hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Hungexpo Zrt. vezetősége követve az operatív törzs ajánlását az Ipar Napjai kiállítás elhalasztásáról döntött.

hirdetés

A Design Terminal elindítja virtuális Mentorprogramját. Bár a program az online térbe költözik, ez azonban a közösségépítésben sem akadályozza majd a társadalmi kihívásokra innovatív megoldást kínáló startupokat. 

Ismét kiemelkedő hasznot hozó, világszínvonalú teljesítményeket ismertek el a Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton. 

A Messe Düsseldorf elhalasztja az Interpack és a Drupa szakvásárt, de már kitűzték az új időpontokat.

A Jungheinrich első virtuális kiállításával biztosítja, hogy 2020-ban sem maradjon le senki a legfrissebb innovációk és megoldások bemutatásáról.

Immár hagyományosnak mondható éves rendezvényén, március 4-én mutatta be Budapesten a Brnói Vásárvállalat az idei kínálatát. A koronavírus-helyzet itt is érezteti negatív hatását.

hirdetés

Új időpontot tűztek ki a düsseldorfi wire és Tube szakvásároknak: 2020. december 7-e és 11-e között rendezik meg a seregszemlét. 

Cikkünket folyamatosan frissítjük – Több jelentős nemzetközi konferenciával kapcsolatban is bejelentették, hogy elhalasztják azokat a Covid-19 járványhelyzetre való tekintettel. 

A mesterséges intelligenciáról rendeznek konferenciát a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE), február 27-én.

Az IVSZ márciusi szakmai találkozója azt a kérdést járja körbe, hogy mennyire felkészültek a hazai vállalatok a robotok befogadására.

Az 5G által kínált hálózatba kapcsoltság új szintre emeli a célzott öntözést, a permetezést, a gyomirtást, a terméskárfelmérést, de a szenzoroknak köszönhetően az állattartást is.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

COVID-19

Kiemelt probléma az átláthatóság, az ellenőrzés, és a megfelelő kiberbiztonsági szint kialakítása. Az első sokk után most következik a konszolidáció időszaka. 

2009-es mélyponton az Ifo-index

Egy 15 ezer vállalat részvételével készült német gazdasági felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek 92,4 százaléka érzi a járvány üzleti tevékenységére gyakorolt negatív hatását. 

COVID-19

A hőkamerákkal felszerelt eszközök a magas testhőmérsékletű emberek személyazonosságát is meg tudják állapítani, és a kórtörténetükre is rálátást biztosítanak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés