hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hőmérséklet mérése mellett a nyomásmérés, nyomásérzékelés a legfontosabb és leggyakrabban használt technológia a gépek és berendezések ellenőrzésénél, vezérlésénél. Az alábbi cikkünkben a legfontosabb ipari alkalmazásokat vesszük sorra.

A speciális kenőanyagok alkalmazásával a vállalkozások növelhetik energiahatékonyságukat, és elérhetik a kitűzött fenntarthatósági céljaikat.

A költséghatékony pneumatika, a digitális elektronika és szoftver ötvözésével az új modulok teljesen új, adatközpontú szolgáltatásokat nyitnak meg.

hirdetés

A folyadékkezelés sok kritikus komponenst tartalmaz, ezért létfontosságú egy olyan szakértő partner bevonása, aki képes megoldásokat nyújtani már a fejlesztés korai szakaszában. (x)

A nagy pontosságú hűtőközeg hozzávezetéssel ellátott fejlett szerszámtartók javítják az acélesztergálás költséghatékonyságát.

hirdetés

A hatékony kenés kulcsszerepet tölt be az iparban, ugyanis az a karbantartási költségek csökkentése és a nagyobb termelékenység révén hozzájárul a teljes üzemeltetési költség (TCO) minimalizálásához is. (X)

A hajtóművek megbízható működését veszélyeztetheti a kopás – ez ellen véd a Shell Omala S2 GX olaj. (x)

Modern gyártósorok modern levegőelőkészítést érdemelnek. Érje el a kívánt levegőminőséget az SMC új AC-D sorozatú előkészítőivel. (X)

Energia hatékonyságban az élen: Shell Tellus S4 VE hidraulika folyadék (X) 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A fenntarthatóság már rég nem csak egy divatos hívószó, hanem mindennapjaink létfontosságú elemévé vált, amire az ipar minden szereplőjének tekintettel kell lennie, beleérte a gyártóvállalatokat is.

Szeptemberi lapszámunkban arra vállalkoztunk, hogy áttekintsük, hogyan formálódik a pneumatika és az ipari automatizálás az IIoT-rendszerek térnyerésének hatására, és igyekszünk több szempontból megvizsgálni a kkv-szektort érintő kérdéseket is a témában. 

Nemzetközi Autókiállítás Münchenben

Szeptember 7-én Angela Merkel (CDU) szövetségi kancellár nyitja meg a korábbi években megszokottnál sok tekintetben eltérő IAA Mobility kiállítást, amely Németországban az első kiemelt jelentőségű gazdasági rendezvény a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások után.  

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés