hirdetés
hirdetés

TRANSLOG Connect Kongresszus 2018

Logisztikai kiválósági díjra lehet pályázni

Várják a régió logisztika- és ellátásiláncmenedzsment-folyamatait előmozdító innovatív pályázatokat.

hirdetés

A régió egyik legjelentősebb logisztika- és ellátásilánc-menedzsereit összefogó nemzetközi fóruma, a TRANSLOG Connect Kongresszus ad otthont minden évben a rangos szakmai elismerés, a Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági Díj átadóünnepségének.

A 2011-ben alapított díj célja, hogy reflktorfénybe helyezze a régióban egyedülálló logisztikai és nemzetközi szállítmányozáshoz kapcsolódó eredményeket, valamint az iparág figyelmét felhívja az kiemelkedő megoldásokat szállító cégekre. A nemzetközi szakértőkből álló zsűri azokat a már működő megoldásokat értékeli és jutalmazza, melyek innovativitásuk mellett fenntarthatóságukkal és költséghatékonyságukkal járulnak hozzá Kelet-Közép-Európa dinamikusan fejlődő logisztikai, ellátásilánc- és szállítmányozási folyamataihoz. A pályázaton startupok, kis- és nagyvállalatok, gyártó és logisztikai beszállító cégek, valamint kereskedelmi láncok ügyfélirányultságú projektjei is indulhatnak, melyek a régió valamely országában valósultak meg. A beadványnak tartalmaznia kell az innovatív módszer vagy projekt leírását és céljait, a fejlesztési szakaszokat, valamint a konklúziót, az eredményeket és a vezetői összefoglalót. A nemzetközi elismerésben részesülő megoldásokat 2018. november 13-án, a TRANSLOG Connect Kongresszus első napján hirdetik ki. A Kiválósági Díj nyertesei egyedülálló lehetőséget kapnak, hiszen a számos hazai és nemzetközi médiamegjelenésen túl projektjeiket a régió közel 20 országából érkező 500 logisztikai és ellátásilánc-menedzsmenttel foglalkozó szakembernek és vezető döntéshozónak prezentálhatják, mely kitűnő terep az új üzletszerzésre, rávilágítva ezzel a legfontosabb és legkiemelkedőbb termékeikre, szolgáltatásaikra és jó gyakorlataikra.

Az évente megrendezett üzleti-szakmai találkozót elsősorban vezető iparági szakemberek számára indították útjára –  nemcsak a tudáscsere-alapú és a személyes üzleti találkozók érdekében, hanem azért is, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a legfrissebb piaci trendekbe, a logisztikai-szolgáltatói kínálat új elemeibe, és katalizátorként hassanak az iparág szereplőinek a további eredményességére.

A részletes pályázati útmutató és brossúra letölthető a www.translogconnect.eu weboldal Excellence Award menüpontja alól. A pályázatok leadási határideje 2018. október 3.

(x)

(forrás: TEG/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés