hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az idei EIT InnoEnergy PowerUp! nemzetközi döntője a Woola győzelmével zárult, akik báránygyapjú maradékokból gyártanak csomagolóanyagokat.

hirdetés

Kaptunk néhány új információt, a legfontosabb szakvásárokra vonatkozólag a Messe Stuttgart hazai képviseletétől. Néhány vásárt csak 2022-ben rendeznek meg.

November 4-6. között rendezik meg a Millenáris Parkban hatodik alkalommal Közép- és Kelet-Európa egyik legjelentősebb környezetipari eseményét.

A HELL ENERGY Magyarország Kft. elnyerte az Energiatudatos Vállalat 2020 díjat.

Több mint 100 innovatív motion plastics megoldás révén mutatják be, hogy az ügyfelek hogyan takaríthatnak meg költségeket és fejleszthetik tovább technológiáikat.

Elindult a nevezés a jövő évi a Német Formatervezési Tanács nemzetközi díjának elnyerésére. 

hirdetés

Az EIT Health InnoStars díj célja, hogy segítse azokat az egészségügyi megoldásokat fejlesztő startupokat, amelyek Európa mérsékelt innovációs potenciállal rendelkező régióiból származnak.

A Gyártástrend technológiai magazin főszerkesztője Zákányi Virág szülési szabadságra ment, utódja Ember Zoltán korábbi rovatvezető.

Kihasználva a digitalizációban és az online kapcsolattartásban rejlő lehetőségeket, az Enterprise Group szakmai tanácsadással és oktatással támogatja az ipart. 

Első alkalommal tekinthető meg a FANUC legfrissebb, forradalmi robotikai fejlesztése, a könnyűsúlyú kollaboratív robot, a CRX-10iA a magyar leányvállalat webinárján.

Új, rövid távú IT-kurzust ajánlunk, amely során a feladatautomatizálástól kezdve a frontend fejlesztésig a nulláról juthatnak értékes IT-tudáshoz a résztvevők.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Festo TechTalk 2020

A tetemes energiát megtakarító digitális szelepszigettől az emberi kéz finom manipulációjára képes soft handig – online megtartott TechTalk beszélgetésen mutatták be a Festo szakemberei a vállalat legújabb, az ipar 4.0 világba illeszkedő megoldásait.

Autonóm légiközlekedés

A gépgyártó légi járművei most már önvezető módban is képesek fel és leszállni, valamint gurulni a kifutópályán. 

Látszat

A Facebook szakembereinek új fejlesztésével a jövőben kényelmesebben ugorhatunk fejest a mesterséges és látszólagos, párhuzamos univerzumokba.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés