hirdetés
hirdetés
hirdetés

A szerszámgép-kereskedelemmel és szakszervizzel foglalkozó PMT Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft. modern lemez-megmunkálási és alakítástechnológiai eljárásokkal segíti vevőit, hogy jobb eredményeket érjenek el. A 2019-es Mach-Tech/Ipar Napjai szakkiállításon is prémium gépekkel lesznek jelen. (X)

hirdetés

A Siemens bejelentette digitálizációs platformjának bővítését és ennek keretében az NX szoftver legújabb, gépi tanulással (ML) és mesterséges intelligencia (AI) alapú képességekkel bővített verzióját.

A Solutions Metál Kft. az idei Mach-Tech kiállításon többek között a nagy keménységű anyagok (VHM) forgácsolásához alkalmas szerszámgyártást mutatja be.(X)

Az új Brady Printer M611-es mobil nyomtató új fejezetet nyit az azonosítás folyamatos evolúciójában. (x)

A Vito AG először állított ki az őszi AMB nemzetközi fémmegmunkálási szakvásáron, és mutatta be a hűtő-kenő anyagok, vizes oldatok és vágóolajok szűrőberendezésének legújabb generációját.

A Brady számos megbízható és jól látható biztonsági azonosító megoldást kínál a kitettség veszélyének csökkentésére. (x)

hirdetés

A furat- és palástköszörülés,a csúcs nélküli köszörülés és a nagy sebességű hónolás területeire specializálódott Bahmüller Technologies a Flex CNC-köszörűgéppel egészítette ki széles termékválasztékát.

A gépek és berendezések alapos megtisztítása megfelelő know-how-t és eszközöket, valamint időt igényel. Profi szakemberek közreműködésével időt és pénzt lehet megtakarítani, és a környezetvédelmi előírások is teljesülnek.

A Hurco az intuitív módon kezelhető Max 5 vezérléssel és a Solid Model importálási funkcióval megkönnyíti a kezelő számára az öttengelyes marást.

Az Automotive 2018 szakkiállítás Innovációs különdíját nyerte el egy új magyar termék, az ipari eszközvisszagyűjtő automata, „becenevén” az intelligens gyűjtőtartály.

Nyomtatott áramköri kártyákhoz való teljes körű és megbízható címkézési megoldást kínál a Brady, amellyel automatizálható a követhetőség, és intelligens gyártási adatokat lehet generálni az SMD-gyártósoroknál. (x)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Felmérés a világkereskedelemről

Kereskedelempolitikai viták, az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból való távozása és a különféle gazdasági szankciók okozta bizonytalanságok fékezik a világgazdaság lendületét. Ez a jelenség a magyar gazdaság növekedésére és exportja alakulására is fékező hatást gyakorol.

Szintetikus hús

A transzplantáció és a transzplantálható szervek növesztésének orvostudományából kezd kinőni a szintetikushús-ipar. A következő agrárforradalomként beharangozott technológia fejlesztését sebészek, kardiológusok, őssejtbiológusok, a NASA és a holland kormány kezdte, vegetáriánus indiaiak, szilícium-völgybeli befektetők és izraeli startupok folytatják.

Brnói szakvásárok

A magyar-cseh gazdasági kapcsolatok alakulásáról csak jó híreket lehet elmondani, és ez a brnói szakvásárok iránti magyar érdeklődés élénkülésében is érezteti a hatását – ez a megállapítás vezette fel a Brnói Vásárváros éves bemutatkozó beszélgetését csütörtökön a budapesti cseh nagykövetség épületében.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés