hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hannoveri EMO-n mintegy nyolcvan high-tech szerszámgépét fogja bemutatni a DMG MORI. A cégcsoport innovációi és integrált technológiai megoldásai a digitális gyártás felé vezetnek.

hirdetés

A nitrogén jelenléte a forrasztási minőség egyik lényeges biztosítéka, ezért sok múlik a forrasztási zóna kialakításán és atmoszférájának optimális beállításán.

Az 1930-as évektől a gyémánt használata nélkülözhetetlen a metallográfiai minták előkészítésében. A gyémánt az egyik legkeményebb anyag, ezért a lehető legszélesebb skálán használható a vágás és a polírozás területén.

Összeállt a bioműanyag-gyártásban úttörő startup és a világ vezető kozmetikai ipari vállalata a műanyagok fenntartható bekapcsolására a gazdasági körforgásba. 

Az alkatrészek felületi minőségével kapcsolatos igények egyre szigorúbbak, a filmszerű és a szerves szennyeződések maradéktalan eltávolítása nagy kihívást jelent.

A menetfúrással kapcsolatos egyes tudnivalók után érintjük a menetmarás és menetformázás témakörét, valamint két digitális megoldást mutatunk be a megfelelő szerszámok kiválasztásának megkönnyítésére.

hirdetés

Az innováció minden vállalat számára kihívást jelent. Egy forradalmian új termék vagy fejlesztés szinte megfoghatatlan azoknak, akik egyedül vágnak neki. (X)

Csak tiszta munkával garantálható, hogy reggelente friss, ropogós újság kerüljön az olvasó kezébe.

A magyar határtól nem messze 10 ezer négyzetméteres „megacsarnok” épült idén Szlovákiában: ez Európa legnagyobb, teljes egészében hidegen hengerelt, horganyzott acélprofilokbók álló Frisomat-csarnoka. (x)

A kis teljesítményű rádióátviteli moduljairól ismert Circuit Design NK-2.4Y típusjelzéssel integrált rádió-távvezérlést kínál akár nyolc kapcsolójel átvitelére, külön rádiófrekvenciás jóváhagyás nélkül.

A Knorr-Bremse Budapesten építette fel a világ legnagyobb vasútifék-gyárát – mondta Lepsényi István azon a rendezvényen, amelyen átadták a Knorr-Bremse Magyarország új gyártócsarnokát és új tanműhelyét.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Karrier

Jelentős ösztöndíjjal motiválják a fiatalokat arra, hogy az informatikai tanulmányokba kezdjenek. Informatikus üzemmérnök alapképzés is indul. 

Emobility Forum 2017

Az idei Emobility Forum konferencia két fókusztémát hozott, egyrészt a hatékony piaci modell utáni kutatást, valamint a szabályozói keretrendszer létrejöttének sürgetését, amelyek az elektromos közlekedést elterjedtebbé tehetik.

E-mobilitás

Az idei, október 18–20. között megrendezett Automotive Hungary szakkiállításon a Schneider Electric standjánál jártunk, ahol az elektromos autók töltési infrastruktúráját is bemutatták.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés