hirdetés
hirdetés

Videofelvétel

Kamerák akcióban

Ma már nem kell hollywoodi rendezőnek lenni ahhoz, hogy leforgassuk saját mozinkat, amint motorosként vagy bringásként az országutakat rójuk. 

hirdetés

Ha Mio MiVue akciókamerával indulunk útnak, minden kalandot hazavihetünk. Ha pedig a túra során bármilyen probléma adódna, felvételeink a helyzet tisztázásában is a segítségünkre lesznek.

Az akciókameráknál elsődleges szempont, hogy minél kisebbek és könnyebbek legyenek, illetve minél jobban az emberi szemhez közelítő látószögben érzékeljenek. Ezért az új MiVue kamerák lencséje széles látószögű, mintegy 130 fokot képes befogni. A pillekönnyű, alig több mint 70 grammos készülékek a kormányon vagy a sisakon könnyen elhelyezhetők, a különleges, tépőzáras anyagból készült tartó elnyeli a menet közbeni rezgéseket, így stabilabb lesz a felvétel, kevésbé rázkódik a kép.

Kicsi, könnyű és időjárásálló az akciókamera (forrás: Mio Technology)
Kicsi, könnyű és időjárásálló az akciókamera (forrás: Mio Technology)

A tartós akkumulátor segítségével egyetlen feltöltéssel akár 2,5 órán át folyamatosan rögzíthetjük a látványt. Az akciókamerák vízállóak, ezért párában, ködben vagy esőben is bátran használhatjuk őket. A borús ég vagy az alkonyati félhomály sem akadály: a minőségi, F1,8-es rekeszértékű üveglencse több fényt enged be, így gyenge fényviszonyok között is világosabb képet ad. A kamerák a felvételeket full HD-felbontásban, 30 képkocka/másodperc sebességgel, H.264 tömörítéssel rögzítik, így filmjeink a borotvaéles minőség mellett kis fájlméretűek is lesznek. Az elkészült felvételek kezelésében a Windows- és OSX-kompatibilis MiVue Manager szoftver lesz a segítségünkre.

(forrás: Mio Technology/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés