Forgácsolás

Fókuszban a nagy keménységű anyagok megmunkálása

A Solutions Metál Kft. fémforgácsoló szerszámok, forgácsolt alkatrészek, ipari érintkezők gyártásával, illetve fémipari szerszámok felújításával, újraélezésével foglalkozik. Az idei Mach-Tech kiállításon a szerszámkiadó automatákat, és a nagy keménységű anyagok (VHM) forgácsolásához alkalmas szerszámgyártást mutatja be.(X)

hirdetés

A Solutions Metál Kft. keményfém megmunkálására alkalmas VHM szerszámgyártásra és élezésre, szerszámkiadó automaták forgalmazására és beüzemelésére koncentrál.

Élen jár a fémipari forgácsoló szerszámgyártásban, forgácsoló szerszámai elkészítésénél a legmodernebb 3D-tervező, szimulációs és gyártó programokat használja.

Célkeresztben az egyedi igények kiszolgálása
Célkeresztben az egyedi igények kiszolgálása

A cég több évtizedes speciális szaktudással támogatja partnerei egyedi igényeit, minőségi munkáját pedig a világ legmodernebb német megmunkálási és ellenőrzési technológiák alkalmazásával garantálja.
A Solutions Metál Kft. teljes körű megoldást nyújt partnerei számára egyedi, speciális igények kielégítésére a forgácsoló szerszámgyártás, élezés területén. A vállalkozás számára fontos az állandó megújulás szakmai és technológia szinten, illetve a folyamatos modernizálás és piackutatás. Vallják, hogy fejlődésünkhöz elengedhetetlen a sokrétű szaktudással rendelkező alkalmazotti létszám folyamatos bővítése, munkatársaik folyamatos képzése. Több mint 22 db CNC géppel és 45 kollégával állnak partnereik szolgálatában, így megfelelő hátérrel rendelkeznek a komplex forgácsolószerszám-gyártáshoz.

A Mach-Tech szakkiállításon a cég szerszámkiadó automaták bevezetésére és a VHM egyedi és általános szerszámgyártás és –élezés megoldásaira fókuszál majd.

Várják a forgácsoló szerszám felhasználóit, a kis-, közepes és nagyvállalatok érdeklődőit, hogy a közvetlen kapcsolatépítéssel felmérhessék az igényeket, amelyekre személyre szabott megoldást kínálnak.

Standhely a kiállításon: „A” csarnok 213C Stand

Elérhetőség: www.solmet.hu 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

Nagy János (0630-636-1866)
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[235721] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés