őket. Na de akkor milyen szerep jut majd nekünk?

Üzleti szoftverek

A meglévő eszközöket is fel lehet ruházni mesterséges intelligencia és ipar 4.0-megoldásokkal.  

Innovációs irányok az unióban

Tapasztaljuk, hogy a digitalizáció iparágakat formál át, és az is bizonyosra vehető, hogy az átalakulásnak azok a szervezetek lesznek a legnagyobb nyertesei, amelyek a változás élére tudnak állni. Interjú Martin Kernnel, a European Institute of Innovation and Technology megbízott igazgatójával.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés