hirdetés
hirdetés

Karrier

Újabb inkubátor program startupoknak

A K&H Bank is megkezdi saját inkubátorprogramját az induló startup vállalkozásoknak, ennek során ingyenes infrastruktúrát biztosít számukra, folyamatos képzéssel, iparági mentorok segítségével és a nemzetközi kapcsolatrendszer biztosításával támogatja a startup cégek elindulását, megerősödését. Február 10-ig lehet jelentkezni. 

hirdetés

Németh Balázs, a bank változáskezelési divíziójának vezetője a Start it @K&H elnevezésű inkubátorház bemutató sajtótájékoztatóján kiemelte: a programban való részvételre február 10-ig jelentkezhetnek a startup vállalkozások. A bank tanácsadók segítségével 10-12 céget választ majd ki. Hozzátette: az inkubációs időszak 6 hónapig tart. 

Németh Balázs kifejtette: az európai startup vállalkozások 60 százaléka főleg hét területen tevékenykedik, a legtöbb cég az IT és a szoftverfejlesztés, illetve a szoftver és szervizmegoldások terén működik. Magyarországon nagyjából ezer startup fejlesztés fut, ugyanakkor idehaza működik a régióban a legtöbb és legjobb minőségű projekt, és számos példaértékű hazai sikeres bemutatkozás is lezajlott.

Horváth-Magyary Nóra, a K&H Bank kommunikációs ügyvezető igazgatója elmondta: a K&H anyabankja, a belga KBC már évekkel ezelőtt elindította saját inkubátorprogramját, amely mára Belgium legsikeresebb inkubációs programja lett. A belga tapasztalatok jelentősen segíthetnek a magyar kezdeményezésben – fűzte hozzá. Jelezte: a bank 4 területre koncentrál a társadalmi felelősségvállalás során, így a pénzügyi oktatásra, a környezetvédelemre, az egészségügyre és a vállalkozásösztönzésre.

(forrás: GyártásTrend/MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés