hirdetés
hirdetés

Telekommunikáció

Itt a Samsung táblagéppé alakítható telefonja

A Galaxy Fold ki-behajtható kijelzőjének technológiája tulajdonképpen egy elrejtett zsanérrendszeren alapszik.

hirdetés

Samsung Fold néven összecsukható kijelzőjű táblagép-telefon hibridet mutatott be a Samsung.

A Galaxy Fold belül egy 7,3 hüvelykes Infinity Flex Display képernyőt, kívül, összehajtogatott állapotban pedig egy 4,6 hüvelykes kijelzőt tud felmutatni. A képernyő táblagép formában QXGA+ (4,2: 3), telefon formában pedig HD+ (12: 9) felbontású.

A készülék 2 akkumulátorának összes kapacitása 4380 milliamperóra.

A Galaxy Foldon az applikációk összevissza hajtogatások közepette is gördülékenyen alkalmazkodni tudnak az aktuális formátumhoz, valamint egy új Multi Active Window nevű technológia segítségével az eszköz három elindított alkalmazást tud egyidejűleg megjeleníteni a képernyőn.

Galaxy Fold (Forrás: Samsung)

A Galaxy Foldon összesen 6 kamerát lehet felfedezni, 3-at hátul, 1-et elöl és 2-t belül. A hátsó 3 egy 12 megapixeles nagylátószögű kamera, egy 12 megapixeles teleobjektíves kamera és egy 16 megapixeles ultraszéles látószögű kamera. Elöl egy 10 megapixeles selfie kamera hunyorog, belül egy másik 10 megapixeles selfie kamera és egy 8 megapixeles mélységérzékelő kamera lapul.

Jóllehet, a Galaxy Foldon nincs MicroSD kártyahely, a szerkezet 512 GB tárhellyel érkezik. A memóriája 12 GB. A Samsung szerint egy 4G/LTE és egy 5G verziója is lesz az eszköznek.

A képernyő ki-behajthatóságát a dél-koreai cég Infinity Flex Display nevű technológiája teszi lehetővé, amelynek lelkét tulajdonképpen egy elrejtett, strapabíró zsanérrendszer képezi.

A készülék négy színben, jelesül Cosmos Black (Kozmosz Fekete), Space Silver (Űrszürke), Mars Green (Mars Zöld) és Astro Blue (Astro Kék) árnyalatban fog megérkezni a boltokba. A gyártó által hivatalosan is luxuskészülékként beharangozott telefon értékesítése a tengerentúlon április 26-án 1980 dolláros, Európában pedig május 3-án nagyjából 2000 eurós áron kezdődhet meg.

(forrás: Interesting Engineering)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[234928] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés