hirdetés
hirdetés

Karrier

Új műszaki ügyvezető a Boschnál

2016 márciusától Paul Klinzing a Robert Bosch Automotive Steering Kft. műszaki ügyvezető igazgatója. Pozíciójában az egri és maklári gyárak operatív működtetéséért felel, beleértve a termelési, a fejlesztési és a BPS (Bosch Production System) tevékenységeket is. A kereskedelmi ügyvezető igazgatói feladatot továbbra is Stefan Basso látja el.

hirdetés

Paul Klinzing
Paul Klinzing
Az Egerben és Makláron termelő Robert Bosch Automotive Steering Kft. új műszaki ügyvezető igazgatója az Amerikai Egyesült Államokból érkezett. A Pennsylvaniai Állami Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát, majd a ZF hidraulikus kormányműveket gyártó oakwoodi gyárában kezdte pályafutását. 2007-től a ZF Steering Systems Florence-i telephelyén dolgozott termelési területvezetőként, majd 2012-től termelési igazgatóként. Miután a Bosch megvásárolta a ZF részesedését és kizárólagos tulajdonosa lett a kormányműgyártó vállalatcsoportnak, 2015-ben felkérték a magyar leányvállalat vezetésére. „Büszke vagyok arra, hogy Magyarországon folytathatom pályafutásomat. Eddigi tapasztalatom az, hogy az itt dolgozó kollégák értékrendje nagyon hasonló az enyémhez, így minden bizonnyal gyorsan sikerül a közös és hatékony munkakapcsolatot kialakítani. Feladatom Egerben és Makláron a termelés irányítása, hatékonyabbá tétele, de természetesen az emberi oldalról sem fogok elfeledkezni.”

A korábbi műszaki gyárigazgató, Daniel Pridal öt Egerben töltött év után a Schwäbisch Gmündben található Robert Bosch Automotive Steering GmbH-nál gyártási elnökként folytatja szakmai pályafutását.

A Bosch 2014 őszén vásárolta meg a teljes ZF Lenksysteme céget, a magyar telephelyet pedig Robert Bosch Automotive Steering Kft. néven 2015 áprilisában jegyezték be. A cég 2003 és 2014 között Egerben működött, és fennállása alatt folyamatosan bővült. A 2003-ban még csak 35 fős létszám napjainkra 900 fölé emelkedett, követve a piaci igényeket és az egyre növekvő rendelésállományt. Autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ több mint 100 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek, buszok számára egyaránt. A ZF Lenksysteme teljes átvételével a Bosch stratégiailag megerősítette a mobilitás jövőjének aktív alakítására irányuló tevékenységét, és így már rendelkezik az automatizált vezetéshez, a hatékonyabb járművekhez és az elektromos autókhoz szükséges minden fontos alkatrésszel.

(forrás: Bosch/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés