hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Második szakaszába lépett a koronavírus elleni küzdelem, egyre több vállalatnál indul be a termelés, és térnek vissza a dolgozók. Az SAP szakértői összefoglalták 5+1 ajánlásukat a járványhelyzet miatti készültség fokozatos lazításának időszakára. 

hirdetés

A ctrlX AUTOMATION úgyszólván az automatizálás okostelefonja, amellyel lehetővé válik a gépvezérlés, az informatika és a IoT-eszközök közötti, klasszikus határok lebontása.

A hagyományos gép-, tartószerkezet-, iparcsarnok tervezési projekt nagy része a dokumentációval telik – ennek egyszerűsítésére kínál megoldást a graphIT.

Egy, a csapat elérhetőségét nyomon követő alkalmazást fejlesztett az egyik legnagyobb technológiai vállalat.

Az alapozó képzés résztvevői átfogó képet kapnak az egyes IT-szakmákról, logikai és személyiségtesztek és élő karriertanácsadás, illetve az IT-képzésekről szóló webinárium segítségével eldönthetik, hogy milyen munkakör illik hozzájuk az informatikában.

A Phoenix Contact IoT-alapú Emalytics-rendszere egyetlen intelligens platformban egyesíti az „okosépületek” vezérlő- és kezelőegységét, valamint energiamonitorozását.

hirdetés

Újabban egy, a felkelő Nap országában megszületett komputer vezeti a szuperszámítógépek kétévente összeállított, Top500 nevű, gyorsasági rangsorát.

Ventilátor nélküli vezérlést ajánlunk, kis méretben IP 65/67-es védettség mellett, erőteljes Edge-eszközzel.

A nagy adatkapacitást igénylő, virtualizációs és analitikai feladatokhoz nyújtott, soha nem látott szerverteljesítmény birtokában gyorsabban átalakítható az üzleti működés. 

Közös felkészülés a klímaváltozási kihívásra – gyorsjelentés az SAP felhőbe költözött gigakonferenciájáról, a SAPPHIRE NOW-ról. 

A mérnökök több tízezer mesterséges agyi szinapszist helyeztek el egyetlen chipen. Az innováció elősegítheti a parányi, hordozható MI-eszközök fejlesztését.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A koronavírus-járvány nem csak a tudományos életre, de a technológiai fejlesztésekre is ösztönzőleg hatott. Az elektromos járművek mellett jelenleg a legfontosabb fejlesztési irány az önvezető autózás legmagasabb szintű – teljesen autonóm – megvalósítása. 

Fenntarthatóság

Egy 2020-as kutatás arra mutat rá, hogy a csomagolások színénél, formájánál és mintájánál kezd sokkal fontosabb lenni az, hogy miből készült, főleg a fiatalabb generáció körében, a kutatás szerint a papír-karton csomagolások a legnépszerűbbek.

Koronavírus-hatás

A koronavírus-járvány az elmúlt évtizedek legsúlyosabb válságába taszította a világ, de különösen Európa, s azon belül Németország autóiparát. De mi jöhet a válság után?

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés