hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A technológiáról szólt a Szerszám Technika és a Vaskuvik közös szakmai napja, amelyet a 2019-es sikerek után 2021-ben ismét megrendezett a két vállalat.

Az Innovációs Nagydíjon kívül, összesen hét innovációs díj kerül átadásra azon társaságok számára, melyek 2022. február 2-ig beadják nevezésüket.

A verseny célja, hogy megtalálja és bemutassa azokat az eredményes vállalatokat, akik ma Magyarországon fenntarthatóan, kiemelt fontossággal, "öko-tudatosan" és környezetkímélően gyártanak.

hirdetés

A fogyasztók egyre nagyobb számban térnek vissza az üzletekben történő vásárláshoz, és a házon kívüli szórakozás és az utazás is egyre nagyobb teret nyer.

A Viterra magyarországi három tagból álló cégcsoportja a gabonafélék, olajos magvak, növényolajok és állati takarmány-alapanyagok kereskedelmének és logisztikájának egyik legfontosabb szereplője.

hirdetés

Az Adu Alba Kft. telephelye Székesfehérváron, a Sóstó Ipari Parkban, a Finn utca 5.-ben található, másik üzemük pedig szintén a városban, ugyancsak az M7-es autópálya mellett, a Seregélyesi úti Vállalkozói Központ közvetlen szomszédságában lévő Had utca 10.-ben.

A Hirschler-Glas Kft.-t a 19. század végén, 1899-ben a jelenlegi tulajdonos, Hirschler Judit dédnagyapja alapította Sopron városában.

A Grundfos a világ egyik vezető szivattyúgyártója, melyet 1945-ben alapítottak.

A Legrand Zrt. magyarországi múltja – jogelődjei révén –, amely az 1918/19-es Szalay Rt. megalakulásával kezdődött, több mint 100 évre nyúlik vissza. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gazdaság

Egyre nagyobb szelet jut a kontinens országainak a high-tech tortából.

Minőségbiztosítás másként

Az élelmiszeripar egy különösen innovatív terület, ahol fő cél a termelésen túl a megfelelő minőség biztosítása. Digitalizált folyamatokkal mindez költséghatékonyan biztosítható.

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés