hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Akár egy régi gép modernizációja, akár egy teljesen új szerkezet felépítése merül fel, alapvető az egész tervezési folyamat alatt a mozgatórendszerek, illetve azok pályáinak, funkcióinak szem előtt tartása.

hirdetés

A termékfejlesztéssel, gép- és alkatrészgyártással foglalkozó Elemech Kft. ügyvezetője a Fanuckal történő együttműködéséről mesélt lapunknak.

Hatékonyság és rugalmasság jellemzi annak az új sarokmarónak a használatát és szerszámrendszernek az alkalmazását, amelyeket cikkünkben bemutatunk. 

A MEWA Bio-Circle alkatrésztisztító berendezéssel az olajos alkatrészek megtisztítása káros egészségi hatások nélkül és kellemes almaillatban végezhető el.

Egy kis családi vállalkozás, amely szerszámgyártással, tervezéssel és javítással foglalkozik, évek óta Fanuc szerszámgépekkel dolgozik. A tulajdonosok tapasztalataikat mondják el az új szikraforgácsoló beszerzéséről.

A PMT Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft. modern lemezmegmunkálási és alakítástechnológiai eljárásokkal, többek között lézervágó gépekkel járul hozzá a vállalkozások jobb eredményeihez. 

hirdetés

Az új, nagy teljesítményű polimernek köszönhetően az energialáncokban használható Chainflex VFD motor- és szervokábelek optimális szigetelést kapnak.

Az Axile G-sorozatának új öttengelyes megmunkálógépe, a G6-os követi a már több mint tíz éve gyártott és fejlesztett, U-kialakítású öntvényre épülő, billenő körasztalos G8-as család előnyös tulajdonságait, napjaink technikai újdonságaival ötvözve.

Új, nagyobb telephelyre költözik a dán ipari takarítógép gyártója. 

Napjainkban a termékek mellé kínált szolgáltatások nemcsak a fogyasztási cikkek piacán, hanem a vállalatok közötti kereskedelemben is felértékelődtek. Az egyre bővülő szolgáltatásportfóliók pedig komoly versenyhelyzetet teremtenek a kínálati oldalon, miközben a vásárlók és a felhasználók egyre inkább testreszabott megoldások közül válogathatnak. Cikkünkben igyekszünk körbejárni a hazai iparvállalatok számára is hozzáférhető szolgáltatástípusokat.

A hidraulikus csövek vezetésére szolgáló új E2-es lánc jóvoltából már a legkisebb és legszűkebb helyeken is el lehet vezetni a szükséges energiát vagy közeget.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Ipar 4.0 know-how

Megvizsgáltuk a hazai vállalati képzéseknek azt a szegmensét, amelyen keresztül a cégek a digitális átalakuláshoz és működéshez szükséges tudást elsajátíthatják. 

Digitális transzformáció

2020 végére akár százezren szerezhetnek alapismereteket a mesterséges intelligenciáról Magyarországon.

Szakkiállítás

Több mint 200 kiállítóval kezdődött meg a hetedik alkalommal megrendezett Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2019. október 16-án a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés