hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

2020/2021 fordulóján a német autóipar vezető tisztségviselői abban reménykednek, hogy csakhamar befejeződik a koronavírus-járvány és az ágazat mind a termelés, mind az értékesítés tekintetében elindulhat a felfelé vezető úton.

Európai vállalatot hoz létre a Volkswagen-csoport, amely az elektromos járművek akkumulátor-ellátási láncának tevékenységeit tömöríti – a nyersanyagok feldolgozásától a Volkswagen-akkumulátorok kifejlesztésén át az öt európai gigagyár irányításáig.

A kiterjesztett valóság koncepcióját rendhagyó megoldással alkalmazó szem elé vetített kijelzőt integrálna kocsijai szélvédőjébe a Volvo.

hirdetés

Több mint ezer felsővezetőt kérdezett a szektor növekedési kilátásairól a KPMG.

A múlt évi visszaesés után a világgazdaság teljesítménye az idén ismét növekedésnek indult, de a koronavírus-járvány delta-hullámának megjelenése és elterjedése folytán továbbra is nagyok a gazdasági-kereskedelmi tevékenységet érintő kockázatok.

hirdetés

A Magyarországon 3 gyárat üzemeltető és közel 5000 főt foglalkoztató globális autóipari és ipari beszállító Schaeffler tovább erősíti a hazai telephelyek iránti elkötelezettségét.

Az 1871-ben alapított Continental gépjárművek és egyéb mobil gépek, a közlekedés és a szállítmányozás számára kínál megoldásokat. 

Európában egy EasyMile elnevezésű startup kisbusza lett az első önvezető jármű, amely immár a közúti működésre is engedélyt kapott.

A központi zár gyorsan és szinkronban nyílik. Az ülés könnyedén a helyére csúszik, a sebességváltó precízen működik. De mitől jó egy speciális kenőanyag azon túl, hogy tökéletesen működik?

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Gazdaság

Egyre nagyobb szelet jut a kontinens országainak a high-tech tortából.

Minőségbiztosítás másként

Az élelmiszeripar egy különösen innovatív terület, ahol fő cél a termelésen túl a megfelelő minőség biztosítása. Digitalizált folyamatokkal mindez költséghatékonyan biztosítható.

Differenciált, sokoldalú és dinamikus

Teljesen alapvetőnek gondoljuk, hogy az áruházak polcai telítettek, hogy sokféle és magas minőségű élelmiszer közül választhatunk a boltokban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés