hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A minden szempontból rendhagyó 2020-as évben is megrendezték a szokásos éves graphIT Felhasználói Konferenciát.

hirdetés

Az S&T Consulting Hungary ipar 4.0 pilot pályázatot hirdet meg, aminek keretében 5 kiválasztott gyártó cég számára 5 ezer euró értékű ipari digitalizációs szolgáltatást és tanácsadást nyújt díjmentesen. 

Szerezzen új ismereteket a hegesztőrobotokról, a lézervágásról a Messer webinárján! November 30-ig még jelentkezhet.

Az OnRobot budapesti fejlesztői virtuális üzemlátogatással egybekötve mutatták be a cég legújabb termékeit.

Változnak a jövő év elejére tervezett kiállítások időpontjai a koronavírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt – hívta fel a figyelmet a Hungexpo Zrt. közleményében.

A tavaly februárjában bevezetett szerializáció rengeteg logisztikai, szállítási, szállítmányozási és raktározási módosítást vont maga után, ami sok változást jelent, illetve nagy felkészülést igényel az érintett vállalatoknak.

hirdetés

Tekintettel a járványügyi helyzet rosszabbodására, a kialakult bizonytalanságra és az egészségügyi kockázatra, az eredetileg jövő áprilisra tervezett Electrosub Konferencia és Kiállítást őszre halasztják. 

A Neumann Társaság online konferenciát szervez, amelyen a napjainkban már elérhető, de az életünket a közeljövőben jelentősen befolyásoló technológiákban rejlő lehetőségeit, illetve ezek esetleges kockázatait ismerhetik meg a résztvevők. 

A koronavírus-járvány miatt a megszokottnál kevesebb kiállító és látogató ellenére pozitívan értékelték a részvevők a most véget ért Ipar Napjai szakkiállítást.

Tekintettel a COVID körüli dinamikusan változó helyzetre és az ezzel járó tervezési biztonság hiányára, az InnoTrans-t 2022-re halasztják.

Ma és holnap tartják az első online Magyar-Török Járműipari Rendezvényt, amelyet az Isztambuli Magyar Főkonzulátus és a HEPA török partnerirodája szervez, a MAJOSZ partnerségével.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A munka heteken belül el is kezdődik, amelynek célja, hogy 18 hónap alatt felépüljön egy kísérleti biztonságvédelmi rendszer az ITER magfúziós kísérleti berendezés számára. 

FoodTechline

Rántott szejtán, szójafasírt, mandulatej és növényi sajtok – néhány azok közül az élelmiszerek közül, amelyekkel a hagyományos állati eredetű ételeket helyettesíthetjük. 

Egészséges robotika

Egyre sokasodnak a járvány elleni védekezésben a robotikai megoldások, az okoseszközökre, mesterséges intelligenciára támaszkodó, tesztelés vagy épp már kipróbálás alatt lévő, élesben működő új módszerek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés