hirdetés
hirdetés
hirdetés

Használja ki a profileltérésekre vonatkozó új ISO-szabványban rejlő összes lehetőséget!

hirdetés

Egyre szélesebb körben jelenik meg az igény a gyártó vállalatok körében automatizációs megoldások impelentálásra, ez pedig új lehetőségeket nyit a kollaboratív robotikában szerepet vállaló cégek számára is. 

A fogyasztói társadalomban igen fontos feladat az adott termékre vonatkozó információk feltüntetése. A terméken vagy a csomagoláson feltüntetett információkat jelölőgépek viszik fel a felületre.

Az új rendszer a lehető legmagasabb anyagleválasztást kínálja esztergáláshoz a legalacsonyabb vágóélenkénti költségek mellett.

A digitalizálással és a fenntartható csomagolással egyszerre lehetne csökkenteni az élelmiszer-pazarlást, így több élelmiszer kerülne a polcokra, és kevesebb a szeméttelepre.

A Steelvent Zrt. 1999 júliusában alakult, alapítói a Steelvent Kft. és a Delta Acél Kft. voltak. A vállalat nem csupán belföldi, de a környező országokban is sikerrel értékesíti hidegen húzott rúdacéljait, huzaljait, tovább feldolgozott termékeit, rácsait, hálóit és kerítésrendszereit.

hirdetés

A magyar családi vállalkozás tulajdonosa több mint két évtizede tekinti küldetésének partnerei gyors, pontos és rugalmas kiszolgálását.

Az AM Solutions újonnan kifejlesztett, univerzálisan felhasználható koptatókő-mix lehetővé teszi a 3D-nyomtatott műanyag alkatrészek hatékony és gazdaságos felületkezelését.

Az R-Water Kft. Akasztó és környéke egyik legmeghatározóbb, stabil, folyamatosan fejlődő italgyártó vállalata.

A Horn új szerszámbevonatai 0,005 milliméternél (0,0002") is vékonyabbak, mégis kulcsszerepet játszanak a modern szerszámtechnológiában – több mint 1000 százalékkal növelik a keményfém szerszámok élettartamát.

A MEWA Multitex olajfelfogó szőnyegek minden folyadékot képesek magukba szívni. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A válság hatásai Németországban

„A konjunkturális fejlődés 2021-ben is erőteljesen függött a koronavírus-járványtól és az annak nyomán bevezetett védőintézkedésektől."

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

Alternatív alapanyagok a gyártásban

A fenntarthatóság és a környezetvédelem 2021-ben talán minden korábbinál nagyobb figyelmet kapott. Az élelmiszeriparba pedig már nemcsak a csomagoláson és az alkalmazott technológiákon keresztül gyűrűzik be, hanem az alapanyag-választásnál is komoly szerepet kap.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés