hirdetés
hirdetés

Méréstechnika

Új hőmérsékleti adatgyűjtők a nagyobb termelékenységért

A Datapaq cég TP3 jelzéssel hőkezeléses, festékpótló és keramizáló folyamatokhoz fejlesztette ki új adatgyűjtő-sorozatát.

hirdetés

A magas hőmérsékleten végzett hőkezelési alkalmazások profilalkotására és ellenőrzésére kifejlesztett, könnyen használható új Datapaq TP3 adatgyűjtő több mérési csatornával és csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. A ±0,3 °C-os hibasáv a legszigorúbb követelményeknek is megfelel. Az elődnek számító és sikeresnek bizonyult TPAQ21 adatgyűjtőhöz képest az új Datapaq TP3 még részletesebb betekintést ad a magas hőmérsékletű folyamatokba. Rugalmasabb és számos új funkciót tartalmaz, például a Bluetooth kapcsolatot is tartalmazó átfogó csatlakozási lehetőségeket, az AMS 2750E- és CQI-9-hitelesített TUS-képességet, az integrált korrekciós és kalibráló funkciókat, valamint a különböző akkumulátortípusokkal történő rugalmas töltési lehetőségeket.

A jobb minőségű adatszolgáltatás időt takarít meg és növeli a termelékenységet (forrás: Datapaq)
A jobb minőségű adatszolgáltatás időt takarít meg és növeli a termelékenységet (forrás: Datapaq)


A húsz- és tízcsatornás adatgyűjtőket tartalmazó új sorozat akár 3,6 millió adatpont tárolására is képes. Egy adatgyűjtő akár tíz mérési program elvégzésére is alkalmas az adatok letöltése előtt. Az extrém alkalmazásokban, például vákuumforrasztásban, alumíniumoldat újramelegítésben, illetve víz- vagy gázfojtásban az optimális teljesítmény érdekében fokozták a hő-és érintésvédelmet. A Datapaq TP3 adatgyűjtő új, tartós termikus korlátokkal kapható, amelyek a Datapaq iparág-specifikus hőmérsékletprofil-alkotó rendszereivel együtt használhatók: Furnace Tracker a fémmegmunkálás, Kiln Tracker a keramizálás és Oven Tracker AutoPaq az autóipari OEM összeszerelők prémium festékpótló alkalmazásai számára. Minden profilalkotó megoldás Insight elemzőszoftvert és az alkalmazásra szabott hőelemeket tartalmaz.

(forrás: Mepax/Datapaq)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés