hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bemutatjuk a GyártásTrend webinárjának második részét, amelyben az autóipari technológiákkal foglalkozunk.

hirdetés

Thomas Visti hatáskörét a Mobile Industrial Robots A/S új elnöke, Søren E. Nielsen veszi át. Két és fél évvel a MiR-hez való csatlakozása után, Nielsen a globális mobil robotgyártójánek élére került.

Kaptunk néhány új információt, a legfontosabb szakvásárokra vonatkozólag a Messe Stuttgart hazai képviseletétől. Néhány vásárt csak 2022-ben rendeznek meg.

Az idei EIT InnoEnergy PowerUp! nemzetközi döntője a Woola győzelmével zárult, akik báránygyapjú maradékokból gyártanak csomagolóanyagokat.

November 4-6. között rendezik meg a Millenáris Parkban hatodik alkalommal Közép- és Kelet-Európa egyik legjelentősebb környezetipari eseményét.

A HELL ENERGY Magyarország Kft. elnyerte az Energiatudatos Vállalat 2020 díjat.

hirdetés

Több mint 100 innovatív motion plastics megoldás révén mutatják be, hogy az ügyfelek hogyan takaríthatnak meg költségeket és fejleszthetik tovább technológiáikat.

Elindult a nevezés a jövő évi a Német Formatervezési Tanács nemzetközi díjának elnyerésére. 

Az EIT Health InnoStars díj célja, hogy segítse azokat az egészségügyi megoldásokat fejlesztő startupokat, amelyek Európa mérsékelt innovációs potenciállal rendelkező régióiból származnak.

A Gyártástrend technológiai magazin főszerkesztője Zákányi Virág szülési szabadságra ment, utódja Ember Zoltán korábbi rovatvezető.

Kihasználva a digitalizációban és az online kapcsolattartásban rejlő lehetőségeket, az Enterprise Group szakmai tanácsadással és oktatással támogatja az ipart. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

A koronavírus-járvány nem csak a tudományos életre, de a technológiai fejlesztésekre is ösztönzőleg hatott. Az elektromos járművek mellett jelenleg a legfontosabb fejlesztési irány az önvezető autózás legmagasabb szintű – teljesen autonóm – megvalósítása. 

Fenntarthatóság

Egy 2020-as kutatás arra mutat rá, hogy a csomagolások színénél, formájánál és mintájánál kezd sokkal fontosabb lenni az, hogy miből készült, főleg a fiatalabb generáció körében, a kutatás szerint a papír-karton csomagolások a legnépszerűbbek.

Koronavírus-hatás

A koronavírus-járvány az elmúlt évtizedek legsúlyosabb válságába taszította a világ, de különösen Európa, s azon belül Németország autóiparát. De mi jöhet a válság után?

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés