hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ericsson: az autó lesz a legfejlettebb okoseszköz a jövőben, az autógyártók már szoftvergyártóknak is tekinthetők. 

Kanadai szakemberek létrehoztak egy, a gyárilag beépített webkamerákra illeszthető eszközt, amellyel a számítógépek gesztusokkal irányíthatók.

Közösen érhetett el jelentős áttörést a félvezetők kialakításában az IBM és a Samsung. A forradalmi dizájnváltás egyebek mellett a mobiltelefonok piacán és a kriptobányászat területén is radikális változásokat idézhet elő.

hirdetés

Neutronok közvetítésével, nukleáris sugárzás útján létesített vezeték nélküli adatátviteli kapcsolatot a Lancasteri Egyetem egyik kutatócsoportja.

A nemek közötti digitális szakadék csökkentése társadalmi, gazdasági szükség.

hirdetés

Az ABB Electrification Service üzletága bejelentette, hogy olyan innovatív megoldásokat dob piacra, amelyek az immerzív kiterjesztett valóság segítségével nyújtanak távtámogatást.  

Hat éve indult hódító útjára a Junction-mozgalom Finnországból, az ebből kinövő JunctionX hackathon-sorozat pedig villámgyorsan letarolta a globális tech közösséget és a kódolók kedvencévé vált világszerte.

Rendkívül fontossá vált az otthoni munkavégzés lehetősége nemcsak a munkáltatók, hanem a munkavállalók számára is.

Egy hangyánál is jóval kisebb szárnyas mikrochipet hoztak létre a Northwestern Egyetem tudósai. A kutatók nemes egyszerűséggel az eddigi legapróbb ember alkotta repülő szerkezetként hivatkoznak a találmányukra.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gazdaság

Egyre nagyobb szelet jut a kontinens országainak a high-tech tortából.

Minőségbiztosítás másként

Az élelmiszeripar egy különösen innovatív terület, ahol fő cél a termelésen túl a megfelelő minőség biztosítása. Digitalizált folyamatokkal mindez költséghatékonyan biztosítható.

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés