hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Eaton F típusú hálózati áramvédő kapcsolókat kínál a személyzet és a rendszerek továbbfejlesztett védelme érdekében, összhangban az MSZ EN 62423 szabvány előírásaival.

hirdetés

A 246 méteres építmény három kisebb testvérével együtt évente 10 500 megawattóra energiát lesz képes előállítani.

Michigani tudósok kifejlesztettek egy olyan anyagot, amely a láthatatlan fényt képes átalakítani villamos energiává.

A legújabb generációs töltőoszlopok felhőalapú megoldáson át csatlakoznak az internetre, és többek között készpénz nélküli fizetést tesznek lehetővé.     

A létesítmény által képviselt technológiával akár évmilliárdokig a föld alá lehetne gyömöszölni a szén-dioxidot.

A partnerség célja az ipari digitalizálás és az intelligens villamos rendszerek térnyerése.

hirdetés

Az ABB Kft. immár harmadik egymás követő évben hirdeti meg mentorprogramját műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára. A pályázatra 2017. október 5. és november 12. között lehet jelentkezni.

Az ABB 2,6 milliárd USD vételi árat fizet a GE globális villamos energetikai megoldásokat szállító Industrial Solutions üzletágáért.

Az ABB Abilityn alapuló megoldás olyan valós idejű, döntés-előkészítő adatelemzéseket biztosít majd a genfi tömegközlekedést üzemeltető cég számára, amivel felügyelni és irányítani tudják a kritikus eszközeiket.

Az ABB rendszerei javítják a tengerjáró hajók üzemanyag-hatékonyságot, és minimálisra csökkentik a környezeti hatást.

A komáromi BYD Electric Bus and Truck Hungary Kft. üzeméből hétfőn kigördült a társaság első két elektromos busza. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Karrier

Jelentős ösztöndíjjal motiválják a fiatalokat arra, hogy az informatikai tanulmányokba kezdjenek. Informatikus üzemmérnök alapképzés is indul. 

Emobility Forum 2017

Az idei Emobility Forum konferencia két fókusztémát hozott, egyrészt a hatékony piaci modell utáni kutatást, valamint a szabályozói keretrendszer létrejöttének sürgetését, amelyek az elektromos közlekedést elterjedtebbé tehetik.

E-mobilitás

Az idei, október 18–20. között megrendezett Automotive Hungary szakkiállításon a Schneider Electric standjánál jártunk, ahol az elektromos autók töltési infrastruktúráját is bemutatták.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés