hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egy többtengelyes megmunkálógépen végzünk menetkészítést vagy egyéb megmunkálási folyamatot, akkor az előállított termék minőségét a folyamat során használt szerszámbefogó is befolyásolja. 

hirdetés

A karbantartás- és kenésmentes DryLin ZLW Eco fogasszíjas tengelyek jelentős mértékben csökkentik a szállítási és anyagmozgatási műveletekkel járó költségeket.

Csavarozás, adagolás, tesztelés, forrasztás, megfogás és még sorolhatnánk: a Festo YXMx kompakt handlingrendszere számos szerelési alkalmazás alapját képezi. 

A többfogas megvezetéssel ellátott univerzális PGN-plus-P pneumatikus megfogók jellemzője az állandó kenés, a nagy szorítóerő és a kiemelkedő maximális löket.

Az Igus az EMO 2017 vásár keretében mutatja be R2.1-sorozatú zárt energialáncait új méretekben és még több kiegészítővel. 

A Norcomp Micro-D csatlakozósorozata a katonai specifikációjú csatlakozók alternatívájaként szolgál az ipari alkalmazásokban.

hirdetés

Az 1946-ban érintkezők gyártására Svájcban alapított Lemo cég az S és az E sorozatban sokpólusú koncentrikus érintkezős csatlakozókat mutatott be.

Az új CTC 101 oktatókészlet innovatív gyakorlati elektronikai, programozási és mechatronikai képzést kínál.

Az új Drylin ZLW előszerelt rendszerek még nagyobb változatosságot és kialakítási szabadságot kínálnak a tervezőknek – a beépítésre kész tengelyek szélessége, pályatávolsága és nyersanyaga a mindenkori igényeknek megfelelően állítható össze. 

A szabadalmaztatott csatlakozó használatával a gyártók és a rendszerintegrátorok akár nyolc lehetséges pozícióban állíthatják be a csatlakozást az összeszerelés során.

Az Igus az idei Hannoveri Vásáron mutatta be az első szánt, amely a különböző sugarú lineáris vezetőknél is alkalmazható, így közvetlenül egy egyenes szakaszról ívelt pályára válthat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Ipar 4.0

A Fujitsu Intelliedge platformja a teljesen gyártási folyamatláncban támogatja az ipar 4.0-s folyamatok optimalizálását.

Peter Norvig MI-mester

Peter Norvig hivatalos életrajza egy megjegyzéssel kezdődik, amelyet a toborzóknak szán: „Kérlek, ne ajánljatok nekem munkát. Már az enyém a világ legjobb állása a világ legjobb vállalatánál.” Ez pedig a kutatási igazgatói poszt a Google-nél, amit professzori, különféle kutatói pozíciók és a NASA-nál töltött évek előztek meg. Mesterséges intelligenciával kapcsolatos könyvei alapművek, nem tart az egyre okosabb gépek által okozott apokalipszistől, és a feltűnően színes ingei mellett a humora is védjegyévé vált. 

Karrier

Jelentős ösztöndíjjal motiválják a fiatalokat arra, hogy az informatikai tanulmányokba kezdjenek. Informatikus üzemmérnök alapképzés is indul. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés