hirdetés
hirdetés

Logisztika

A legjobb logisztikai megoldásokat keresik

November 27-28-án immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a TRANSLOG Connect Congress, a logisztikai, szállítmányozási és ellátási lánc menedzsment iparág egyik legnevesebb eseménye, mely kiváló kapcsolatépítési lehetőségeket kínál.

hirdetés

A The Events Group az Európai Logisztikai Szövetséggel szoros együttműködésben idén először adja át a közép-kelet-európai logisztikai és ellátási lánc kiválósági díjat – mellyel a régió leginnovatívabb logisztikai és ellátási lánc fejlesztési megoldását ismeri el. A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbb, már működő logisztikai és ellátási lánc menedzsment módszerekre és ösztönözze az iparágban tevékenykedő szakembereket arra, hogy olyan innovatív megoldásokat valósítsanak meg, melyek hozzájárulnak a gyorsan növekvő közép-kelet-európai régió további fejlődéséhez. A pályázaton gyártó és beszállító cégek, valamint kereskedelmi vállalatok is részt vehetnek.

A pályázatokat független szakmai zsűri értékeli, melynek tagjai: Jos Marinus, az Európai Logisztikai Szövetség elnöke, Stefan Putzlocher, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary logisztikai igazgatója, Sebastian Kummer, a Bécsi Gazdasági és Üzleti Egyetem Szállítmányozási és Logisztikai Intézetének igazgatója, Miguel Suarez, a Swarovski ellátási lánc igazgatója valamint Rogier van Zon, a TP Vision globális raktározási és disztribúciós igazgatója.

A konferencia program széleskörű betekintést nyújt a logisztika, az ellátási lánc, a termelés, az IT, valamint a szállítmányozás és raktározás legfrissebb piaci trendjeibe
A konferencia program széleskörű betekintést nyújt a logisztika, az ellátási lánc, a termelés, az IT, valamint a szállítmányozás és raktározás legfrissebb piaci trendjeibe

Pályázni október 1-ig lehet: az értékelés során figyelembe veszik a megoldás innovativitását, átruházhatóságát, fenntarthatóságát, költséghatékonyságát és azt, hogy az ügyfél számára mekkora értéket képvisel. A kiválósági díjat elnyerő cégeket november 27-én a TRANSLOG Connect Congress, Közép-Kelet Európa legfontosabb logisztikai és ellátási lánc menedzsment csúcstalálkozójának koktélfogadása keretén belül hirdetik ki a Corinthia Grand Hotel Royalban.

A győztes cégek lehetőséget kapnak, hogy projektjüket bemutassák a legfontosabb és legkiemelkedőbb logisztikai és ellátási lánc szakembereknek. A pályázati lehetőségekről további információ itt található. A TRANSLOG Connect Congress rendezvényen helyi és nemzetközi autóipari-, elektronikai-, olajipari, nehézipari, kiskereskedelmi, élelmiszeripar, FMCG, és energiaipari beszállító vállalatok mutatják be legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat közvetlenül a legfontosabb üzleti döntéshozóknak.

A konferencia programja széleskörű betekintést nyújt a logisztika, az ellátási lánc, a termelés, az IT, valamint a szállítmányozás és raktározás legfrissebb piaci trendjeibe. A nagyszabású rendezvényt a TEG The Events Group szervezi az ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royal-ban Budapesten, ahová az iparágból több mint ötszáz vezető döntéshozót várnak.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés