hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az ABB változtatható sebességű hajtásai biztosították a szélsebesség pontos vezérlését a világ egyik legjobb fedett pályás szélcsatornájában.

hirdetés

Az Asco Numatics 651-es sorozatába tartozó szűrő-nyomásszabályozó-olajozó egységek kitűnnek a kategóriájukban legnagyobb mértékű légáteresztő képességükkel.

A hazai gyártási tevékenység beindulása óta eltelt három év tapasztalatairól és a további fejlesztésekről adtak tájékoztatást az egri Aventics Hungary Kft. vezetői egy múlt heti rendezvényen Budapesten.

Az új generációs inverteres kompresszor és a páratartalmat is mérő kettős érzékelő kiemelkedő teljesítményt, megbízhatóságot és hatékonyságot garantál.

A pneumatikus megoldások rendkívüli egyszerűségükről, könnyű használatukról és sokoldalúságukról ismertek – és nem alaptalanul. 

Az egyszerű és könnyen kivitelezhető felügyeleti rendszer kiépítésével lehetőség nyílik a gépek energiafelhasználásának csökkentésére, és így a hatékonyság növelésére.

hirdetés

Gépek és berendezések decentralizált automatizálással – ez az elképzelés a Festo CPX automatizálási platformjával már valósággá válhat. 

Az automatizálás területén növekvő igény mutatkozik az egyre nagyobb sebességű és precizitású lineáris hajtások iránt.  A Metal Work Pneumatic ez irányú fejlesztéseit mutatjuk be.

A szervotechnikában már hosszú ideje jól ismert Lenze cég a közelmúltban közepes dinamikájú szervomotorokkal bővítette termékportfólióját.

Tudományos kutatás és számos sikeresen működő rendszer bizonyítja, hogy az UV-sugárzás alkalmazása ideális a vízfertőtlenítéshez.

A HandiBloc program a folyékony vízkezelő vegyszerek biztonságosabb, környezetbarátabb és gazdaságosabb alternatívája.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gépek a testben?

A kiborgokra úgy szoktunk gondolni, mint gépi tartozékokkal feljavított élőlényekre, mondjuk mechanikus karral, bionikus szemmel vagy agyba ültetett chippel. Kevésbé jut eszünkbe a fordítottja: robot, élő alkatrészekkel felszerelve. 

Német gazdasági kilátások

A Szövetségi Statisztikai Hivatal előzetes adatai szerint 2016-ban a német gazdaság minden fontosabb mutatószámot tekintve jól teljesített, négy év óta a folyamatos, évről évre erősödő növekedési dinamika időszakát éli.

Válogatás

A Forbes magazin minden évben összeállítja az adott év általuk leginnovatívabbnak tartott cégeinek huszonötös listáját. Ennek a listának mutatjuk be röviden kilenc kiemelkedő, az ipari szektor szempontjából releváns szereplőjét, feltüntetve az eredeti listában elért helyezésüket is.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés