hirdetés
hirdetés

Pályázat

Ötödször is innovatív logisztikai megoldásokat díjaznak

Várják a hazai és nemzetközi pályázatokat az V. Kelet-közép-európai Logisztikai Kiválósági Díjra.

hirdetés

A régió egyik legjelentősebb logisztikai és ellátásilánc-menedzsmenttel foglalkozó nemzetközi fóruma, a TRANSLOG Connect Kongresszus ad otthont minden évben a rangos szakmai elismerés, a Kelet-közép-európai Logisztikai Kiválósági Díj átadóünnepségének a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalban.

A nemzetközi szakértőkből álló zsűri azokat a már működő megoldásokat értékeli és jutalmazza, amelyek innovativitásuk mellett átruházhatóságukkal, fenntarthatóságukkal és költséghatékonyságukkal járulnak hozzá Kelet-Közép-Európa dinamikusan fejlődő logisztikai, ellátásilánc- és szállítmányozási folyamataihoz. A pályázaton startupok, kis- és nagyvállalatok, gyártó és logisztikai beszállító cégek, valamint kereskedelmi láncok ügyfél-irányultságú projektjei is indulhatnak, amelyek a régió valamely országában valósultak meg. A beadványnak tartalmaznia kell az innovatív módszer, technika vagy projekt leírását és céljait, a fejlesztési szakaszokat, valamint a konklúziót, az eredményeket és a vezetői összefoglalót.

Mivel a piacok nemcsak az ellátási láncok hatékonyságát, hanem azok agilitását és rugalmasságát is megkövetelik, elkerülhetetlen, hogy a megoldások sikeresen ötvözzék az automatizálást és a digitális technológiákat a kiváló teljesítmény elérése érdekében. Bár az új folyamatok innovációt és költséghatékonyabb működést teremthetnek, számolni kell azzal is, hogy mindez felgyorsíthatja a változások ütemét, és tovább növelheti a piaci versenyt.

Jérémy Laurens, a IV. Kelet-közép-európai Logisztikai Kiválósági díj nyertese, a francia-lengyel Blulog alapítója és marketingigazgatója prezentálja díjnyertes projektjüket és termékeiket a TRANCLOG Connect szakmai közönségének (forrás: TEG)
Jérémy Laurens, a IV. Kelet-közép-európai Logisztikai Kiválósági díj nyertese, a francia-lengyel Blulog alapítója és marketingigazgatója prezentálja díjnyertes projektjüket és termékeiket a TRANCLOG Connect szakmai közönségének (forrás: TEG)

A fentieket figyelembe véve, a szervező TEG The Events Group által évente megrendezett üzleti-szakmai találkozót elsősorban vezető iparági szakemberek számára indították útjára – nemcsak a tudáscsere-alapú és személyes üzleti találkozók érdekében, hanem azért is, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a legfrissebb regionális piaci trendekbe, a logisztikai-szolgáltatói kínálat új elemeibe és katalizátorként hassanak az iparág szereplőinek eredményességére.

A díjazott, nemzetközi elismerésben részesülő megoldásokat 2017. november 22-én, a TRANSLOG Connect Kongresszus első napján hirdetik ki. A Kiválósági Díj nyertesei, a győztes cégek képviselői egyedülálló lehetőséget kapnak, hiszen a számos hazai és nemzetközi média megjelenésen túl projektjüket a régió közel húsz országából érkező több, mint négyszáz logisztikai és ellátásilánc-menedzsmenttel foglalkozó szakembernek és vezető döntéshozónak prezentálhatják, reflektorfénybe helyezve ezzel legfontosabb és legkiemelkedőbb termékeiket, szolgáltatásaikat és jó gyakorlataikat!

A pályázatok leadási határideje 2017. október 3.

Bővebb információ a nevezésről itt olvasható.

(forrás: TEG/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés