hirdetés
hirdetés

Mérés

Vezeték nélküli kenésfigyelés

A WLubeMon figyelihogy a megfelelő mennyiségű kenőolaj kerül-e adagolásra a megfelelő időben a csapágyra, amely a megbízható kenési rendszer alapvető feltétele. 

hirdetés

A rendszer teljesen önállóan működik és minden kenési rendszer típus figyelemmel követésére alkalmas, a kézi kenést is ideértve.

A mérő (LubeMon) már évek óta kapható, de adatkábellel együtt. Ennek a kábeles telepítés magas költsége és a kábel sérülésének kockázata jelentette a hátrányait.

WLubeMon egy precíziós kenőanyagmérőt tartalmaz, amely megméri a kenési pontba adagolt kenőanyag mennyiségét. A mérő rendszeresen kommunikál vezeték nélküli üzemmódban a vezérlőegységgel. A rendszer akkor is riasztást küld, ha a mennyiség túl sok vagy túl kevés, valamint statisztikai adatokat gyűjt, és naplózza a működést.

A mérő rendszeresen kommunikál vezeték nélküli üzemmódban a vezérlőegységgel (forrás: Assalub)
A mérő rendszeresen kommunikál vezeték nélküli üzemmódban a vezérlőegységgel (forrás: Assalub)

A vezérlőegység legfeljebb 20 egyedi mérőt tud figyelni, és szokásos esetben 75 méter a hatótávolsága. A vezérlőegység egyértelműen jelzi az egyes mérők állapotát. A vezérlőegység nagyon felhasználóbarát és színes kijelzővel rendelkezik.

Az akkumulátor élettartama 15 év. A fejlesztők szerint számos drága csapágyprobléma elkerülhető a rendszer használatával, mivel a felhasználó már az első olyan alkalomról értesül, amikor elmaradt a kenés.

(forrás: Assalub/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[220803] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés