hirdetés
hirdetés

Egymilliárdos beruházás az ablaküveggyárban

Hatezer négyzetméteres raktárcsarnokot épít közel egymilliárd forintos zöld mezős beruházás keretében a Trans-Sped Cégcsoport a Tatabánya-Környe Ipari Parkban.

hirdetés

Erős István operatív ügyvezető igazgató elmondta, hogy az új logisztikai központ, amelynek területe szükség esetén többszörösére is bővíthető, az AGC Glass Hungary Kft. autóablaküveg-gyár raktárigényét szolgálja ki. Papp Zoltán, az AGC Glass ügyvezető igazgatója hozzátette: a cég legfontosabb alapanyagát, a síküveget eddig Csehországban raktározták, és onnan szállították Tatabányára. Az új csarnok megépítésével hatról 1-3 napra csökken a szállítási idő.

A debreceni székhelyű Trans-Sped Cégcsoport 1990 óta van jelen a logisztikai piacon. Országos irodahálózattal, 170 ezer négyzetmétert meghaladó raktárkapacitással, hétszáz dolgozóval és száznál több közúti gépjárművel áll a megbízók rendelkezésére.

Az AGC Glass Hungary Kft. autóipari beszállítóként személygépkocsikhoz gyárt oldal- és hátsó üveget, valamint napfénytetőt a világ legnagyobb autógyárai számára. Termékeik 93 százalékát exportálják, a többi a győri Audihoz, a kecskeméti Mercedeshez és az esztergomi Suzukihoz kerül.

(forrás: MTI/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés