hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hatodjára mérhetik össze tudásukat a hazai üzemek a GyártásTrend vesenyén, idén a fair play jegyében minden kategóriában külön értékeljük a KKV-kat és a nagyvállalatokat.

hirdetés

Október 8-án egész napos szakmai programmal várja az érdeklődőket az Enterprise Group által szervezett EPLM Trends Digital webkonferencia. 

Az InnoTrans eredetileg tervezett időpontjában szeptember 21-től indult az InnoTrans Preview, mely a jövő áprilisi Innotrans várható legfontosabb újdonságairól ad áttekintést.

A járvány tavaszi hulláma miatt november 4-6. között rendezték volna meg az egyik legjelentősebb környezetipari eseményt, helyette online konferenciát szerveznek, az Ökoindustria átcsúszik jövő tavaszra. 

Legújabb IoT megoldásaikat mérik össze szeptember 17-én hazai vállalatok a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban, az IoT Live Show keretében, amelyet idén rendez meg először a MOHAnet Mobilsystems Zrt. 

Csatlakozzon a Phoenix Contact részvételével zajló, nemzetközi Single Pair Ethernet Szövetség kétnapos webináriumához, amely során a különböző iparágak és technológiai szektorok szakértői között értékes, szakmai tudáscsere jön létre.(x)

hirdetés

Fontos képzést indít a hazai mérnöki szoftvermegoldásokat szolgáltató, a graphIT Kft., amely során termeléstervező készségeket, szoftverfüggetlen alkalmazásokat lehet elsajátítani. 

Kékgalléros HR-kihívások 4.0 címmel rendezi meg 4. alkalommal a fizikai dolgozók HR-kérdéseit körüljáról konferenciáját az Üzlet&Pszichológia és a HRPWR, szeptember 24-én. 

Az ABB és a Green.TV az Elektromos Járművek Világnapjához kapcsolódó kampányában „a következő autóm elektromos lesz” vállalásra buzdítja az autósokat. 

Kiadónk, a PPH Media kihirdette az Év Gyára 2019 díjazottjait. A nettó árbevételi kategóriák alapján kiosztott két összetett díjat egy vegyipari gyártó és egy járműipari beszállító családi vállalkozás nyerte, sőt idén a zsűri különdíjat is kiosztott egy kiemelkedő zöldmezős beruházásért.

A felelős és fenntartható vállalkozások, a társadalmi ügyekbe beleálló márkák, a közösségért tenni kívánó projektek egyre hangsúlyosabban jelennek meg világszerte. Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A technológia a közeljövőben leginkább az akkumulátorcellák szintjén javul majd. A BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar docensével, dr. Höfler Lajossal beszélgettünk az akkumulátorfejlesztések irányairól.

Elektromos autózás

Elon Musk bejelentette az új 4680-as cellát, a strukturális teherviselő akkutömböt, a szárazelektrolitot, a szilícium anódot és a katódfül nélküli akkumulátort – mindezekkel jelentősen csökkennek az elektromos autók gyártási költségei. 

Esettanulmány

Bemutatunk egy valós idejű helymeghatározásra és hangalapú kiszedésre épülő, innovatív intralogisztikai megoldást. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés