hirdetés
hirdetés

Szállítmányozás

Milánóból Ázsiába

A Milánó–Kína-távolságon az első konténereket már sikeresen leszállították kevesebb mint 20 napos szállítási idővel.

hirdetés

Olaszországban terjeszkedik a Far East Land Bridge (FELB), amellyel célja az Ázsia és Olaszország közötti vasúti kapcsolatok fejlesztése, megbízható összeköttetés biztosítása Ázsia (Kína, Dél-Korea és Japán) irányában. További célja kihasználni a lehetséges szinergiákat, saját konténerflottáját alkalmazva az Oroszország, Kazahsztán és a többi CIS/STAN ország felé irányuló teherforgalom esetében. Ezenkívül a projektszállítmányozás (túlméretes áruk) széles szolgáltatási portfólióját biztosítja, amely elsősorban a vasúti szolgáltatásokon alapul.

Az olaszországi terjeszkedésnek köszönhetően a Milánó–Kína-távolságon az első konténereket már sikeresen leszállították kevesebb mint 20 napos szállítási idővel, illetve mostantól kezdve igénybe vehető a Milánó és Kína, illetve CIS/STAN országok közötti heti szolgáltatás is. 

A nyugatbalti kapcsolat javítása érdekében a FELB ezen kívül egy közvetlen vasúti kapcsolaton is dolgozik, amely a Małaszewicze/Brest határátkelőt köti össze Milánóval kevesebb mint 2 nap alatt.

Jelenleg a FELB a Kínából érkező szállításokat vasúti/kamionos szolgáltatások kombinációjával oldja meg 18 napon belüli átfutási idővel.

(forrás: FELB/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés