hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A speciális nehéz- és haszongépjárművek teljes mértékben átállhatnak elektromos meghajtásra az ABB motort, hajtást és a járművezérlő egységet magában foglaló optimalizált elektromos hajtásláncának köszönhetően. 

hirdetés

A speciális szerkezetű olajfelfogó szőnyegek segítségével elkerülhetők az üzemi balesetek, ráadásul a többszöri felhasználásuk hozzájárul a fenntarthatósághoz.

Az új funkcióval a Mobiliti néven működő országos hálózat töltőit már az applikációból tudják majd csatlakozás után elindítani az ügyfelek.

Együttműködésre készülnek a nagy német autóipari vállalatok a vezető nélküli járműtechnológia közös fejlesztése érdekében. 

A személyfuvarozásra szánt jármű igazi különlegessége, hogy villamos energia meghajtású.

Benzines meghajtású testvérével ellentétben az áram meghajtású kétkerekű nem dübörög.

hirdetés

A csaknem intuitívan működő mesterséges intelligencia mindig a felhasználók hangulatához igazítja az utastérben fennálló környezeti viszonyokat.

Az Inter Traction Electrics Kft. átadta az első debreceni gyártású Mercedes-Benz Reform 500 LE típusú modellt a DKV Debreceni Közlekedési Zrt.-nek. A cívisvárosban tervezett és épített jármű azonnal forgalomba is áll.

A Waymo útnak indította a világ első fizetős, autonóm taxis szolgáltatását.

Az autómárka azzal a céllal fejlesztette ki a T-HR3 robotját, hogy az az emberi tevékenységet különféle körülmények között – például az egészségügyi intézményekben – támogassa. 

Még nem mindenki látja és érzi, de az autózás bő 120 éves történelmének egyik legnagyobb forradalma bontakozik ki a szemünk előtt. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Okos rendszerek

A büntetés-végrehajtási intézetek intelligenssé tétele súlyos tehertől szabadíthatná meg a dolgozóikat.

Űrkutatás

Jelentős korszerűsödés elé néz az amerikai lézer-interferométeres gravitációshullám-megfigyelő obszervatórium.

Áramtermelés

A találmány egy cső végén kifeszített hártya segítségével generál elektromosságot.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés