hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bemutatta legújabb üzleti alkalmazási fejlesztéseit az SAP éves konferenciájának első napján. Az adatelemzésre épülő megoldások szinte minden iparágat megnyitottak a német cég előtt.

hirdetés

A PwC Magyarország több éves együttműködést követően felvásárolta a Data Solutions Kft.-t. 

A Schneider Electric adatközponti megoldása, a HyperPod elnyerte az „Év innovatív adatközponti megoldása” címet az idei DCS Award versenyen.

A hekkereknek csupán egy hozzáférési pont közelében kell lenniük ahhoz, hogy hozzájussanak a felkészületlen felhasználók értékes adataihoz.

Magyar fejlesztésű mobilapplikáció oldhatja meg az építőipari munkaerőhiányt.

A számítógépet mesterségesintelligencia-szoftver futtatására optimalizálták.

hirdetés

Nem laptopokba szánja a teherbíró lapkát a techóriás.

Az internethez csatlakoztatott eszközök a szakértelmet is közelebb hozzák.

Magyar egyetemi hallgatók vitték el az idei Global Legal Hackathon amerikai szoftverfejlesztő viadal első díját. 

A megbízható kommunikáció érdekében az NK-2.4Y 2,4 GHz-es távirányító egység CRC-hibafelismerést tartalmaz, amellyel az elért Hamming-távolság 6-os.

A Huawei Mate 10 Lite a felhasználó által készített és a galériában tárolt fényképek alapján azonosítja a tulajdonosa arcát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Elektromobilitás

Az akkumulátorgyártás kapacitásának hiánya és a magas gépkocsiárak állnak az elektromobilitás szélesebb körben való elterjedésének az útjába, de már nem sokáig – legalább is ezt állították szakemberek az Emobility Forumon, Budapesten.

Az ipari robotika évtizede

Az ipari robotfejlesztések eredményeképpen már 10 éve berobbantak a kollaboratív robotok a piacra, és térnyerésük lenyűgöző lendületet vett. Azóta fokozatosan épülnek be a gyártási kultúrába, aminek a hajtóereje az üzleti megtérülés. Riportunkban áttekintjük az ipari robotok elmúlt évtizedét.

Apple

Az OLED-kijelző ráadásul mélyebb feketét és világosabb színeket kínál az elődjeihez képest.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés