hirdetés
hirdetés

Világpremierek a Logimaton

Digitális, innovatív megoldások az intralogisztikában

A Jungheinrich az idei Logimat szakvásár legnagyobb kiállítójaként két világpremierrel is készült.

hirdetés

A Logimat Nemzetközi Disztribúciós, Anyag- és Információáramlási Szakvásár és Kiállítás 2018-ban immáron 16. alkalommal került megrendezésre Stuttgartban. A március 13. és 15. között tartott vásár teljes betekintést nyújtott az üzemen belüli logisztika világába a beszerzéstől kezdve a gyártáson keresztül a kiszállításig. Az év első negyedében számos nemzetközi vállalat itt mutatja be innovatív technológiáját, termékeit és megoldásait, amelyek az üzemen belüli logisztikai folyamatokat racionalizálják, optimalizálják és azok költségeit csökkentik.

A Jungheinrich a vásár legnagyobb kiállítójaként két világpremierrel is készült. Itt került bemutatásra egy olyan innovatív targonca, amely mind a hatékonyság, mind az ergonómia, mind pedig a biztonság szempontjából értéktöbbletet teremt. A másik világújdonság egy automatizálási rendszer, amely új mércét állít a teljesítmény terén.

A Li-ion technológia lényegesen növeli a hatékonyságot és a teljesítményt (forrás: Jungheinrich)
A Li-ion technológia lényegesen növeli a hatékonyságot és a teljesítményt (forrás: Jungheinrich)

A hálózati rendszerek, a rugalmas energiafelhasználás és az egyedi automatizáltsági szint a kulcs a maximális hatékonyság és rakodási teljesítmény eléréséhez, valamint a hatékony anyagáramlás megvalósításához. A Jungheinrich fejlett szoftvermegoldásai meglepően egyszerű módon kötik össze egymással a gépeket, a folyamatokat bármilyen típusú raktárkörnyezettel.

Jövőbe mutató megoldások egy kézből

Easy Pilot Follow távvezérléssel egyszerűbb és gyorsabb komissiózás. A komissiózó targonca az automata kapcsolatnak köszönhetően a kezelő mellett halad és áll meg a távvezérlővel adott utasítások szerint.

A vezető nélküli automata targoncák folyamatos egyenletes teljesítményt nyújtanak, precízen dolgoznak, és kiválóan alkalmasak ismétlődő, rutin anyagmozgatási feladatok elvégzésére.

EKX magasraktári targonca, amely kategóriájának legkisebb fogyasztású gépe az innovatív szinkronmotor-technológiának és lítiumion akkumulátornak köszönhetően.

Li-ion technológia öt év garanciával. A Li-ion akkumulátorok a hagyományos savas ólomakkumulátorokhoz képest folyamatos, egyenletes teljesítményükkel rendkívüli előnyt biztosítanak a raktári hatékonyság és a rakodási teljesítmény terén. A Jungheinrich egyedülállóan a piacon öt év garanciát biztosít Li-ion akkumulátoraira.

(forrás: Jungheinrich/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés