hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A mesterséges intelligencia (MI) kulcsszerepet játszik az automatizálás jövőjében.

A berendezésgyártók (OEM) egyre versenyképesebb piacokkal szembesülnek, növelik haszonkulcsukat, és elengedhetetlenné teszik, hogy minden gép és folyamat a lehető leghatékonyabban működjön.

Ahogyan a világ egyre környezettudatosabbá válik, az ügyfelek a nehezen megkeresett pénzüket olyan termékekre szeretnék költeni, amelyek nem ártalmasak a bolygóra nézve. Amelyeket olyan vállalatok gyártanak, amelyek kiveszik a részüket a környezettudatos gyártásfolyamatból. 

hirdetés

Bővítse meglévő rugalmas terepibusz hálózatát az SMC új IO-Link Master egységével - Ismerje meg az EX600-as termékcsaládunk új tagját.

A speciális kenőanyagok alkalmazásával a vállalkozások növelhetik energiahatékonyságukat, és elérhetik a kitűzött fenntarthatósági céljaikat.

hirdetés

A költséghatékony pneumatika, a digitális elektronika és szoftver ötvözésével az új modulok teljesen új, adatközpontú szolgáltatásokat nyitnak meg.

A folyadékkezelés sok kritikus komponenst tartalmaz, ezért létfontosságú egy olyan szakértő partner bevonása, aki képes megoldásokat nyújtani már a fejlesztés korai szakaszában. (x)

A nagy pontosságú hűtőközeg hozzávezetéssel ellátott fejlett szerszámtartók javítják az acélesztergálás költséghatékonyságát.

A hatékony kenés kulcsszerepet tölt be az iparban, ugyanis az a karbantartási költségek csökkentése és a nagyobb termelékenység révén hozzájárul a teljes üzemeltetési költség (TCO) minimalizálásához is. (X)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gazdaság

Egyre nagyobb szelet jut a kontinens országainak a high-tech tortából.

Minőségbiztosítás másként

Az élelmiszeripar egy különösen innovatív terület, ahol fő cél a termelésen túl a megfelelő minőség biztosítása. Digitalizált folyamatokkal mindez költséghatékonyan biztosítható.

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés