hirdetés
hirdetés

RoboTech 2021 – Digitálisan is olvasható

Ezzel a kiadvánnyal a magyarországi állapotok bemutatásán, a nemzetközi kitekintésen túlmenően egyfajta ipari robotkatalógust nyújtunk át az iparági szereplőknek. 

hirdetés

Idei kiadványunkban a jövőbe mutató technológiák bemutatása mellett szerettük volna kurrens trendeken keresztül bemutatni a robotika folyamatosan változó világát. Izgalmas látni, hogyan vélekedik egy művész a technológia ezen szeletéről, milyen érzékenységgel foglalkozik az automatizálás társadalmi lenyomatával. Közben pedig látjuk azt is, hogy ma már gyakorlatilag mindenre van egy robotizált megoldás – a kérdés csak az, hogy ezt ki tudjuk-e, vagy akarjuk-e fizetni.

Fontosnak tartjuk továbbá azt is, hogy a robotokról és a robotizálásról ne egy elszigetelt fogalomként beszéljünk, hanem globális ipari és társadalmi kontextusában, ahol szükséges, ott a munkaerőpiacra gyakorolt hatásával vagy éppen a termelés többi részével való összefonódásával együtt.

És hasonlóan gondolkodnak erről mindazok a vállalatok is, amelyek bemutatják termékeiket és szolgáltatásaikat a kiadvány hasábjain. Egyértelműen azt üzenik ezzel, hogy a fejlesztések az elmúlt években egy pillanatra sem torpantak meg, sőt. Egyre jobban képesek alkalmazkodni a felhasználók igényeihez, rugalmasan reagálnak a különböző ipari szereplők által megfogalmazott elvárásokra.

Kattintsanak és lapozzanak bele az évente megjelenő robottechnológiai katalógusba!

A PDF megjelenítéséhez kérjük, kattintson a gombra!
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[277556] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés