hirdetés
hirdetés

RoboTech

ActiveShuttle intralogisztikai robot

Ez az intralogisztikai robot már most elérhetővé teszi a jövő gyára koncepciót: az eszköz átalakítás nélkül, könnyen beilleszthető a meglévő gyárinfrastruktúrába.

hirdetés

Az ActiveShuttle Management System használatával a belső anyagáramlás és a késztermékek szállítása egyszerűsíthető és automatizálható. A berendezés segítségével rendkívül rugalmas és biztonságos módon mozgathatók a KLT tárolódobozok, hiszen az ActiveShuttle több koncepció megvalósítására is képes, a ciklikustól az igényalapú szállításig. Az automatizált anyagfelvétellel és lerakással a kézi szállítás már a múlté.

ActiveShuttle intralogisztikai robot
ActiveShuttle intralogisztikai robot

Intralogisztika 4.0 az ActiveShuttle Management System segítségével: Átlátható és hatékony belső folyamatokat hozhatunk létre, hiszen az ActiveShuttle Management System (AMS) lehetővé teszi a feladatok rugalmas kezelését. A szállítási feladatot megadhatjuk manuálisan, vagy érkezhet automatikusan, külső rendszerekből (ERP/MES) is.

Műszaki paraméterek

ELŐNYÖK
● Plug & Go: könnyen és gyorsan beilleszthető, a meglévő gyárinfrastruktúra átalakítása nélkül
● Adaptív: automatikus térképfrissítés
● Biztonságos: alapanyag, ember és gép számára is
● Rugalmas: manuális vagy automatikus (ERP/MES) feladatkiosztás
● Robusztus: 24/7 (vegyes) használatra tervezve
● Hatékony: optimalizált folyamatok és készlet

TECHNIKAI ADATOK
● Szállítható alapterület: 600×400 mm vagy 400×400 mm
● Szállítható súly: max. 260 kg
● Sebesség: max. 1 m/s
● Helymeghatározás (SLAM) és navigáció: lézerszkenner, odometria
● Biztonsági lézerszkenner: Type 3, SIL2, „Pld” szint
● ESD
● Li-Ion akkumulátor (48 V, 17 Ah)
● Kommunikáció: WLAN IEEE 802.11

A Bosch Rexroth a hajtás- és vezérléstechnika egyik vezető szállítójaként világszerte hatékony, erőteljes és biztonságos gépipari megoldásokat kínál, legyen szó bármilyen típusról vagy méretről. A vállalat világszintű alkalmazástechnikai tapasztalatát a mobilalkalmazások, a gépipari alkalmazások és tervezés, valamint gyártásautomatizálás piaci szegmenseiben egyesíti, hogy innovatív komponenseket, méretre szabott rendszermegoldásokat és szolgáltatásokat fejleszthessen. A Bosch Rexroth egy kézből kínál megoldásokat ügyfelei számára a hidraulika, az elektromos hajtások és vezérlések, a hajtómű-technológia és a lineáris mozgatás- és szereléstechnika, továbbá az IoT-szoftverek területein. A világ több mint 80 országában, 31 ezer munkatársa közreműködésével 2019-ben 6,2 milliárd euró forgalmat ért el. A Bosch Rexroth Kft. budapesti központú, az egész ország területét behálózó értékesítési hálózattal rendelkezik. Győrben, Debrecenben és Pécsett területi képviseleti irodákat tart fenn.

Cikkünk eredetilek a RoboTech 2020 katalógusban jelent meg.

(forrás: Bosch Rexroth)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés