hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb iparági éllovas céggel erősítette meg kínálatát a Werth Magyarország Kft., sztenderd vagy testreszabott rendszerei a precíziós ipar, az orvostechnikai ipar, a fogyasztói elektronika, a repülőgépgyártás és a félvezetőipar számára is elérhetővé váltak.

hirdetés

A Syntegon dán leányvállalata kifejlesztett egy automatizált rendszert  az inzulinadagoló injekciós tollak gyártására, amely a Festo automatizálási platformját alkalmazza az összeszereléséhez.

Az ABB Ty-Rap kábelkötegelőket szállít a NASA Mars 2020 küldetés Preserverance marsjárójához.

Európai uniós támogatással korszerűsíti gyártástechnológiáját, és új fémipari gyártó-szerelő csarnokot alakít ki a Pirazol Gyártó-kereskedő és Szolgáltató Kft. Salgótarjánban.

Február 1-től a XIXO szénsavas italait kizárólag 100 százalékban és végtelenszer újrahasznosítható aludobozba csomagolja a HELL ENERGY Magyarország Kft., ami egyúttal azt jelenti, hogy a gyártó ebben a termékcsoportban teljesen megszünteti a PET-palackos kiszerelést.

A Continental a járműbeszállító ipar egyik legátfogóbb fenntarthatósági ütemtervét tűzte ki maga elé, amivel egy új globális ipari értékrendszer alapjait fekteti le.

hirdetés

A cég olyan környezetbarát nyomtatószálakat fejlesztett ki, amelyek számos iparág 3D-nyomtatási feladataihoz adnak a piacon egyedülálló megoldást.

A tízszer magasabb feszültségosztályú, 300 voltos UL-tanúsítvánnyal rendelkező kábelek új szintre emelik a tervezői szabadságot.

Kancsár Zoltán, etikus fröccsöntő arról beszélt, van hova fejlődnie Magyarországnak a műanyagok újrahasznosításában.

2020 decemberében Németországban szinte napról napra emelkedett a koronavírusban megbetegedettek és elhunytak száma, ez a tendencia tartósan csak az oltások tömegessé tételével lesz megfordítható. 

A Figure 4 alapanyagok sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé, az első tervek modellezésétől kezdve a prototípus gyártáson át egészen a sorozatgyártásig.(x)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Informatika

A számítógépes információ végeláthatatlan mennyiségének tárolásához hoztak létre szintetikus DNS-szálakat a Kaliforniai Egyetem kutatói.

Kevert valóság

Végre kiderül, milyen is az, amikor a munkatársak saját maguk holografikus avatárjaként egyetlen közös virtuális munkakörnyezetben dolgozhatnak együtt az aktuális projektjeiken.

Kiborgok

Egy sáska fülét robotba integrálva hoztak létre a környezeti hanghatásokra megbízhatóan reagáló kiborg rendszert a Tel Avivi Egyetem kutatói.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés