hirdetés
hirdetés

Pályázat

Szerdáig lehet jelentkezni a Bridge Budapest Ösztöndíjra

Hat különleges fiatal, hat menő cégnél, hat hónap gyakorlattal életre szóló élményt szerezhet.

hirdetés

Immár ötödik alkalommal hirdeti meg ösztöndíj pályázatát a Bridge Budapest, mely a Prezi, a Ustream és a LogMeIn által alapított nonprofit szervezet. Az ösztöndíj program hat vállalkozó szellemű fiatalt toboroz, és helyez el valódi startupoknál fél évre, hogy aktív részesei lehessenek azok sorsfordító pillanatainak. A Bridge Budapest Ösztöndíjra július 19-ig lehet jelentkezni a Bridge Budapest honlapján. Noha a program alig négyéves múltra tekint vissza, már változatos sikertörténetekről tudnak beszámolni a korábbi pályázók. 

Az idei évben is hat olyan feltörekvő céget választottak a Bridge Budapest Ösztöndíj befogadó intézményének, ahol az ösztöndíjasoknak már a kezdetektől jelentős üzleti hatású feladatokon van módjuk dolgozni, igazi változást kiváltva, kézzelfogható tapasztalatokhoz jutva. Az idei kiválasztottak fél évre kapnak munkát hat olyan ígéretes cégnél, mint a gépjármű-közlekedés veszélyeit a járművek kommunikációjának forradalmasításával csökkentő Commsignia, a hálózati videojátékversenyek szervezési platformját fejlesztő eSports Horizon, a legmenőbb magyar divatmárkák közé feljutó Nanushka, az akadálymentesített útvonaltervezésre szakosodó Route4U, a programhibák globális adatbázisát kínáló Samebug, és a piackutatást kérdőívek helyett idegrendszeri reakciók mérésével végző Synetig.

A tavalyi ösztöndíjasok (forrás: Bridge Budapest)
A tavalyi ösztöndíjasok (forrás: Bridge Budapest)

A kiválasztott ösztöndíjasok maximum 160 ezres havi nettó fizetést kapnak, amelyet kétharmadban a Bridge Budapest fedez. Munkájukat mentor segíti, így garantáltan valódi feladatok és igazi kihívások jutnak nekik osztályrészül. Az ösztöndíj program végén önállóan elkészített kisfilmmel és szöveges beszámolóval vallanak a fél év tanulságairól.

(forrás: Bridge Budapest/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[209164] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés