hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Minden magyar gyártóegységgel rendelkező cég pályázhat december 31-ig. Idén ipar 4.0 kategóriában is lehet pályázni. 

hirdetés

Mától három napon át látogatható a Hungexpo budapesti vásárközpontjában. A GyártásTrend magazin Év Gyára lounge-on várja az érdeklődőket.

Kiderül a november 21-i workshopunkon, hogy a kékgallérosokkal hogyan kommunikáljon egy HR-es.

Az előadásban a barbadosi táncos táncpartnere egy olyan szoftver, amely önállóan is képes az improvizációra egy előzetesen rögzített mozdulatsor alapján.

A Pécsi Tudományegyetem rendez interdiszciplinális konferenciát a 3D-nyomtatással előállított protézisek, a személyre szabott medicina, a szövetnyomtatás és a rehabilitációs robotika témaköreiben. 

Az elektronikai ipar hiánypótló eseménye október 11-13-a között Budapesten lesz. 

hirdetés

Nincs ideje nyomon követni a 4. ipari forradalom logisztikai megoldásait? Háromnapos konferenciánkon segítünk felvenni a ritmust.

Október 3-án kerül sor a National Instruments éves legnagyobb szakmai rendezvényére, az NIDaysre.

A Nők a Tudományban Egyesület idén szeptemberben második alkalommal hirdeti meg egyetemista és Phd hallgató lányok és fiúk részére a SCIndikátor tudománykommunikációs versenyt.

A visegrádi országok ipari vállalatainak és kutatóintézeteinek ipar 4.0 típusú együttműködését, konzorciumépítését és közös projekttervezését ösztönző konferencia kezdődött Budapesten.

Október 9-én nyitja meg kapuit és öt napon keresztül fogadja a látogatókat a Brnói Vásárközpont legjelentősebb évenkénti rendezvénye, az MSV Nemzetközi Gépipari Vásár.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Sikeres szereplés

A sikeres marketingterv egyedi, fenntartható, és hosszú távon meghatározza azokat a lépéseket, amelyek fontosak az ismertség növeléséhez, a piacintelligencia kialakításához és a vevői bizalom építéséhez. Tíz pontban fogalmaztuk meg ennek a szükséges lépéseit.

Elektromobilitás

A kínai kormány – beváltva korábbi ígéretét – eldöntötte: 2019-től, egy évvel korábban az eredetileg tervezetthez képest, minden olyan autógyárnak, amely több mint 30 ezer gépkocsit értékesít a népköztársaságban, a forgalomba hozott autók legalább egytizedét elektromos vagy hibrid üzemeltetésű járműből kell biztosítania. A német érdekeltségű autógyárak által is teljesítendő kvóta 2020-ban 10-ről 12 százalékra emelkedik.

Műszaki textíliák

A pókselyem textilipari hasznosítása már régóta foglalkoztatja a textilipar kutatóit. Ez a téma azonban az utóbbi évtizedekben újra és hangsúlyosan előkerült, mert a pókselyem kiváló fizikai és mechanikai tulajdonságai az egyre fontosabbá váló és egyre szélesebb körben alkalmazott műszaki és gyógyászati textíliákban nagyon jól hasznosíthatók lehetnének.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés