hirdetés
hirdetés

TRANSLOG Connect Congress 2017

Digitális evolúció a logisztikában

Homo Logisticus mottóval nyitja meg prof. dr. Sebastian Kummer, a Bécsi Közgazdaság-tudományi Egyetem Logisztikai Intézetének vezetője az ellátásilánc-menedzsment kelet-közép-európai szakembereinek 2017-es vezető szakmai találkozóját, a TRANSLOG Connect Kongresszust.

hirdetés

A nemzetközi üzleti kapcsolatok építését és szorosabbra fűzését célzó éves logisztikai fórum hetedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, és az ipar 4.0 térhódításával párhuzamosan a versenyben maradáshoz elkerülhetetlen digitális folyamatokat állítja programjának fókuszába. Az előadások témái között a digitalizáció és az automatizálás mellett megtalálható a humánerőforrás-gazdálkodás és az adatbányászathoz kötődő kihívások.

A kétnapos rendezvényen olyan jeles döntéshozók és logisztikai szakértők adnak elő, mint João Monteiro, a Log Index AG, a Kuehne + Nagel leányvállalatának vezérigazgatója, Stefan Putzlocher, a Daimler AG globális raktározási és létesítménygazdálkodási igazgatója, Zdravka Demeter Bubalo, a Mol Group humánerőforrás-gazdálkodási vezetője, Arkadiusz Glinka, a C. H. Robinson kelet-közép-európai szállítmányozási igazgatója és Peter Pirklbauer, az Airbus új technológiákért és koncepciókért felelős innovációs igazgatója, aki a 3D-nyomtatás lehetőségeit ismerteti az ellátási láncban.

A TRANSLOG Connect Kongresszus a kelet-közép-európai logisztikai trendek és üzleti kapcsolatok hálózatának meghatározó színhelye, ahol a régió összes országából ide látogató döntéshozók a teljesség igénye nélkül olyan cégek képviselőivel egyeztethetnek személyes találkozókat, mint a C. H. Robinson, a Kuehne + Nagel, a Honeywell, a Raben Group, az Ekol Logistics, a VMT EcoPack, a Rankpak és még sokan mások.

Ha fejlesztené nemzetközi kapcsolatait, vagy egyszerűen csak feltérképezné a cége számára optimális lehetőségeket, a részvétellel kapcsolatban látogasson el a rendezvény oldalára!

A november 22–23-án megrendezésre kerülő kongresszusról bővebb információ itt található.

(forrás: TEG/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés