hirdetés
hirdetés

Process

Bővül az RS Pro tesztelő- és mérőeszközök kínálata

Az új eszközök többek között felhőkapcsolatú adatnaplózást és környezetvédelmi méréseket tesznek lehetővé.

hirdetés

Az RS Components (RS) számos új termék bevezetésével jelentős mértékben bővíti RS Pro tesztelő- és mérőeszköz-portfólióját. A termékek között találunk wi-fi-n keresztül kommunikáló, felhőkapcsolatú adatnaplózókat, többfunkciós berendezésvizsgáló műszert, strapabíró multimétert, gázszivárgás-érzékelőket, páratartalom-mérőket, nyomásmérőket és részecskeszámlálókat is.

Az új Pro-Mote wifFi adatnaplózó termékcsalád diszkrét, vízálló kialakítású és számos mérőszonda tartozik hozzá, amelyek képesek egy- és kétcsatornás hőmérséklet- és páratartalom-mérésre. A wi-fi-alapú eszközök beállítása az okostelefonos alkalmazással igen egyszerű, emellett pedig akkumulátor-üzemidejük akár két év is lehet.

A Pro-Mote adatnaplózók ideálisak hűtőházak és raktáregységek hőmérsékletének és páratartalmának felügyeletére, az eltárolt adatokat képesek feltölteni az EasyLog felhőbe, így a felhasználók az EasyLog alkalmazás segítségével képesek böngészőn, okostelefonon vagy táblagépen keresztül vezeték nélkül streamelni, rögzíteni és megtekinteni a hőmérséklet- és páratartalom-adatokat. Az adatnaplózókon riasztások is beállíthatók, ha egy érték átlépné a beállított hőmérsékleti zónát. Ezenfelül elérhető az adatnaplókhoz használható EL-Mote tartozékok termékcsaládja, amely hőmérséklet- és páratartalom-mérő külső szondákat és egy dedikált tápegységet is tartalmaz.

Pro-Mote wi-fi adatnaplózó (forrás: RS)
Pro-Mote wi-fi adatnaplózó (forrás: RS)

A strapabíró, 3,5 hüvelykes, színes LCD-kijelzővel rendelkező többfunkciós berendezésvizsgáló lehetővé teszi szigetelési ellenállás, földelési ellenállás, hurokimpedancia, feszültség, RCD, PFG és PSC mérését. Az egységet háztartási berendezések, valamint kereskedelmi és ipari alkalmazások rögzített kábelezésének helyes beszerelésének ellenőrzésére tervezték.

Egy másik strapabíró eszköz a true-RMS digitális multiméter, amely ideális olyan zord körülmények közötti használatra, mint például az élelmiszerfeldolgozók vagy egyéb iparágak. Az eszköz egy 6000 számformátumú, II-es osztályú, IP67-es besorolású, kétrétegű, fröccsöntött műanyag házzal rendelkező multiméter. Megfelel a III/IV. biztonsági kategóriák előírásainak, 1000 V-os AC/DC és 10 A-es bemenetekkel rendelkezik, mérési funkciói között pedig megtalálható az áramerősség/feszültség, ellenállás/folytonosság, kapacitás/frekvencia és munkaciklus/hőmérséklet/dióda vizsgálata is.

A kibővített termékkínálatban többfajta koaxiális és LAN-teszter is található, beleértve egy RJ45, RJ12/11 és koaxiális kábelek ellenőrzésre szolgáló hálózati vizsgálóberendezést, valamint egy erősítőszonda-készletet, amellyel gyorsan azonosíthatók és nyomon követhetők egy adott csoporton belüli kábelek és vezetékek, illetve ellenőrizhetők a telefonvonalak működőképessége.

Végül bevezetésre kerül több környezetvédelmi érzékelő. Például egy gázérzékelő az éghető gázok (metán, propán, bután) jelenlétének azonosítására. Számos kézi nyomásmérő rutinszerűen elvégzett karbantartásokhoz, illetve két részecskeszámláló karbantartási szakemberek számára a beltéri levegő minőségének vizsgálatához, valamint egy sor nem invazív eszköz fa- és egyéb építőanyagok nedvességtartalmának mérésére.

Az összes termék az RS Pro termékcsalád nemrég bejelentett eszközeihez csatlakozik, amelyek között megtalálható egy true-RMS digitális multiméter és egy oszcilloszkóp funkcióit ötvöző MeterScope, valamint egy kétcsatornás, 20 MHz-es digitálisoszcilloszkóp-sorozat.

(forrás: RS Components/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés