hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új piaci szereplő kínálja magas hozzáadott értékű szolgáltatásait a lemezmegmunkáló gépek belföldi értékesítésének területén. A Ge-Co vezetőjével, Kutnyánszky Tamással beszélgettünk.

hirdetés

Az ABB új AXW 315 és 400 IEC vízhűtéses motorjai átlagosan 40 százalékkal nagyobb teljesítményt adnak le, mint a hagyományos ventilátorhűtésű típusok.

Digitalizációs szolgáltatásai folyamatos fejlesztésének köszönhetően a DMG MORI innovatív integrált megoldásokkal támogatja ügyfeleit a jövőorientált gyártásban.

Az új termékötletek általában a gyártási folyamatok összetett követelményeihez igazodnak. Akár speciális know howról, akár a termelési lépések integrálásáról van szó, az Arburg „kulcsrakész” rendszerei megoldást kínálnak. 

Az új, CMOS-detektortechnológiát használó Hitachi High-Tech OE750 a speciális ipari szegmensek legmagasabb igényeit is kielégíti.

Miként formálja majd a digitalizáció 2030-ban az ipart? Hogyan tudja az automatizálási technológia gyártója segíteni ügyfeleit gépeik és berendezéseik  tervezésében és működtetésében? 

hirdetés

A digitális átalakulás és az automatizálás a szekrénycsaládoknál is megnövelte a telepített érzékelők és aktorok mennyiségét – erre hoz megoldást a Rittal.

Az alábbiakban egy új technológián alapuló ultrahangos vizsgáló eszközt mutatunk be, amely két kattintással könnyen testreszabható.

Vácott egyedülálló gőzsterilizáló berendezéseket gyártanak, amelyeket világszerte használnak egészségügyi, gyógyszerészeti és mezőgazdasági területeken.

A Knorr-Bremse Rail Systems Budapest bemutatta az első olyan termékét, amelyet az iparágban úttörő technológiával, 3D fémnyomtatással állítottak elő.

Az új vezeték nélküli érzékelők lehetővé teszik a berendezések automatikus felügyeletét a megbízható üzemelés biztosítása érdekében.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A koronavírus-járvány nem csak a tudományos életre, de a technológiai fejlesztésekre is ösztönzőleg hatott. Az elektromos járművek mellett jelenleg a legfontosabb fejlesztési irány az önvezető autózás legmagasabb szintű – teljesen autonóm – megvalósítása. 

Fenntarthatóság

Egy 2020-as kutatás arra mutat rá, hogy a csomagolások színénél, formájánál és mintájánál kezd sokkal fontosabb lenni az, hogy miből készült, főleg a fiatalabb generáció körében, a kutatás szerint a papír-karton csomagolások a legnépszerűbbek.

Koronavírus-hatás

A koronavírus-járvány az elmúlt évtizedek legsúlyosabb válságába taszította a világ, de különösen Európa, s azon belül Németország autóiparát. De mi jöhet a válság után?

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés