hirdetés
hirdetés

Logisztika

Logisztikai vezetők Budapesten

A második alkalommal megrendezett TRANSLOG Connect Kongresszus ismét bebizonyította, hogy nem véletlenül nevezik szakmai berkekben a logisztika és ellátásilánc - menedzsment vezető rendezvényének.

hirdetés

2012. november 28-29-én 21 európai ország több mint 500 felsővezetője gyűlt össze Budapesten, hogy megvitassa a legégetőbb szakmai kérdéseket, és megoldásokat találjon a legfontosabb kihívásokra. Az ötcsillagos rendezvénynek a hasonlóan nívós Corinthia Grand Hotel Royal adott otthont: itt találkozhattak a résztvevők Európa vezető szolgáltatóival, akik megoldások széles palettáját mutatták be a szállítmányozástól kezdve egészen a nyomtatásig.

A két nap alatt közel 1500 előre megbeszélt üzleti találkozó jött létre, melyet a kongresszus online felületén, a Meeting Scheduler weboldalon egyeztethettek a résztvevők a rendezvény kezdete előtt. Az online felület bizonyult a rendezvény egyik legnépszerűbb és leghasznosabb jellegzetességének; David Cuenca, a CHEP ügyvezető igazgatója így jellemezte: „A Meeting Schedulernek kiemelkedő szerepe volt a döntésben, hogy részt vegyünk a rendezvényen. Nagyon hasznos eszköz ami sokat segít az idő optimális kitöltésében. Briliáns.”

Nagy sikert aratott a konferencián többek között Prof. Sebastian Kummer, a Bécsi Gazdasági és Üzleti Egyetem Szállítmányozási és Logisztikai Intézetigazgatójának előadása, aki az ellátási lánc folyamatok rugalmassá tételének fontosságát mutatta be, kiemelve az alkalmazkodás jelentőségét a viharos gazdasági időkben. Miguel Suarez, a Kotányi korábbi ellátási lánc igazgatója, aki jelenleg a Swarovskinál tölt be hasonló pozíciót, előrejelzési nehézségeket és lehetséges megoldásokat hasonlított össze.

A program további előadói, mint például Rogier van Zon a TP Vision (Philips) globális raktározási és disztribúciós igazgatója, vagy Pascal Männche, a Deutz logisztikai alelnöke is rendkívül tanulságos tapasztalatokat osztottak meg a jelenlévő szakemberekkel. Mindezek mellett az Audi és a Coca-Cola gyárak látogatása alatt is hasznos benyomásokkal gazdagodhattak a résztvevők. Ahogy az első nap programjának elnöke és moderátora, Prof. Kummer összefoglalta: „A rendezvény nagyon profi, az előadók és a közönség kiváló, az előadások sokszínűsége tökéletes. Sok új ötlettel gazdagodtunk.”

A koktélfogadást megnyitó Jos Marinus, az Európai Logisztikai Szövetség elnöke és Wolfgang Kubesch, a BVL Ausztria igazgatója a delegáltak sokszínűségét, a kongresszus erős regionális fókuszát és a helyszín minőségét is dicsőítették, kiemelve, hogy ezek is hozzájárulnak ahhoz, hogy a TRANSLOG Connect a maga nemében egyedülálló és kétségkívül hiánypótló az európai kongresszusok között. A rendezvény jelentőségét nehéz lenne pontosabban megfogalmazni, mint ahogy azt Iris Ravnihar, a Hella Saturnus Slovenia logisztikai beszerzés vezetője tette: „Ablakot nyit a lehetőségekre: a beszállítókkal való találkozók és más vállalatok tevékenységének megismerése új ötleteket adnak, amitől a saját helyzetedet is teljesen más nézőpontból láthatod.”

Összegezve tehát 1500 hatékony üzleti találkozó, több száz felsővezető a régió összes országából és számtalan tapasztalatcsere jellemezte a TRANSLOG Connect második kiadását. A kongresszus 2013 novemberében újra megrendezésre kerül Budapesten.

További információért kérjük látogassa meg a rendezvény weboldalát,  vagy vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[121327] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés