hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A minden szempontból rendhagyó 2020-as évben is megrendezték a szokásos éves graphIT Felhasználói Konferenciát.

hirdetés

Az ipari digitalizáció fontosságáról és a matematika mérnöki tudományban betöltött, sokszínű szerepköréről is szó volt a győri Széchenyi István Egyetem, a SZTAKI és a HU-MATHS-IN által gazdasági szervezetek szereplőinek tartott partnertalálkozón.

A járványhelyzet miatt bevezetett korlátozásokat 2021. március 15-ig meghosszabbították, ezért a rendezvényt júniusban tartják meg. 

A régió legnagyobb mesterséges intelligenciával foglalkozó rendezvénye, az Ericsson Magyarország által életre hívott Reinforce AI Konferencia 2021-ben március 3-5. között tér vissza.

A nagy vásártársaságok gazdálkodása  teljesen a padlóra került, ám rajtuk kívül a vásártársaságok tevékenységét kiegészítő szolgáltatók is nagyon megérzik a válságot.

hirdetés

Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését.

A FAULHABER új webes szemináriumsorozatot indít olyan témákról, mint például a hajtásrendszerek zajhatásának fejlesztései, az alkalmazások mélyreható know-howja.

Idén hatodik alkalommal izgulhatunk az év magyarországi gyártóvállalatáért. 

Az ABB bemutatja „A robot podcast” sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Kevert valóság

Végre kiderül, milyen is az, amikor a munkatársak saját maguk holografikus avatárjaként egyetlen közös virtuális munkakörnyezetben dolgozhatnak együtt az aktuális projektjeiken.

Kiborgok

Egy sáska fülét robotba integrálva hoztak létre a környezeti hanghatásokra megbízhatóan reagáló kiborg rendszert a Tel Avivi Egyetem kutatói.

K+F+I

Az ipar 4.0 kezdeményezés célja, hogy növelje a kisszériás, manuális munkafolyamatokon alapuló gyártás hatékonyságát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés