hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A CoreTech System bemutatta a Moldex3D R17-et, a fröccsöntéshez használt szimulációs megoldások következő generációját.

hirdetés

A Stratasys a nagy teljesítményű és professzionális FDM-technológia előnyeinek kiaknázásához az ipar speciális elvárásainak is megfelelő F123 3D-nyomtatósorozatot mutatja be. (x)

A ZW3D 2019 tervezőrendszer CAD/CAM technológiai fejlesztései a következő generációs termelékenység megvalósítását tűzik ki célul.

A Creo 6.0 áttörést jelentő új funkciókkal gazdagodott a valós idejű szimuláció, a kiterjesztett valóság és az additív gyártás területén.

A CAD/CAM/PLM piac hagyományosan konzervatív, ez leginkább annak köszönhető, hogy a felhasználók ragaszkodnak a régi és bevált elképzeléseikhez, megszokásaikhoz. Most egy új szoftver felhasználási modell előnyeit és hátrányait ismertetjük.

Hetedik alkalommal rendezi meg az Enterprise Group Solid Edge és Edgecam országos középiskolai versenyét, amelyre a nappali tagozaton tanuló hallgatók jelentkezését várják március 24-ig. 

hirdetés

A Siemens PLM Software által is gerjesztett szoftverpiaci átalakulások új lehetőségeket eredményeztek. Folytatjuk beszámolónkat. 

A Siemens PLM Software által is gerjesztett szoftverpiaci átalakulások olyan új lehetőségeket eredményeztek, amelyekkel az ügyfelek termékeik fejlesztési ciklusát rövidíteni tudják, a kapcsolódó költségeket pedig csökkenthetik.

Napjainkban az ipar 4.0 keretében egyre nagyobb szerephez jut a különféle gyártástámogató rendszerek alkalmazása, amelyek közül az egyik leghatékonyabb eszköz a gyártási folyamatok szimulációja.

Az S&T novemberi ipari digitalizációs rendezvényén a résztvevők betekintést nyerhettek a legújabb technológiákba, és ki is próbálhatták azokat az aulában berendezett okosgyárban.

Az 1990-es évek elején indult fejlesztéseivel az EOS az SLS 3D-nyomtatók piacvezető gyártójává vált. Jelenleg kétféle technológiával dolgozik műanyagok, illetve fémek 3D-nyomtatására. Az EOS P 396 különböző műanyagokat képes szinterezni prototípus-készítési és kis sorozatú gyártási feladatokra. (x)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Az MI felhasználási területei

Elképzelni is nehezen tudtuk, hogy lehet algoritmusokat kiállítani, amíg nem jártunk a Mesterséges Intelligencia Koalíció szervezésében megrendezett interaktív kiállításon, ahol a mesterséges intelligencia (MI) felhasználási területeit mutatták be.

Vörös bolygó

A NASA végül is egy kúp alakú épületnek ítélte oda a fődíjat.

Esemény

Ma délelőtt megnyílt az Ipar Napjai – Mach-Tech 2019 nemzetközi ipari szakkiállítás a Hungexpo budapesti vásárközpontjában, amelyen 20 ország 550 kiállítója mutatja be újdonságait.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés