hirdetés
hirdetés

Crown Equipment Corporation

Fejlesztés a hatékonyságnövelés és a raktározási költségek minimalizálása mellett

A Crown Equipment Corporation a világ egyik legnagyobb anyagmozgató gépeket gyártó vállalata, amely híres a díjnyertes terméktervezés, a fejlett mérnöki és technológiai innovációk valamint kiváló aftersales   szolgáltatások terén. (X)

hirdetés

A Crown az anyagmozgató gépek széles skálája mellett automatizálási és flottamenedzsment megoldásokat is kínál. A vállalat központja (New Bremen, USA) mellett számos regionális központtal rendelkezik világszerte. A Crown targoncákkal igényes és ergonómikus dizájnt, a legújabb technikai innovációkat és különleges minőséget kínálnak.

Költséghatékony üzemeltetés az alkatrész szintű javíthatóság biztosításával

A Crown üzleti filozófiája olyan előremutató megoldások tervezésére és gyártására helyezi a hangsúlyt, amelyek javítják a vállalat termelékenységét és a raktári működés hatékonyságát. A Crown a targonca alkatrészeinek akár 85 százalékát saját maga tervezi és gyártja, beleértve a legfontosabb alkatrészeket, például a motorokat, a meghajtó egységeket és az elektronikus modulokat. Töréskárok esetén nincs szükség komplett komponensek cseréjére, hanem részegységenként alkatrész szinten történik a javítás. Ennek köszönhetően a javítási költségek jellemzően egy tizedesjeggyel alacsonyabbak a teljes élettartam alatt.

A Crown „Access 1 2 3” integrált vezérlőrendszere gyors hiba analízist és javíthatóságot tesz lehetővé, ezért nagyobb a rendelkezésre állási idő, illetve a versenytársaknál legalább 50 százalékkal rövidebb javítási átfutási idővel. A kiláthatóság, vezetőt segítő berendezések, jelölések növelik a munkahatékonyságot 20-25 százalékkal a versenytársakhoz képest. A 4 mm-es acél burkolatoknak köszönhetően ütközések esetén jóval kisebb a sérülés, ezáltal a javítási költség is.

Termékfejlesztésben is élen

A Crown Equipment anyagmozgatásban betöltött vezetői szerepét az is bizonyítja, hogy immár több, mint 100 nemzetközi formatervezési díjban részesült. A Crown anyagmozgató gépeket a legkisebb kézi raklapmozgatóktól kezdve a legnagyobb keskenyfolyosós targoncákig úgy tervezték, hogy a felhasználók igényeihez leginkább igazodjanak. A Crown kezelőbarát kialakításait a termelékenység, a kényelem és a biztonság javítása érdekében hozták létre. A termékfejlesztés minden szakaszában az biztonság szerves része a Crown targoncák tervezésének. A gépek beépített biztonsági funkciókkal vannak ellátva, amelyek segítenek megvédeni kezelőit és javítani a munkahelyi termelékenységet. A QuickPick Remote rendelés összekészítési technológiája leegyszerűsíti a munkafolyamatokat a termelékenység növelése és a kezelői fáradtság csökkentése érdekében. Ez a fejlett technológia segít akár 70 százalékkal csökkenteni a targonca platformjára való fel- és leszállási lépéseket.

Magyarországon kizárólag a QLM forgalmazásában!

 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés