hirdetés
hirdetés

Megvannak a nyertesek

Lezárult az Év Gyára 2019 verseny

Elérkezett a pillanat: hamarosan kiderül, hogy kik lettek Az Év Gyára 2019 verseny legjobbjai.

hirdetés

A GyártásTrend magazin ötödik alkalommal hirdette meg az Év Gyára versenyt. Minden hazai termelőüzemmel rendelkező cég pályázhatott a meghirdetett 9 kategóriára, az összetett Év Gyára díjat pedig az a cég nyerhette el, amely több kategóriában pályázott, és legalább az egyikben az első helyen végzett. 

A verseny szakmai partnere, a Process Solutions Group kiértékelte az idén beérkezett 57 kategóriapályázatot és kialakította a legjobb eredményt elért cégek listáját. Shorlistre 9 pályázó került, és a zsűri 2 összetett nyertesnek, valamint 9 kategóriagyőztesnek osztott ki díjat, illetve egy különdíj is gazdára talált.

Kategóriánként a három legjobb kiválasztott céget tömörítő listán szerepel autóipari beszállító, elektronikai gyártó, de gyógyszer- és vegyipari gyártó is. A pontszámok alapján egyes kategóriákban szoros eredmény született, eseteként holtverseny is kialakult. A zsűri végül parázs vita után hozta meg döntéseit, amelyekben nem egyszer a helyszíni gyárlátogatás tapasztalatai jelentették a mérleg nyelvét.

A kialakult helyzethez alkalmazkodva idén rendhagyó módon, online eredményhirdetést szervezünk, ahol virtuálisan adjuk át az év legjobbjainak az elismeréseket! Az ünnepélyes online eredményhirdetés időpontja: 2020. augusztus 10. 19 óra. Helyszíne: az Év Gyára weboldala.

Tartsanak velünk, hogy megtudják, kik lettek az Év Gyára 2019 verseny győztesei!

Kiemelt támogatóink:

Partnereink:

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés