hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Bosch és a Microsoft közösen fejlesztenek szoftverplatformot az autók és a felhő közötti zökkenőmentes kapcsolat létrehozására.

hirdetés

A pandémia idején háttérbe szorult a kiberbiztonság – figyelmeztettek a Világgazdasági Fórum (WEF) résztvevői. 

A tervezőmérnököknek, grafikusoknak sok esetben nagy kihívást okozott a home office, mert az otthoni technikai háttér nem volt elég. A Zyxel három gigabites rézportból álló modelljével sokkal gyorsabb felhasználói élmény érhető el, nagyobb sávszélesség kiépítése nélkül.

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) újabb lendületet vesz az intelligens technológiák fejlesztése. A Tématerületi Kiválósági Program MI kutatásai mellett, megkezdték a munkát a Mesterséges Intelligencia Nemzeti Laboratórium kutatócsoportjai. 

A Dell Technologies bemutatta a Metro Node termékét, amely egyes aktív-passzív iparági megoldásokkal ellentétben tényleges aktív-aktív „metro” megoldást biztosít.

hirdetés

Az IT-szektoron belül is jelentős változások történtek, a vírus azonban sok szempontból kedvezően hatott erre a területre.

Az egészségügyben hamarosan normává válnak a digitális platformok, és ez a techcégek és startupok befolyásának további erősödéséhez fog vezetni.

Míg a hétköznapi felhasználók egyelőre csak kóstolgatják a mesterséges intelligencia kifejezést, az AI és a gépi tanulás gyakorlatilag észrevétlenül vált mindennapi életünk egyik főszereplőjévé.

A Xerox kiterjesztett valóság platformja segít a digitális támogatási élmény kialakításában.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Kevert valóság

Végre kiderül, milyen is az, amikor a munkatársak saját maguk holografikus avatárjaként egyetlen közös virtuális munkakörnyezetben dolgozhatnak együtt az aktuális projektjeiken.

Kiborgok

Egy sáska fülét robotba integrálva hoztak létre a környezeti hanghatásokra megbízhatóan reagáló kiborg rendszert a Tel Avivi Egyetem kutatói.

K+F+I

Az ipar 4.0 kezdeményezés célja, hogy növelje a kisszériás, manuális munkafolyamatokon alapuló gyártás hatékonyságát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés