hirdetés
hirdetés

Komplex logisztikai szolgáltatás

Új logisztikai csarnok Tatabányán

A Rudolph Ipari Logisztikai Kft. az új tatabányai csarnokával tovább szélesítette raktározási és szállítmányozási szolgáltatásait.

hirdetés

A Rudolph Autóipari és Ipari Logisztikai Kft. az ügyfelei számára olyan teljes körű logisztikai szolgáltatásokat nyújt, mint a raktározás, a komissiózás, az átcsomagolás, a szettképzés, valamint az úgynevezett JIT, JIS és kanban rendszerű – azonnali vagy valós idejű – szállítás. Az ügyfélkörében olyan partnerek is találhatók, amelyek számára inhouse logisztikát végeznek, azaz a telephelyükön bonyolítják le a partnervállalat átfogó logisztikai tevékenységét. Kérés esetén – a megállapodás keretein belül – a partnercégek belső és külső logisztikai tevékenységeit is átveszik, illetve hozzáadott érték jellegű szolgáltatásokat szintén kínálnak, mint például a különféle szerelési munkák. A Rudolph-csoport spediciós részleggel is rendelkezik, amely szállítmányozással foglalkozik, bel- és külföldön egyaránt.

A Rudolph Logistik Gruppe komplex logisztikai szolgáltatást nyújt a hazai cégeknek. Ennek érdekében valósított meg hárommilliárd forintos csarnokfejlesztést Tatabányán. A beruházással jelentősen kibővülő raktárterület egyedülálló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. A 6000-ről 23 000 négyzetméteresre növelt összterületen a legmodernebb raktáripari, irodai, technikai és kényelmi berendezések és eszközök várják az ügyfeleket. A jól megközelíthető, Győrtől és Budapesttől egyaránt 60 kilométerre fekvő, korszerű technológiával felszerelt és folyamatos őrzéssel biztosított tatabányai telephely számos szakszolgáltatást kínál az áruátvételtől a modulszereléseken át a göngyölegkezelésig és a transzportig.

23 ezer négyzetméteresre bővült a tatabányai logisztikai csarnok (forrás: Rudolph)
23 ezer négyzetméteresre bővült a tatabányai logisztikai csarnok (forrás: Rudolph)

A logisztika területén meghatározó piaci szereplő, német családi tulajdonú vállalat több mint 20 éve van jelen Magyarországon. Győri székhelye után sorra nyitotta telepeit Dunakilitin, Oroszlányban, Tatabányán és Téten. Az új tatabányai beruházással együtt a Rudolph Logistik Gruppe összesen 65 000 négyzetméter raktárkapacitással rendelkezik Magyarországon.

Ismerje meg logisztikai szolgáltatásainkat, és lépjen kapcsolatba velünk!

(x)

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés