hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új piaci szereplő kínálja magas hozzáadott értékű szolgáltatásait a lemezmegmunkáló gépek belföldi értékesítésének területén. A Ge-Co vezetőjével, Kutnyánszky Tamással beszélgettünk.

hirdetés

Digitalizációs szolgáltatásai folyamatos fejlesztésének köszönhetően a DMG MORI innovatív integrált megoldásokkal támogatja ügyfeleit a jövőorientált gyártásban.

Az új termékötletek általában a gyártási folyamatok összetett követelményeihez igazodnak. Akár speciális know howról, akár a termelési lépések integrálásáról van szó, az Arburg „kulcsrakész” rendszerei megoldást kínálnak. 

Az új, CMOS-detektortechnológiát használó Hitachi High-Tech OE750 a speciális ipari szegmensek legmagasabb igényeit is kielégíti.

Miként formálja majd a digitalizáció 2030-ban az ipart? Hogyan tudja az automatizálási technológia gyártója segíteni ügyfeleit gépeik és berendezéseik  tervezésében és működtetésében? 

A digitális átalakulás és az automatizálás a szekrénycsaládoknál is megnövelte a telepített érzékelők és aktorok mennyiségét – erre hoz megoldást a Rittal.

hirdetés

Az alábbiakban egy új technológián alapuló ultrahangos vizsgáló eszközt mutatunk be, amely két kattintással könnyen testreszabható.

Vácott egyedülálló gőzsterilizáló berendezéseket gyártanak, amelyeket világszerte használnak egészségügyi, gyógyszerészeti és mezőgazdasági területeken.

A Knorr-Bremse Rail Systems Budapest bemutatta az első olyan termékét, amelyet az iparágban úttörő technológiával, 3D fémnyomtatással állítottak elő.

Az új vezeték nélküli érzékelők lehetővé teszik a berendezések automatikus felügyeletét a megbízható üzemelés biztosítása érdekében.

A Solid Edge CAM Pro a gyártás kulcsfontosságú területeire nyújt megoldást, mint a szerszámgyártás, maró, eszterga és megmunkálóközpontok programozása, vagy akár az additív gyártás területei, mint a 3D-nyomtatás. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Festo TechTalk 2020

A tetemes energiát megtakarító digitális szelepszigettől az emberi kéz finom manipulációjára képes soft handig – online megtartott TechTalk beszélgetésen mutatták be a Festo szakemberei a vállalat legújabb, az ipar 4.0 világba illeszkedő megoldásait.

Autonóm légiközlekedés

A gépgyártó légi járművei most már önvezető módban is képesek fel és leszállni, valamint gurulni a kifutópályán. 

Látszat

A Facebook szakembereinek új fejlesztésével a jövőben kényelmesebben ugorhatunk fejest a mesterséges és látszólagos, párhuzamos univerzumokba.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés