hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Balluff Safety over IO-Link-megoldása az első olyan rendszer, amely integráltan tartalmazza a Profisafe-en alapuló IO-Link biztonságtechnikai koncepciót.  

hirdetés

A gép „visszafiatalítása” viszonylag kis költséggel jár, és szinte egy második élettel ajándékozhatja meg jól megismert gépünket.

Az újonnan alapított OnRobot az Automatica 2018 kiállításon mutatta be új termékeit.

Székesfehérváron nemrég újra élet költözött az Ikarus szerelőcsarnokaiba, itt születnek ugyanis azok a speciális buszok, amelyek a hadiipar, a polgári védelem és a katasztrófaelhárítás számára nyújtanak új lehetőséget a vezetési-irányítási, logisztikai és egyéb feladatok ellátásában.

Kiváló minőségű optikai, mechanikai és megvilágítási megoldásai, illetve folyamatos fejlesztései révén a Hirox cég 3D-s digitális videomikroszkópjai immár harminc éve a legjobb optikai vizsgálati teljesítményt nyújtják.

A FANUC Roboshot-sorozatának gépei az elektromos fröccsöntés előnyeit a hidraulikus gépek erejével és sokoldalúságával vegyítik, számos helyen helyettesíthetik a korábban elterjedt berendezéseket.

hirdetés

A MEWA logisztikai rendszere biztosítja a törlőkendők hatékony és környezetkímélő használatát.

Az autonóm termelés és az egyedi tömeggyártás megteremtésében tud segíteni egy olyan digitalizációs tanácsadó, aki hidat képez az IT és a vállalati döntéshozók között. Szertics Gergellyel beszélgettünk arról, hogy egy hazai kkv-nak milyen lépéseket kell tennie ahhoz, hogy mesterséges intelligenciát használjon a működéséhez.

Egy, a vizet funkcionális alkotórészként tartalmazó innovatív kenőanyag ötvözi a nagyfokú teljesítőképességet és a fenntarthatóságot.

Üdvözöljük a CNC új, digitális világában – hangzik a globális internetes platform szlogenje, amelyet mostantól a vizualizálás egyszerűsítésével is erősít.

Egyetlen forrásból: jövőorientált termelési irány szabványosított és egyedi automatizálási megoldásokkal egyenesen a gyártótól.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

E-kereskedelem

Az Aventics az elsők között hozott létre egy sztenderdek alapján felépített B2B online kereskedelmi szolgáltatást, amely kiszolgálja az összetett igényeket, mégis a legnagyobb B2C platformok előnyeit is megtartja. Interjú. 

Lehetőségek és tanácsok

Gyorsan nő az előrejelző karbantartás piaca, mivel egyre több vállalat vezet be dolgok internetére és mesterséges intelligenciára épülő megoldásokat, vagy erre készül. Projektjeik azonban könnyen elbukhatnak olyan hibák miatt, amelyeket a bevált gyakorlat alkalmazásával elkerülhetnének.

Űrkutatás

Az izraeli fejlesztésű szonda várhatóan a bolygó mágneses mezejét fogja egy kicsit tüzetesebben szemügyre venni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés