hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az összetett feladatok megoldásában a Hurco berendezései a WinMax vezérléssel rendkívül precíz és gyors megmunkálást tesznek lehetővé, egyúttal jóval költséghatékonyabbak is.

hirdetés

A LIBS-eljárás a legújabb technológiát kínálja a fémötvözetek széles skálájának gyors szortírozására és elemzésére, ami számos iparág gyártóüzemei és a vasfémhulladékot feldolgozó-újrahasznosító cégek számára hasznos világszerte.

Az E 5660 beállítóegység a prégelő- és hajlítóelemek gyors és pontos beállítását teszi lehetővé. A kompakt kivitel rugalmas pozicionálást biztosít a kivágószerszámokban, továbbá a beállítás még pontosabbá válik. 

Egy-egy hibás darab jelentős károkat okozhat a vállalati folyamatokban. A legyártott megrendelések minőség-ellenőrzésének egyik legjobb módja a koordinátamérő gépes vizsgálat. 

Az NI bővítette VirtualBench kombinált műszere oszcilloszkópjának és függvénygenerátorának képességeit. 

A Rockwell Automation FactoryTalk TeamOne alkalmazása felgyorsítja az üzemi diagnosztikát, ezzel javítva az ipari vállalatok termelékenységét. 

hirdetés

A Scherer Feinbau egy- és kétorsós függőleges esztergáit és tengelymegmunkáló központjait számos alkalmazási területen használják kiemelkedő hatékonysággal. 

Az ipari automatizálás világában senkit nem ér váratlanul, hogy jelenleg a legnagyobb figyelem a kollaboratív robotok és azok integrálása felé fordul, mégpedig olyan gyártási környezetekbe, ahol eddig a robotizálás elképzelhetetlen volt.

A 2015-­ös 7,906 után 7,136 milliárd eurós adatot mutatott ki a társaság. 

A TE Connectivity Alcoswitch vandálbiztos kapcsolói rugalmas és megbízható megoldást kínálnak ipari alkalmazásokhoz.

A konzorciumi projekt eredményei alapján megvalósuló rövid ciklusidejű automatizált gyártócella magas minőségű, teherviselő járműipari kompozit szerkezeti elemek előállítására lesz képes. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

E-mobilitás

Jelentős teret kaptak az elektromos járgányok is az AMTS 2017 rendezvényen, ahol a Scneider Electric szakértőjével beszélgettünk az elektromos autózás jövőjéről.

CeBIT 2017

Az évtized végére 20 milliárd eszköz fog csatlakozni az internetre a Gartner előrejelzése szerint, a Cisco becslése ennek a kétszerese. Legyen bármekkora is a számuk 2020-ra, azt már napjainkban is tapasztaljuk, hogy egyre többféle eszköz kapcsolódik alapértelmezetten a hálózatra, és ezáltal új alkalmazásokat, szolgáltatásokat, üzleti modelleket hív életre. 

Az uniós támogatások és az ipar

A Széchenyi 2020 program keretében lehívható uniós támogatások legaktívabb időszaka zajlik, amelynek egyik fő célja a hazai ipar fejlesztése. Bár hét év állt rendelkezésre a pénzek kiosztására, idén hirdetik meg a pályázatok nagy részét, és szintén idén már be is kerül a gazdaságba egy hatalmas összeg. Essősy Zsomborral, a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk a helyzetről.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés