hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Covid-19 okozta autóipari leállás itthon vészes következményekkel járhat. Dr. Nyírő József, a Majosz (Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége) elnöke szerint nagyon gyors intézkedésekre van most szükség.

hirdetés

A német technológiai vállalat, a Continental ADAS üzletágának menedzsmentje Dr. Lóránd Balázst nevezte ki a budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztő Központ vezetőjének.

Tavaly már közel 2,3 millió, tisztán elektromos meghajtású autót adtak el világszerte. Itt az e-autózás történetének és jelenének 8 legizgalmasabb sztorija.

A rossz évkezdet ellenére nagyjából a koronajárvány-vírus németországi megjelenéséig még mindig mérsékelt optimizmus jellemezte a nagy német autógyári menedzserek megszólalásait – ez végképp megváltozott. 

A tagbaszakadt berendezésben a gyártás során keletkezett hulladék szétválasztására és feldolgozására a Nissan még egy újrahasznosítási rendszert is kialakított.

Az innovatív gumiköpeny környezetbarátnak nevezhető. Nem biztos, hogy a ReCharge-ot valaha is áruba bocsátják, de a technológia különböző elemei számos, hamarosan debütáló termékben visszaköszönhetnek.

hirdetés

Az internetre költözött a Genfi Autószalon, amely a koronavírus miatt maradt el idén. Az autóvilág legfontosabb eseményére készülő német autógyárok végül az interneten leplezték le innovációikat. 

Peren kívüli megegyezéssel ért véget a Volkswagen ellen több mint negyedmillió olyan németországi vásárló képviseletében indított per, akik az autógyártó társaság dízelbotrányában érintett modellekből vásároltak.

A koronavírus terjedésének megelőző svájci óvintézkedések részeként, hivatalosan is lemondták a 2020-as Genfi Autószalont.

Az Ami nevű, kétüléses, elektromos meghajtású jármű legszembeötlőbb tulajdonsága, hogy nagyon kicsi. 

Egy új, LGPR nevű rendszer a föld alatti objektumok elrendeződését feltérképezve könnyíti meg az autonóm járművek közlekedését.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

COVID-19

Kiemelt probléma az átláthatóság, az ellenőrzés, és a megfelelő kiberbiztonsági szint kialakítása. Az első sokk után most következik a konszolidáció időszaka. 

2009-es mélyponton az Ifo-index

Egy 15 ezer vállalat részvételével készült német gazdasági felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek 92,4 százaléka érzi a járvány üzleti tevékenységére gyakorolt negatív hatását. 

COVID-19

A hőkamerákkal felszerelt eszközök a magas testhőmérsékletű emberek személyazonosságát is meg tudják állapítani, és a kórtörténetükre is rálátást biztosítanak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés