hirdetés
hirdetés

Azonosítás

A világ első akkumulátor nélküli Bluetooth-olvasója

A környezetbarát Honeywell Voyager 1202g-BF lézeres vonalkódolvasó olyan technológiai újításon alapszik, amely kihasználja a Bluetooth technológia vezeték nélküli szabadságát a hagyományos akkumulátorokkal járó karbantartás és hosszú töltési idő nehézségei nélkül.

hirdetés

Mint minden Voyager vonalkódolvasó, az 1202g-BF is kiváló vonalkódolvasási képességgel rendelkezik gyenge minőségű vagy sérült vonalkódok esetén is. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat teljes szabadságot biztosít, normál munkakörnyezetben a bázisállomástól számított akár 10 méteres mozgástérrel. A kényelemi funkcióként a bázisállomáson található gomb segítségével hangjelzést lehet aktiválni, amelynek segítségével a dolgozó könnyebben megtalálhatja az elhagyott vonalkódolvasót. 

A technológia használata során az akkumulátor helyett „szuperkondenzátort” alkalmaznak, amely képes 35 másodperc alatt teljesen feltöltődni, és legalább 100 kód leolvasásra elegendő energiát biztosít. Ennek köszönhetően a Voyager 1202g-BF ideális olyan munkára, ahol esetenkénti vezeték nélküli leolvasásra van szükség, például kiskereskedelmi környezetben kiegészítőként pénztári vonalkódolvasókhoz vagy logisztikai komissiózási faladatokhoz.

35 másodperc alatt töltődik fel 100 kód leolvasására (forrás: Vonalkód Rendszerház)
35 másodperc alatt töltődik fel 100 kód leolvasására (forrás: Vonalkód Rendszerház)

A Voyager 1202g-BF plug-and-play eszköz, tehát azonnal használható vonalkódolvasó, amely önmagától érzékeli az interfészt. Mivel csatlakozáskor automatikusan konfigurálja magát az adott interfésznek megfelelően, ezáltal a telepítési folyamat rövidebb lesz, és a konfiguráló vonalkódok leolvasásának fáradságos folyamata szükségtelenné válik.

Az 1202g-BF a már bizonyított Voyager platformra épült, így a vezeték nélküli eszközök kényelmével kínál magas teljesítményű lineáris vonalkódolvasást – és mindezt akkumulátor nélkül. A 1202g-BF használatával eltűnnek az akkumulátoros eszközökhöz köthető karbantartási problémák.

A legfontosabb tudnivalók
  • Radikálisan lecsökkentett töltési idő miatt nincs szükség tartalék akkumulátorra a folyamatos használathoz.
  • Környezetbarát, mert nem szennyezi a környezetet az elhasznált akkumulátor.
  • Felhasználóbarát, mert az kisebb súlyának köszönhetően hosszabb távon is kellemes használatot biztosít.
  • A Bluetooth technológia jóvoltából a bázisállomástól számított közel 10 méteres körben kínál mozgásszabadságot.
  • Megbízható vonalkódolvasás: az eszköz jó kódolvasási képességének köszönhetően a gyenge minőségű vagy sérült kódok sem akadályozzák a munkafolyamatot.
  • IP42-es védettség.
  • Automatikus interfészkonfiguráció: a készülék interfésztámogatása lehetővé tesz az automatikus konfigurációt, amely helyettesíti a programozó vonalkódok leolvasásának időigényes feladatát.
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés