hirdetés
hirdetés

Szállítmányozás

Részrakományos szállítással bővít a UPS

A UPS részrakományos opcióval bővíti Kína és Európa közötti szállítási szolgáltatásait. A szolgáltatás Csengcsou és Hamburg között vehető igénybe, és a UPS Preferred multimodális szolgálgatási portfóliójának részét képezi.

hirdetés

A UPS Preferred portfólió a légi, vasúti, tengeri és/vagy szárazföldi szállítás ötvözésével segít a cégeknek egyensúlyozni beszállítói láncuk gyorsaságát és költségeit a fogyasztói igények kielégítése érdekében.

Az elmúlt tíz év két legnagyobb globális kereskedelmi partnere, Kína és az Európai Unió kereskedelmi növekedését 2014-ben több mint 600 milliárd amerikai dollárra becsülték, és várhatóan 2020-ra eléri az 1 trillió amerikai dollárt is. A szolgáltatási portfólió bővítése a UPS elkötelezettségét mutatja a Selyemút Gazdasági Övezet menti infrastrukturális fejlesztések irányában. A bővítés egybeesik Kína gyáriparának alacsony költségű, nagy volumenű gyártásáról innovatívabb, minőségorientált és fogyasztó-centrikusabb megközelítésére váltásával is.

“Fogyasztóink azért fordulnak a UPS-hez, hogy olyan megoldásokból részesüljenek, amelyekkel új piacokat érhetnek el, miközben költségeiket is egyensúlyban tarthatják – mondta Jens Poggensee, a teheráru továbbítás üzletág elnöke. “A UPS Preferred LCL szolgáltatásunk több áruszállítási lehetőséget biztosít fogyasztóink számára, hogy a növekvő kereslettel összhangban szállítmányozzanak a világ egyik legnagyobb és legforgalmasabb kereskedelmi útvonalán.”

Azok a fogyasztók, akik igénybe vették a UPS Kína és Európa közötti FCL vasúti szolgáltatását, a légi szállítással összehasonlítva akár 65 százalékos költségmegtakarítást értek el, és a váltás majdnem 40 százalékos időmegtakarítást eredményezett az azonos útvonalon haladó hagyományos FCL tengeri szállítmányozási szolgáltatásokkal összehasonlítva. *

A gyorsabb és gazdaságosabb lehetőségek megteremtése mellett ezek a vasúti szállítmányozási lehetőségek környezetbarátabb megoldást képviselnek,  kevesebb energiát fogyasztanak, illetve alacsonyabb széndioxid kibocsátással járnak, mint a légi és tengeri áruszállítás.

A teljes konténer rakományos megoldások Csengtu és a lengyel Lódz városa között illetve Csengcsou és Hamburgot összekötő útvonalon vehetők igénybe. A vasúti szállítás és az indulási pont/végcél műholdas követő hálózatok összekapcsolásával a UPS Kína és Európa szerte tud szolgáltatásokat nyújtani fogyasztói számára.  

A héten belüli “ajtótól ajtóig” szolgáltatást a UPS műholdas követő technológiájával teljes láthatóságot és valósidejű tájékoztatást kínál a szállítmány haladásáról a UPS.com követő oldalon és GPS technológia felhasználásával is. A szolgáltatás biztonsági intézkedéseket és hőmérséklet-szabályozó lehetőséget is tartalmaz. 

(forrás: UPS/Gyártástrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés