hirdetés
hirdetés

Munkavédelem

Tízezer cikk közül válogathatnak a cégek

Új munkavédelmi katalógus

Több mint háromszáz oldalon, tízezer munkavédelmi terméket mutat be egy frissen megjelent katalógus. 

 

hirdetés

A Mewa munkavédelmi márka katalógusában mindenki rövid idő alatt megtalálja a számára megfelelő termékeket. A műhelyek és ipari vállalatok számára összeállított kötet első oldalain a legkiemelkedőbb termékeket mutatják be. Neves márkák és újdonságok garantálják a minőséget és funkcionalitást, hogy a cégek maximális védelmet nyújthassanak dolgozóiknak.

Segítenek a választásban

A katalógus számos újdonsággal is szolgál. Így például a vállalat saját márkája, a Kosar új termékekkel rukkol elő a munkavédelmi ruházat, lábbelik és kesztyűk kategóriájában. Az Elten nevű gyártó is szélesítette választékát, így kiváló minőségű biztonsági cipőket találhatunk a láb optimális védelmére, méghozzá a különböző munkakörökre szabott változatokban. 

Noha a megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztása nem könnyű feladat, nem is lehetetlen. Ezért a Mewa háromlépcsős rendszerben segíti a legmegfelelőbb lábbeli megtalálását. Az egyéni tanácsadás részlépéseit az igény elemzése, a modell kiválasztása és annak felpróbálása alkotja, amelyhez szakértők nyújtanak személyes segítséget a helyszínen. 

Bármilyen igényhez a legmegfelelőbb munkavédelmi termék
Bármilyen igényhez a legmegfelelőbb munkavédelmi termék

A katalógusból megrendelhetők a vezető márkák és a legjobban fogyó termékek. És persze az újdonságok is a biztonsági munkaruháktól és munkavédelmi sisakoktól kezdve a bőr védelmét szolgáló árucikkeken át a biztonsági kesztyűkig. Csakúgy, mint a szem védelméig és a különféle, higiéniát szolgáló termékekig. 

A Mewa a munkaruházat személyessé tételét is támogatja. Többféle anyag és eljárás is választható egy cég logójának, illetve a munkatársak nevének megjelenítésére a ruházaton. Ebben segít a Mewa hímzéssel és logózással foglalkozó részlege, amely jelentős tapasztalatokkal rendelkezik az egységes céges megjelenés terén. 

Online is kereshető

A Mewa könnyen használható online áruházában is megtalálhatók a termékek. Keresse fel a buy4work.mewa.hu oldalt, ahol néhány kattintással megrendelheti a legismertebb márkákat. A hangsúly a kényelmen és gyorsaságon van: az intelligens keresőfunkció segítségével a vásárlók pillanatok alatt rábukkanhatnak a termékekre a 10 ezer cikk között.

Az oldalon három kategóriában lehet keresni: „Termékek”, „Szolgáltatások”, „Segítség”. Ez a rendszer jelentősen megkönnyíti a lépésről lépésre történő válogatást. Intelligens szűrők segítségével közvetlenül eljuthatunk a legmegfelelőbb termékhez. A szállítás 75 eurós (25 ezer forintos) megrendelések felett ingyenes.

Az üzemi textíliák és munkavédelmi cikkek mellett a „Szolgáltatások” menüpont alatt kiegészítő szolgáltatások érhetők el. Itt lehet például feliratozást rendelni a munkaruhákra, tanácsadást kérni a lábbelikkel és kesztyűkkel vagy a munkavédelmi hatóság ellenőrzésével kapcsolatban.

 (A cikk eredetileg a GyártásTrend magazin októberi számában jelent meg.)

(forrás: MEWA/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés