hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kereslet és kínálat törvénye az online alvilágban is érvényes: a zsarolóprogramok ára csökken, elterjedésük pedig gyorsul. Mit tegyenek a cégek? A Cloudsec konferenciasorozat londoni állomásán jártunk. 

hirdetés

Meglehet, 2016 sok tekintetben rossz év volt, de legalább a zsarolóprogramok nem jelentettek akkora csapást, amekkorát várhatóan 2017-ben fognak. 

"Tekintve, hogy a zsarolóprogramokkal dolgozó bűnözők idén sikeres évet zárnak, nincs okunk kételkedni abban, hogy 2017-ben a helyzet tovább romlik" – mondta az adatbiztonsági megoldásokat kínáló Acronis egyik vezetője. 

Összesen 1,4 milliárd dollár értékben, pénzbeli és természetbeni támogatás formájában segíti a számítástechnika-oktatást az Európai Unió országaiban, köztük Magyarországon is az Oracle 3 éves programja. 

A Budapesti Közlekedési Központ elnyerte a Siemens Digitalizációs díjat, mellyel azoknak a vállalatoknak az érdemeit ismerik el, akik látják a digitalizáció fontosságát és tesznek is azért, hogy alkalmazzák azt. 

Bizonyos megbízható források felől már most el kezdtek szállingózni az Apple 2017-es okostelefon-modelljeit körüllengő híresztelések.

hirdetés

Ha a floridai tudósok erőfeszítéseit siker koronázza, a szupergyorsan feltölthető elemek az eddigieknél akár 20-szor több ideig funkcionálhatnak.

Az elektronikus áramkörök  korántsem nélkülözhetetlenek a digitális üzenetek továbbításához.

Az ország legmagasabb technológiai színvonalú adatmentő laborjában olyan helyzetekben is képesek elveszettnek hitt adatokat visszanyerni, amikor más már régen feladta. 

Világszerte a vállalatok kicsit több mint fele használ felhő alapú megoldásokat, azonban még mindig kevesen használják ki a platform kínálta üzleti előnyöket – derült ki egy reprezentatív kutatásból. 

Az IT-elemzők előrejelzése szerint 2020-ra 250 millió kapcsolódott jármű közlekedik majd a világ útjain.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gépek a testben?

A kiborgokra úgy szoktunk gondolni, mint gépi tartozékokkal feljavított élőlényekre, mondjuk mechanikus karral, bionikus szemmel vagy agyba ültetett chippel. Kevésbé jut eszünkbe a fordítottja: robot, élő alkatrészekkel felszerelve. 

Német gazdasági kilátások

A Szövetségi Statisztikai Hivatal előzetes adatai szerint 2016-ban a német gazdaság minden fontosabb mutatószámot tekintve jól teljesített, négy év óta a folyamatos, évről évre erősödő növekedési dinamika időszakát éli.

Válogatás

A Forbes magazin minden évben összeállítja az adott év általuk leginnovatívabbnak tartott cégeinek huszonötös listáját. Ennek a listának mutatjuk be röviden kilenc kiemelkedő, az ipari szektor szempontjából releváns szereplőjét, feltüntetve az eredeti listában elért helyezésüket is.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés