hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az elmúlt 2 év alatt letisztultabbá vált a digitalizáció értelmezése, reálisabban helyezik el magukat a cégek a digitalizációs skálán és a koronavírus-járvány szemléletváltást is hozott. 

hirdetés

Közös, akkreditált, infokommunikációs és távközlési kurzusok indításáról írt alá megállapodást az Óbudai Egyetem és a Huawei Technologies Hungary.

Közel 300 százalékkal nőtt a kibertámadások száma a koronavírus-járvány alatt – hangzott el az EY digitális piacvédelemmel foglalkozó online rendezvényén.

A digitális fenyegetések láthatóságának javítása érdekében az ABB folyamatvezérlési rendszerei összekapcsolhatók az IBM biztonsági platformjával.

A BreezoMeter, a Bosch szenzortechnológiájára építve hozta létre a Dosimetert, amely applikáció gyakorlatilag egy hordozható levegőminőség-mérő eszköz. 

Az MI-vel kapcsolatos egyik legnagyratörőbb célkitűzés a Föld digitális „ikertestvérének”, vagyis egy, a bolygó rendszereit és folyamatait leképező replikának a létrehozása.

hirdetés

Az elmúlt évtizedben a különböző méretű szervezetek elősegítették a digitális társadalom kialakulását. Napjainkban egy ennél is drasztikusabb változás zajlik: a munkavégzés és a tanulás is teljesen átalakult, és az otthonok irodává és osztályteremmé váltak. Lássuk, mely innovációk segítik ezt az összekapcsoltságot!

Az intelligens áramlásérzékelő energiát takarít meg és növeli a rendelkezésre állást.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC-je az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kis méretű kivitelben. Mindezt a rendkívül alacsony fogyasztású processzorok teszik lehetővé. 

A győri Széchenyi István Egyetem és a Huawei Technologies akkreditált, infokommunikációs és távközlési kurzusok közös indításáról írt alá megállapodást.

Önvezető járművet is alkalmazó automatizált anyagmozgatás bevezetésével megkezdte a tervezett pilot programok helyszíni tesztjét a BorgWarner Kft.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A munka heteken belül el is kezdődik, amelynek célja, hogy 18 hónap alatt felépüljön egy kísérleti biztonságvédelmi rendszer az ITER magfúziós kísérleti berendezés számára. 

FoodTechline

Rántott szejtán, szójafasírt, mandulatej és növényi sajtok – néhány azok közül az élelmiszerek közül, amelyekkel a hagyományos állati eredetű ételeket helyettesíthetjük. 

Egészséges robotika

Egyre sokasodnak a járvány elleni védekezésben a robotikai megoldások, az okoseszközökre, mesterséges intelligenciára támaszkodó, tesztelés vagy épp már kipróbálás alatt lévő, élesben működő új módszerek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés