hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A februári Metav gyártástechnológiai szakvásár az ipart leginkább foglalkoztató kérdésekre fókuszál, és segíti az ipar 4.0-hoz való csatlakozást – hangsúlyozták a rendezvény nemzetközi sajtótájékoztatóján a németországi Blombergben.

hirdetés

Ezzel a címmel rendez konferenciát a HG Media december 5-én. (X)

A díjakra 2018. február 14-ig lehet jelentkezni.

Az Electrosub Elektronikai és Elektrotechnikai Konferencia és Kiállítást 3 nap alatt 1152 fő tekintette meg. (X)

Négy magyar kutatócsoportból álló szervezet, a Wigner fusion nyerte el a világ legnagyobb ilyen témájú konferencia rendezési jogát.

Mától három napon át látogatható a Hungexpo budapesti vásárközpontjában. A GyártásTrend magazin Év Gyára lounge-on várja az érdeklődőket.

hirdetés

Kiderül a november 21-i workshopunkon, hogy a kékgallérosokkal hogyan kommunikáljon egy HR-es.

Az előadásban a barbadosi táncos táncpartnere egy olyan szoftver, amely önállóan is képes az improvizációra egy előzetesen rögzített mozdulatsor alapján.

A Pécsi Tudományegyetem rendez interdiszciplinális konferenciát a 3D-nyomtatással előállított protézisek, a személyre szabott medicina, a szövetnyomtatás és a rehabilitációs robotika témaköreiben. 

Az elektronikai ipar hiánypótló eseménye október 11-13-a között Budapesten lesz. 

Nincs ideje nyomon követni a 4. ipari forradalom logisztikai megoldásait? Háromnapos konferenciánkon segítünk felvenni a ritmust.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Német autóipar

December első napjaiban Matthias Wissmann, a Német Autóipari Szövetség (VDA) elnöke Berlinben megtartotta – tekintettel elnöki mandátuma nyáron esedékes lejártára – vélhetően utolsó évzáró sajtótájékoztatóját.

Év Gyára

Három hétig lehet még nevezni a gyárak versenyére, idén rekord számú pályázatra számítanak a szervezők. Ne maradjon le róla!

Gyors képzések piaca

A felnőttképzés egyik legizgalmasabb területe ma az informatika. Magyarországon ezen a piacon jelenleg kétfajta képzés létezik; a hosszabb, egyetemi képzések, illetve a rövid, időszakos tanfolyamok, részben OKJ-s, részben számítástechnikai iskolák által szervezett képzések. Az idén pedig elindult a rövidebb képzések államilag támogatott verziója is. Összeállítás az IT-oktatás piacáról.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés