hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A LabVIEW NXG 1.0 a LabVIEW hatékonyságát nyújtja a nem programozó szakemberek számára is.

hirdetés

A cégóriás a résztvevők lelkiismeretes és buzgó munkájának láttán emeli a viadal összdíjazású kereteit.

A sofőrök túlnyomó része szeretné, ha az önvezető autója terhet venne le a válláró – derül ki a Bosch csaknem 6 ezer autóvezetőt megkérdező kutatásának eredményeiből.

A legkisebb földrész maholnap teljesen átállhat a megújuló energiára.

A magyar mérnököknél a szakmai fejlődés a fő álláskeresési szempont, a fizetés csak a második – állapította meg egy, a magyar mérnökök munkaerőpiaci igényeit és kilátásait vizsgáló kutatás.

A Preactor világszerte az egyik leginkább elterjedt termeléstervezési és -ütemezési rendszer, amely lefedi mind a hosszú, mind pedig a rövid távú finom tervezést.

hirdetés

A Waymo elgondolásával összhangban álló ellágyuló autók még tovább minimalizálhatnák a gyalogosokat ért balesetek veszélyét.

A Takumi márkájú nagy sebességű portálgépek megkülönböztető jegye a nagyfokú merevség, a pontosság és a dinamika. A H-sorozat gépei gyorsak, pontosan dolgoznak, és kiváló felületi minőségre képesek. 

Az Emerson Asco 330-as pneumatikus teljesítményerősítője felügyeleti rendszerekben, ki-/bekapcsolásos alkalmazásokban és részleges lökettesztekben használható.

A folyadékadagolást igénylő technológiák üzemeltetőinek érdemes utánaszámolniuk, mennyi lehet az anyagveszteségük térfogatban, de leginkább önköltségben kifejezve.

A tengeri és szárazföldi rakétaelfogó rendszerei jó eséllyel lefegyverezik a lövedékeket.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A felesleges ember

A robotok nemcsak beszivárogtak a munkahelyekre, de egyre jobban végzik a dolgukat, ennek megfelelően egyre magasabbra kapaszkodnak a vállalati ranglétrán, sorra szorítva ki humán vetélytársaikat immár olyan, kifejezetten magasabb kvalifikációt igénylő pozíciókból, amelyekről korábban elképzelhetetlennek tartottuk, hogy ne emberek töltsék be őket. Na de akkor milyen szerep jut majd nekünk?

Üzleti szoftverek

A meglévő eszközöket is fel lehet ruházni mesterséges intelligencia és ipar 4.0-megoldásokkal.  

Innovációs irányok az unióban

Tapasztaljuk, hogy a digitalizáció iparágakat formál át, és az is bizonyosra vehető, hogy az átalakulásnak azok a szervezetek lesznek a legnagyobb nyertesei, amelyek a változás élére tudnak állni. Interjú Martin Kernnel, a European Institute of Innovation and Technology megbízott igazgatójával.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés