hirdetés
hirdetés

Karrier

Új ügyvezető az ABB magyarországi leányvállalata élén

Szeptember 1-jétől Taira-Julia Lammit nevezték ki az ABB Kft. ügyvezető igazgatójává. 

hirdetés

Az új igazgatónő munkájában arra törekszik, hogy támogassa a magyarországi leányvállalat további növekedését, és végrehajtsa a cégcsoport Next Level stratégiájára alapozott átalakulási folyamatát. Taira-Julia Lammi az igazgatói székben Tanja Vainiot váltja, akit az ABB cseh leányvállalatának ügyvezető igazgatójává neveztek ki.  

Taira-Julia Lammi (forrás: ABB)
Taira-Julia Lammi (forrás: ABB)
Taira-Julia Lammi 1997 óta dolgozik az ABB-nél. Ez idő alatt számos felsővezetői pozíciót töltött be a minőségirányítás, az üzletvitel-fejlesztés, valamint az ellátási lánc- és projektmenedzsment területén.

 „Nagy örömmel csatlakozom az ABB magyarországi csapatához, amellyel magasan jegyzett automatizálási és energetikai termékeket kínálunk az iparban, az energetikában és az infrastrukturális ágazatban működő vevőink számára. Prioritásnak tekintem a vevőorientáltságot, hogy a vevőink elégedettek legyenek, és bízzanak az ABB termékeiben. Minden erőfeszítésemmel azon dolgozom majd, hogy az ABB magyar egységénél dolgozók továbbra is motiváltak legyenek a vevők kiszolgálásában, a munkában pedig további sikereket érjenek el” – mondta Taira-Julia Lammi az új pozíciójában rá váró feladatokról.        

Elődjéhez hasonlóan Taira-Julia Lammi is Finnországból származik. MSc diplomáját a finnországi Tamperei Műszaki Egyetem mérnöki szakán szerezte.  A finn mellett angolul, spanyolul, svédül és németül is beszél. Szabadidejében szeret síelni, koncertekre és színházba jár, és ha lehetősége nyílik rá, golfozik, zumba- és fitneszórákat vesz, szeret utazni. Férjezett, két gyermek édesanyja.   

(forrás: ABB/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés