hirdetés
hirdetés

Tapasztalt partner a szállítmányozásban

Járműipari logisztika intelligens DACHSER-megoldásokkal

A nagy fokú precizitást igénylő járműipari folyamatok hibátlan kivitelezése szempontjából elengedhetetlen az alkatrészek kifogástalan logisztikája. Ezen komplex szállítmányozási kihívásokhoz nagy tapasztalattal és széles körű iparági ismerettel rendelkező partner szükséges. (X)

hirdetés

Az ügyfélspecifikus és finomra hangolt logisztikai megoldások kifejlesztése terén nagy tapasztalatot szerzett a DACHSER-csoport, melynek munkatársai a partnereket releváns és az ellátási lánc szempontjából optimális megoldásokkal tudják ellátni.

Köszönhetően az olyan iparág-specifikus megoldásoknak, mint a just-in-time szállítás, valamint az olyan előnyöknek, mint a dupla szintes rakodás vagy a szünetmentes információáramlásra felépített nyomonkövetési rendszer, a DACHSER a legnagyobb autóipari gyártó cégek vezető logisztikai partnerévé nőtte ki magát mind az európai, mind az ázsiai piacokon. A pontos, rendszeres és zökkenőmentes szállítást olyan tényezők teszik lehetővé, mint a DACHSER egész Európát lefedő gyűjtőszállítmányozási hálózata, a kontinenseket összekötő Air & Sea Logistics üzletág, az egységes, integrált IT-rendszerek, valamint az egységes szabványok alapján működő megoldások intelligens kooperációja.

A cég a legnagyobb autógyártók vezető partnerévé nőtte ki magát nemzetközi szinten
A cég a legnagyobb autógyártók vezető partnerévé nőtte ki magát nemzetközi szinten

A járműipar számára jelentős előnyt biztosítanak a DACHSER hálózatában alkalmazott speciális csereszekrények, melyek különleges belső kialakításuk révén lehetővé teszik a szállítmányok dupla szintes rakodását, így biztosítva a szekrények maximális kihasználtságát. A csereszekrények alkalmazása által az optimális helykihasználtsággal egyidejűleg a küldemények biztonságos szállítása is garantált, hiszen az árukat nem közvetlenül egymásra, hanem egymás fölé, tartóelemekre helyezik. Ilyen módon a rakodásból eredő esetleges sérülések kockázata minimálisra csökkenthető.

A standard megoldásokon túl a DACHSER egyre több speciális ügyfélkéréssel is foglalkozik. A testreszabott szállítmányozási megoldások kialakításában nagy szerepet játszanak a gyűjtő, rész- és komplett rakományok kezelésében is átfogó ismeretekkel rendelkező szakmai értékesítők, akik megtervezik az ügyfélnek leginkább megfelelő logisztikai koncepciót.

A szállítási folyamatok menedzsmentjét az eLogistics webes platform támogatja, amely lehetővé teszi a fuvardíjak egyszerű kalkulációját, a megbízások elektronikus rögzítését, információt ad az egyes termékek futásidejéről, és biztosítja a szállítmányok nyomon követését. Az okoseszközön is elérhető Tracking & Tracing rendszernek köszönhetően a küldeményekről valós idejű, aktív státuszinformációk kérhetőek le.

A magas színvonalú szolgáltatás érdekében valamennyi DACHSER-telephelyen ugyanazokat az eljárásokat és működési szabályokat alkalmazzák, így az ügyfelek élvezhetik a megbízhatóság és a teljes körű árubiztonság garanciáit.

A DACHSER intelligens logisztikai megoldásai és globális hálózata biztosítja az ügyfelek számára a teljes ellátási lánc menedzselését egyetlen szolgáltatón keresztül.

(X)

(forrás: Dachser)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés