hirdetés
hirdetés

27. Magyar Innovációs Nagydíj

Keresik az év leghasznosabb innovációit

Várják azon gazdasági társaságok, illetve szervezetek jelentkezését, amelyek 2018-ban jelentős innovációs tevékenységet folytattak. Az Országházban, nagy nyilvánosság előtt átnyújtásra kerülő innovációs díjakra, köztük az Innovációs Nagydíjra 2019. február 13-ig lehet pályázni.

hirdetés

November 21-én, az MTA Klubjában hirdette meg a Magyar Innovációs Szövetség a 27. Magyar Innovációs Nagydíjat. A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, illetve szervezetek vehetnek részt, amelyek a 2018. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel (új termékek, eljárások, szolgáltatások értékesítése) jelentős üzleti hasznot értek el.

A találkozón Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke ismertette a jelentkezés feltételeit, az eddigi tapasztalatokat. A pályázat először 1992-ben került kiírásra, az azóta eltelt 26 év során 1186 pályázat érkezett, és az 1028 mérhető innovációs teljesítmény közül 202 kapott innovációs díjat.

Az idei pályázaton a 2018. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítmények további hat kategóriában kaphatnak díjat. Az ünnepélyes átadásra 2018. március végén kerül sor az Országházban.

Az elbírálás során a bírálóbizottság a 2018-ban elért többleteredmény/többletárbevétel és egyéb műszaki, gazdasági előnyök mellett az innováció eredetiségét, újszerűségét, illetve társadalmi hasznosságát, valamint a pályázat kidolgozottságának színvonalát is értékeli.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés