hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az FIA többek között egy ökobarát belsőégésű motor bevezetésével kívánja elérni a célkitűzést.

hirdetés

Elkezdődött hétfőn a németországi Zwickauban az első teljesen elektromos Volkswagen személyautó, az ID.3 sorozatgyártása.

A jelenleg feltételezett végsebessége arra utal, hogy a koncepció még némi csiszolgatásra szorul.

A magas hőmérséklet lehetővé teszi az elektromos és hibrid járművekben használt lítiumion-akkumulátorok gyors töltését.

Decemberben kerül az osztrák és német autókereskedésekbe az új VW Golf 8. Cikkünkben néhány gyártáshoz kapcsolódó érdekesség olvasható. 

Vezető autóipari és technológiai cégek egyesítették erejüket, hogy felgyorsítsák a biztonságos és megfizethető önvezető autók elterjedését.

hirdetés

Elkészült a portugál buszgyártó CaetanoBus hidrogén üzemanyagcellás városi autóbuszának prototípusa, melyet 2020-tól gyártanak majd sorozatban Portugáliában. 

A várakozások szerint a kocsi vevőkörét főleg idősebb emberek és zöldfülű sofőrök fogják alkotni.

A magyar autóipar egyre több megbízást ad az iparban távfelügyeleti szolgáltatást nyújtó győri Leadec Kft.-nek, amelynek innovatív szolgáltatási eszközeit az Automotive Hungary rendezvényén is bemutatják.

Több mint 200 kiállítóval kezdődött meg a hetedik alkalommal megrendezett Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2019. október 16-án a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. 

A Porsche német autógyártó és a Boeing repülőgépóriás épít egy repülő autót (eVTOL), ami a terveik szerint egy gyors és elegáns eszköze lesz annak, hogy az ultragazdagok a levegőben bonyolíthassák a városi közlekedést. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Hi-tech

Az élelmiszeripar, bár lassan, de folyamatosan változik, ehhez idomulva a robotika is lassan, de biztosan gyökeret ver, mind az elsődleges, mind pedig a másodlagos élelmiszergyártásban. 

Elektromobilitás

Elon Musk, a Tesla elnöke bejelentette, hogy Németországban tervezi új, elektromos meghajtású autókat gyártó európai üzeme megépítését.

Ipar 4.0

Kiadónk, a PPH Média idén utoljára rendezte meg a Factory Experience roadshowját november 7-én, Kecskeméten. A rendezvénysorozat 6. állomásán az előadók a ipar 4.0 különböző egységeit mutatták be, amelyek egy mai vállalatvezetőnek nélkülözhetetlen ismereteket jelentenek az automatizáció területén.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés