hirdetés
hirdetés

Enterprise Group webinárok

Szakértői segítség az online munkatérben is

Kihasználva a digitalizációban és az online kapcsolattartásban rejlő lehetőségeket, az Enterprise Group szakmai tanácsadással és oktatással támogatja az ipart. 

hirdetés

Az új típusú koronavírus-járvány jelentősen átalakította munkavégzésünket az elmúlt hónapokban. A váratlan vírushelyzettel szembesülve a világ nagy részén otthoni munkavégzésre álltak át a vállalatok, ez pedig a magyarországi cégeket is érintette. Az új helyzet új kihívásokat teremtett, a korábban megszokott folyamatok átalakultak és ehhez mindannyiunknak alkalmazkodnia kellett. Az Enterprise Group PLM üzletágának munkatársai is – partnereihez hasonlóan – karanténba vonultak a korlátozások bevezetésekor, azonban ez nem azt jelenti, hogy korlátozottan állnának ügyfeleik rendelkezésére. Kihasználva a digitalizációban és az online kapcsolattartásban rejlő lehetőségeket, igyekeztek megtalálni a módját annak, hogy szakmai tanácsadással és oktatással támogassák az érdeklődőket. Az elmúlt hónapokban webinarokat szerveztek, blogoltak és online szaktanácsadásokat tartottak. Így a felmerülő problémákat és kérdéseket igyekeztek valós időben megválaszolni, ahogy a jövőben is állnak az érdeklődők és partnereik rendelkezésére.

Könnyen elérhető szakmai képzések

Céljuk, hogy a megváltozott helyzetben is hatékony szakmai tanácsadással segítsék ügyfeleiket. Ennek részeképp online webinarokat szerveznek, amelyeken egy-egy szoftverfunkciót vagy műveletet mutatnak be részletesen. A tematika összeállításánál figyelembe vették, hogy azok, akik most ismerkednek az alkalmazott szoftverekkel ugyanúgy találjanak releváns és érdekes tartalmakat, mint azok, akik már régóta felhasználók. Szó lesz tehát a szoftverek alapfunkcióiról, a szoftveres automatizálási lehetőségekről és a CAM programozásban rejlő lehetőségekről.

Webinárjaik eseménynaptárát itt tekintheti meg

A szoftverfunkciókon túl pedig a jövőben olyan témákat járnak majd körbe webinárjaikon, mint a CAM szoftverek használatával elérhető hatékonyságnövelés, a gyártástervezés új lehetőségei vagy a szoftverberuházások megtérülése. Szakértőik gyakorlati tanácsokat és praktikus szempontokat fogalmaznak meg, amelyek mentén minden jelenlegi és jövőbeli felhasználó könnyebben mérlegelheti a CAM beruházásban rejlő lehetőségeket.
Az új helyzethez alkalmazkodva webes platformon rendezték meg hagyományos Solid Edge és Edgecam versenyt is, amely az online térben is hasonlóan sikeres volt, mint az elmúlt években. Ráadásul a verseny is jó példa volt arra, hogy a szoftverek otthoni környezetben is ugyanolyan hatékonyan alkalmazhatók, mint az irodákban.

Szakmai tartalom szakemberektől szakembereknek

A webinarok szervezése mellett blogjukat is rendszeresen frissítik. Olyan szakmai tartalmakat tesznek közzé, amelyek segíthetnek az irodai környezetben már bevett módon alkalmazott és kedvelt szoftverek otthoni használatában. Blogbejegyzéseikben bemutatják, hogyan lehet használni otthonról is ezeket a szoftvereket, illetve hogyan segíthet munkatársaknak a megfelelő beállításokkal. Kitérnek arra, hogyan lehet a használat kényelmes, biztonságos és természetesen most is tájékoztatják a blog követőit a szoftverújdonságokról.

Ezek a tartalmak pedig nemcsak a járvány idején lehetnek hasznosak: az elmúlt hetek bebizonyították, hogy a váratlan események gyors és hatékony kezelése kulcsfontosságú. A vállalatok rentábilis működése szempontjából elengedhetetlen, hogy a rendelkezésre álló eszközöket szükség esetén ki tudják használni. Tartalmaikkal tehát az ilyen helyzetekben jól alkalmazható tudást igyekszenek átadni.

Konzultációk egyéni igények szerint

Az átállás, bár sok szempontból minden vállalat számára hasonló, mégis eltér. Ezen eltérések kezelésében egyéni konzultációk keretében állunk partnereik rendelkezésére. Legyen szó egy alkalmazási feladatról, egy beállítási nehézségről, egy komplett szoftveres környezet létrehozásáról, szakértőik továbbra is elérhetőek az ügyfelek számára, a járványhelyzet által megkövetelt biztonsági intézkedések betartása mellett.

Céljuk, hogy széles körű szolgáltatásaikkal akkor is a forgalmazott szoftvertermékek felhasználói mellett állhassanak, amikor egy olyan globális vészhelyzet nehezíti a munkát, mint az új koronavírus-járvány. Most pedig, hogy a korlátozások enyhülnek, szeretnének továbbra is biztonságos módon segíteni abban, hogy a veszteségekből előnyt kovácsolhassanak partnereik.

További információ: Enterprise Group honlapján található.

(forrás: Enterprise Group)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés