hirdetés
hirdetés

Azonosítás

Nagy teljesítményű nyomtató kábelazonosításhoz

Az új BMP61 hordozható, gyors, és vezeték nélküli kapcsolatának és a nyomtatásra használható tartós címkék széles választékának köszönhetően számos azonosítási problémára kínál megoldást.

hirdetés

A Brady új, a hőtranszfer elvén működő BMP61 címkenyomtatója vezetékek, kábelek és alkatrészek gyors és hatékony azonosítására szolgál. A címkenyomtató a legzordabb ipari azonosítási alkalmazásoknál használható, a nagy teljesítményű anyagokkal tartós partner a helyszíni nyomtatásban, és megbízható a műhelyben.

A robusztus és hordozható BMP61 wifi funkcióval rendelkező kivitelben kapható, amely kompatibilis a LabelMark címkekészítő szoftverrel és a Brady mobilalkalmazásokkal. Egy okostelefonnal egyszerűen létrehozhatjuk a címketerveket, és a címkék extrém gyors és egyszerű elkészítéséhez elküldhetjük azokat a BMP61 címkenyomtatóra. Ugyanakkor használhatjuk a nyomtató USB-portjait is nagy mennyiségű címketerv gyors átmásolásához a számítógépről. A nagy méretű színes érintőképernyőn nyomtatás előtt ellenőrizhetjük a címkét, így elkerülhetjük a rossz nyomatok készítését és az anyagveszteséget. A képernyőn megjelenő visszajelzők mutatják, hogy elegendő festék és címke maradt a munka befejezéséhez.

A legzordabb ipari azonosítási alkalmazásoknál is használható (forrás: Bradly)
A legzordabb ipari azonosítási alkalmazásoknál is használható (forrás: Bradly)

A hőtranszfer elvén működő robusztus BMP61 címkenyomtató kompatibilis több mint 600 címkével és festékszalaggal. Mindegyik kombináció tartós, extrém körülmények között is jól teljesítő azonosítási megoldás, amely a legszigorúbb követelményeket támasztó iparágakban is használható kábelek és alkatrészek azonosítására. Hőzsugorcsövekre, önlamináló címkékre, emelt profilú címkékre, kábeljelölőkre és egyéb azonosítási megoldásokra is képes nyomtatni, és számos különböző fajtájú, méretű és színű anyagot képes kezelni akár 50,80 mm szélességben.

Az ügyfelek azonosítás terén felmerülő speciális igények teljesítésére egyedi méretű vagy alakú, színű vagy elrendezésű címkék is rendelhetők, amelyeken már rajta lehet a megrendelő logója is. Az azonosítási feladatok végrehajtásához csak be kell helyezni az egyedi címkét a BMP61 címkenyomtatóba. Az eszköz további szolgáltatásokat is kínál a kábelek és alkatrészek azonosításához.

(forrás: Mepax/Bradly/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés