hirdetés
hirdetés

Optimális ipari technológiák

Ipari elszívástól a méréstechnikáig

A Hardtest Ipari Kereskedelmi Kft. 25 éves fennállása alatt folyamatosan az ipar fejlődéséhez igazította termékválasztékát. Szakmai segítségére számíthatnak a partnerei, hiszen sokszor csupán egy előírás alapján is velük együtt gondolkozva igyekeznek megtalálni az optimális technológiát.

hirdetés

Ipari elszívástechnológia

A Hardtest Kft. – mint a Ruwac Industriesauger GmbH gyártó kizárólagos hazai képviselője – értékesíti, karbantartja és szervizeli a Ruwac csúcsminőségű ipari elszívó berendezéseit.

A Ruwac termékei egyedülállóak a piacon a szabadalmaztatott intelligens moduláris rendszernek, az Atex robbanásbiztos megfelelőségnek és a garantált német minőségnek köszönhetően. Minden alkalmazáshoz a legmegfelelőbb megoldást, az ideális elszívó berendezést kínálják: a folyékony, a szilárd, az ártalmatlan vagy akár a gyulladásveszélyes anyagokhoz egyaránt. 

Ruwac ipari elszívó (forrás: Hardtest)
Ruwac ipari elszívó (forrás: Hardtest)

Felhasználási területek: fémmegmunkálás, alumíniumipar, gépjárműgyártás, műanyagipar, vegy- és gyógyszeripar, malom- és élelmiszeripar, faipar, központi elszívó rendszerek, mezőgazdaság, finomelektronika, öntödék.

Ipari folyadékok tisztítása és újrahasznosítása

A világ vízkészletei egyre szűkösebbek, de vizeink szennyezése tovább zajlik. Számos ipari ágazatban keletkezik szennyvíz, amely komoly problémát jelent környezetünkre nézve, másrészt ártalmatlanítása sokba kerül. A Hardtest újrahasznosító megoldásaival mindkét problémát egyszerre lehet megoldani.

H2O-bepárló és vákuumdesztilláló berendezések

A veszélyes hulladék 95%-ából desztillátum készül, amely ipari vízként újra felhasználható a gyártásban. Bepárlással újrahasznosítható folyadékok: emulziók, formaleválasztó olajok, mosó-zsírtalanító fürdők, felületkezelő folyadékok, felmosóvizek. Jellemző felhasználási területek: öntödék, fémmegmunkáló cégek, felületkezelő és galvanizáló cégek, alkatrészgyártók, illetve bármilyen gyártó cég, ahol veszélyes hulladék keletkezik.

Ipari szennyvíz kezelése újrafelhasználáshoz
Ipari szennyvíz kezelése újrafelhasználáshoz

Zyklomat szilárdszennyeződés-szűrők

Az emulziókból, olajokból vagy mosó-zsírtalanító fürdőkből történő nagyobb mennyiségű szilárd szennyeződések kiszűrése esetében az egyik legjobb megoldás egy Zyklomat szűrőberendezés. Speciális, egyedileg tervezett ülepítőrendszerek léteznek az 5–10 mikron méretű szilárd szennyeződésekhez. Ezek kis és nagy mennyiségű gyártói folyadékok szűrésére alkalmasak 120 l/min és 2000 l/min közötti teljesítménnyel.

STA-centrifugák

A dobcentrifugák szinte bármilyen gyártói folyadék tisztítására, karbantartására használhatók, emulzióból az olaj, mosó-zsírtalanító fürdőből a szilárd részecskék eltávolítására tökéletesen alkalmazhatók. A nagyobb és kisebb teljesítményű automata, öntisztító vagy kézi tisztítású dobcentrifugák szűrési finomsága 3–5 µm.

STA-dobcentrufugák
STA-dobcentrufugák

Keménységmérő gépek az ipar minden területére

A választékban szereplő keménységmérő gépek az ipar minden területére kínálnak megoldást: hordozható és asztali kivitelű berendezések a gyors keménység-ellenőrzéstől a nagy pontosságú mérésig, elemzésig segítséget nyújthatnak a bejövő áru vagy a gyártás közbeni ellenőrzések elvégzésében. Alapkészülékektől a teljesen automata kivitelig kínálnak megoldásokat, a két véglet között pedig végtelen a lehetőségek tárháza.

Méréstechnika – mérőgépek, mérőeszközök, mérőműszerek

A megfelelő mérőeszközt a megfelelő helyen. Ennek jegyében forgalmaz a Hardtest prémium kategóriájú eszközöket, kedvező árú és minőségű kézi mérőeszközöket. Minden mérési célra megtalálható a keresett terméket. A legegyszerűbb mérőmikroszkópoktól kezdve a bonyolultabb sorozatmérésekhez kifejlesztett mérőgépeken át a digitális mérőprojektorokig széles skálát biztosítanak a pontos és innovatív mérések területén.

Kézi mérőeszközök is szerepelnek a választékban
Kézi mérőeszközök is szerepelnek a választékban

Standszám: A pavilon 101D

www.hardtest.hu

www.meroeszkozbolt.hu

(x)

(forrás: Hardtest/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés