hirdetés
hirdetés

Méréstechnika

Infravörös hőmérséklet-érzékelés IO-Linkkel

A szenzorspecialista Balluff BTS jelzéssel infravörös hőmérséklet-érzékelőt fejlesztett ki IO-Link interfésszel és két kapcsolókimenettel.

hirdetés

Az érintésmentes szenzor 250 és 1250 °C közötti hőmérséklet-tartományon belül méri és rögzíti a hőmérsékleti értékeket megközelíthetetlen vagy veszélyesnek minősített üzemi területeken és mozgó objektumok esetében is.

A robusztus M30-as rozsdamentesacél házban elhelyezett, IP67-es védettséggel rendelkező pirométer a világon elsőként rendelkezik az okostelefonokhoz hasonlóan többfunkciós, egyszerű szöveges információkat és automatikus álló/fekvő tájolást is lehetővé tevő kijelzővel.

Megközelíthetetlen vagy veszélyes helyeken is mér és rögzít (forrás: Balluff)
Megközelíthetetlen vagy veszélyes helyeken is mér és rögzít (forrás: Balluff)


A két kapcsolókimeneten kívül a hőmérséklet-érzékelőt IO-Link interfésszel is ellátták a paraméterek távoli beállításához és a vezérlővel vagy a vezérlőpanellel való közvetlen adatcseréhez. Opcionálisan analóg 4–20 mA-es kimenet is rendelkezésre áll.

A felhasználási lehetőségeket számtalan beállítási mód és a funkciók széles választéka bővíti. A pirométer tökéletes megoldást jelent többek között acélipari, öntödei, kovácsipari, kerámia- és üvegipari alkalmazásokhoz.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés